Ciemos pie Madara Skin Cafe - SOS ādas attīrīšana/mitrināšana ar dziļas iedarbības alginātu.

otrdiena, janvāris 05, 2016


Sveicieni Jaunajā!

Lai piepildās viss, ko esat iecerējuši. Lai pietiek apņēmības, spēka un iedvesmas katrai dienai. Lai gaiša mīlestība, tāli, aizraujoši ceļojumi, vienmēr pareizie cilvēki, interesanta lasāmviela un aizraujošas filmas, garšīgas tējas un izsmalcināts vīns. Lai trakajā skrējienā vienmēr pietiek laika sev un lietām, kas patiesi sagādā sirdsprieku. Lai ir daudz sevis lutināšanas, katru dienu...

Tieši par sevis lutināšanu šodien ir stāsts. Par to kā es svētku laikā apciemoju Madara Skin Cafe un izmēģināju vienu no salona piedāvātajām procedūrām - SOS ādas attīrīšanu/mitrināšanu ar dziļas iedarbības alginātu.


Pats Skin Cafe atrodas Galerija Centrs pirmajā stāvā un pastāv jau vairāk kā gadu. Es pati biju Skin Cafe atklāšanā pagājušā gada oktobrī. Jau toreiz man ļoti patika pati ideja un koncepts - kosmetoloģijas mini salons Madara kosmētikas veikala telpās, taču toreiz mani urdīja ziņkāre par to vai šis koncepts iedzīvosies un vai mēs, samērā rezervētie latvieši atzīsim to par labu esam, vai netraucēs tirdzniecības centra skaņas un šaurība.




Tagad, pēc gada man pašai bija iespēja izmēģināt kā tas ir - apmeklēt kosmetologu Madaras Skin Cafe un relaksēties pēc saspringtā pirmssvētku dāvanu pirkšanas skrējiena. Sajūtas - vislabākās. Procedūra un atmosfēra tik ļoti relaksē, ka apkārtne aizmirstas un gribas ļauties meistares rokām uz simts procentiem, un labsajūtā meditēt.


Pirms procedūras veikšanas ar meistari Gunu izrunājam, ko es vēlētos no savas ādas sagaidīt un kur, manuprāt, ir problēmzonas. Šāda pieeja man personīgi ļoti patika. Tā pierāda ne tikai augstāko pilotāžu komunikācijā un darbā ar klientiem, bet arī kosmetoloģes augstākā līmeņa profesionalitāti. Visi mēs esam dažādi un ne vienmēr visiem derēs standarta procedūras. Madaras Skin Cafe procedūras ir iespējams arī miksēt, lai sasniegtu un savai sejas ādai redzētu labāko iespējamo rezultātu.



Pati manis izvēlētā procedūra ilga ap 80 minūtēm un iekļāva:

-attīrīšanu, pīlingu (ar Madara Peel un Detox maskām)

-silto kompresi, mitrināšanu, masku,

-dziļas iedarbības masku ar alginātu - šis man ļoti patika, žel, ka nepārdodas tūbiņā :). Tas ir biezs, elastīgs vasks ar jūras aļģu koncentrātu, ko gatavo uz vietas un klāj uz visas sejas, arī acu zonā. Pilnīgā tumsā ir iespēja ļauties aromaterapijai un meditācijai. Vasks arī ļoti patīkami smaržo. Līdz šim es biju domājusi, ka aļģēm nav tā patīkamākā smarža, bet šī algināta maska ir tīrs baudījums. Silta, maiga un smaržo pēc vasaras pie jūras, sāļā gaisa un tikko pļautas zāles.

-ilgu, relaksējošu sejas, roku un dekoltē zonas masāžu ar Madara Superseed eļļu, izrādījās, ka man piemērotākā tomēr būs zaļā Superseed eļļa, kas ir īpaši mitrinoša un ādas elastību uzlabojoša.

-sejas ādas klasisko tīrīšanu, sejas zonās, kur tas bija nepieciešams.



Sejas āda pēc visām manipulācijām tiešām jutās atpūtusies un pa ilgiem laikiem, skatoties spogulī, sev likos nepieklājīgi jauna, svaiga un atpūtusies. :)


Skin Cafe atmosfēra ir ļoti īpaša. Tās gaumīgais iekārtojums un nelielā kvadratūra rada ļoti privāti mājīgu telpu, kas rosina pilnīgu norobežošanos no ārējās pasaules un stresainās ikdienas. Kad ir tik viegli pilnībā atslābināties, koncentrējoties tikai uz savām sajūtām un meistares Gunas siltajām, pieredzējušām plaukstām, kas var jebkuru sejas ādu padarīt vēl skaistāku un jebkuru cilvēku vēl vairāk par sevi pārliecinātu. Guļot uz masāžas galda realitātes izjūta pilnībā pazūd. Izkūst saldenajā pļavas ziedu smaržu mākonī. Izplēn kaut kur starp piejūras priežu asi uzmundrinošo aromātu un samtainiem, pēc saules sasildīta dzintara smaržojošiem pieskārieniem.


Šī ir procedūra, ko katrs ir pelnījis. Procedūra, ko veltīt pilnīgi un vienīgi sev, lai uzburtu sev siltu vasaras vakaru mūsu aukstajā ziemā un sakārtotu ne tikai sejas ādu, bet arī uzlādētu savas domas ar pozitīvu vasaras pieskārienu. 


Tāda, lūk, mana pieredze ar vasaras sajūtu radīšanu ziemas mēnešos. Kā Jus sevi lutinat?


*Paldies Madara Skin Cafe par jauko uzņemšanu! :)
*Par bildēm īpašs paldies Gatim!

You Might Also Like

10 komentāri

  1. Izklausās un izskatās pasakaini! Kaut kā neticās, ka mazā oāzīte varētu slēpties visai steigai pa vidu! Pluss prieks dzirdēt, ka notiek šāda saruna pirms procedūras, profesionālim vajadzētu aprunāties arī ar mani, nevis tikai man ar viņu.

    Brigita
    www.brigitadambe.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Atmosfēra Skin Cafe ir tā jaukākā.

      Jā, man pašai arī ļoti patika, kad ar mani ilgi diskutēja, kādas ir manas vēlmes un kāda ir mana sapņu sejas āda...un vai tas vispār ir iespējams.

      Dzēst
  2. izklausas visnotaļ intriģējoši, mani uzrunāja tas, ka ir arī produkti kurus nevar iegādāties veikalā, bet kuri ir gana efektīvi :) Savādāk, ja godīgi, neredzēju jēgu apmēklēt procedūras kuras varu veikt pati mājās ;)

    Ilze
    no sieviskiba.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Visu jau var veikt mājās, bet man personīgi tam ne vienmēr ir laiks un vēlme, nevis atslābt un ļauties, bet skraidīt, visu mazgāt nost un likt pa jaunam. Manuprāt, iztrūkst relaksācijas moments. Arī masāža sejai, kad to veic profesionālis ir pavisam cita lieta.;)

      Dzēst
  3. Radīji tādu foršu noskaņu.. ja man būtu iespēja, arī noteikti gribētu pamēģināt.. Varbūt vasarā.. ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Obligāti jāizmēģina! ;) Turklāt tā arī var saprast, kuri produkti no plašā Madara klāsta būs sejas ādai vispiemērotākie.

      Dzēst
  4. Ļoti skaista reportāža. Biju uz sejas attīrīšanu pēc Ziemassvētkiem. Arī man meistarīte bija brīnišķīga (pēc bildēm spriežot man bija cita dāma). Arī domāju, ka varētu uzrakstīt atsauksmi, bet nebija man līdzi neviena reportiera. Bildes tiešām rada īsto atmosfēru :D

    Runājot par pašu procedūru - man pilnīgi nav iebildumu, ka tas ir tirdzniecības centrā. Jo labāk. Vienīgi tur ir tikai viena telpa līdz ar ko man bija diezgan grūti atrast piemērotu laiku, jo vakaros viss ir pilns jau nedēļām uz priekšu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Jā, pieraksts ir jāpiesaka vairākus mēnešus iepriekš. Viss ir aizņemts, bet tiešām ir tā vērts, sevišķi mūsu aukstajā laikā, kad tik ļoti gribas vasaru.

      Dzēst