Veselīgs iedegums tūbiņā - The body Shop Honey Bronze produkti.

sestdiena, jūnijs 13, 2015


Dienās, kā šī, kad saules nav, bet ir pietiekami silti, lai gribētos rādīt pasaulei jaunāko kleitu un gaumīgu ķermeņa un sejas iedegumu, talkā nāk produkti, kas ātri spēj piešķirt sejai iedeguma svaigumu.  Šoreiz pastāstīšu par diviem produktiem no The Body Shop, ko testēju jau gandrīz divus mēnešus un kas manā kosmētikas makā ir uz palikšanu, vismaz pavasara/ vasaras mēnešiem noteikti.


The Body Shop Honey Bronze Face gel -  matēta, tumšas krāsas sejas želeja, ka sne tikai piešķir sejai toni, bet arī mitrina un mīkstina sejas ādu. Sastāvā ir arī medus, un pateicoties gēlveida puscaurspīdīgajai konsistencei - būs piemērota pat Sniegbaltītēm, kam visi pārējie līdzekļi šķiet par tumšu vai par dzeltenu. Šis ir manā ikdienas lietošanā jau vairāk kā mēnesi. Savai gaišajai sejai izmantoju, sajaucot 1/3 ar šo tonālo krēmu . Ar tonālo krēmu šis sajaucas ļoti labi, nepleķo un vienmērīgi iesūcas. "Iedeguma" pakāpi var variēt jaucot to kopā ar tonālo līdzekli dažādās proporcijās. Efekts, kas rodas ir ļoti dabisks, bez nojausmas, ka tas varētu būt iedegums no pudelītes. Šis ir līdzeklis, kas piešķir tikai vizuālo, nevis ilgstošo iedeguma efektu. Vakarā, notīrot kosmētiku, sejai atgriežas sākuma izskats. Šo pašu želeju izmantoju arī tikko manāmai krēmveida konturēšanai, ne tikai sejai, reizēm arī atslēgas kauliem, lai padarītu tos izteiksmīgākus. Tādos gadījumos uzklāju jau uz tonālā krēma un iepliķēju ar pirkstu galiem. Izskatās ļoti dabiski un nepārspīlēti.



The Body Shop Honey Bronze Highlighting dome - izgaismojošs vaigu sārtums ar delikātiem zelta spīdumiem.  Sastāvā - mitrinošās marulas eļļa un rīcineļļa. Produkts, kas ir īpaši piemērots vasarai, kad gribas sejai piešķirt papildus starojumu un dzīvīgumu. Turklāt, man liekas, ka produkti ar spīdumiem ir domāti lietošanai tieši vasarā un citos gadalaikos var būt nevietā. Vaigu sārtumam ir parocīgs iepakojums, kas ļauj to likt uz vaigiem uzreiz no ķobīša. Līdzenākai uzklāšanai izmantoju RT stippling otu. Pēdējā laikā, kad gribas iegūt svaigāku sejas izskatu dažās sekundēs, ar šo produktu arī minimāli konturēju vaigu kaulus. Man patīk efekts, ko rada šis vaigu sārtums, taču visvairāk man patīk noturība. esmu pieradusi krēmveida vaigu sārtumu piepūderēt - ilgākai noturībai un līdzenākam izskatam. Ar šo produktu - tas nav nepieciešams. Tas ir savā vietā visas dienas garumā. :) Vēl ātrākam grimam, šo izmantoju arī kā bāzi pāri visam acu plakstiņam, ko pēc tam nostiprinu ar viena toņa bronzīgām acu ēnām. Rodas tāds ļoti harmonisks un ļoti vienkāršs tēls, kur vaigu sārtums un acu ēnas ir saskaņotas, jo tas ir viens produkts :)

Man liekas abi šie ir lieliska alternatīva tiem, kam ļoti nepatīk vai nesanāk sauļoties ( kā man), bet gribas iegūt saulaināku izskatu vasarai :)

Lai visiem saulainas brīvdienas! Baudām! Jūnijs jau pusē! :)



Nopirkt  : visos The Body Shop veikalos
Cenas : vaigu sārtums - 14.50 EUR / sejas želeja - 19.50EUR


*Paldies The Body Shop pārstāvjiem Latvijā par testēšanai piedāvātajiem produktiem! Tas nekādā ziņā neietekmēja manu viedokli - visas domas, sajūtas un bildes ir manas.

You Might Also Like

2 komentāri

  1. Es nopirku želeju sestdien pēc šī raksta. Ir tiešām forša! Ļoti dabīgs iedegums.

    AtbildētDzēst