Artistry Signature colour pavasara kolekcija.

trešdiena, jūnijs 07, 2017


Katru pavasari gandrīz visi kosmētikas zīmoli pārsteidz ar jaunajām kolekcijām, šis pavasaris nebija izņēmums. Tāds kosmētikas jaunumu birums testēšanai sen nebija pieredzēts. Lielajai pavasara testēšanai bija gan labās, gan slitkās puses. No vienas puses, ir labi izmēģināt jaunus produktus un salīdzināt tos ar citem, no otras puses, laika par to visu uzrakstīt katastrofiski nav :)
Šoreiz vēlos atrādīt vienu no pavsara spilgtākajām kolekcijām - Artistry Signatur colour. Ar Amway Artistry kosmētiku esmu pazīstama jau labu laiku un produktu kvalitāte vienmēr ir iepriecinājusi - piemēram, šajā rakstā aprastītos produktus lietoju ikdienā, jau gada garumā un varu teikt, ka labākas acu ēnas neesmu atradusi. Šī gada pavasara kolekcijā ir 4 jaunumi - sejas izgaismotājs, acu ēnu duo, lūpu spīdums/krāsa un uzacu noformēšanas komplekts.




Acu ēnu duo - ir patīkamas, smalka maluma birstošās acu ēnas, kas uz plakstiņiem veido puscaurspīdīgu, šajā pavasarī tik ļoti moderno "mitro" klājumu. Acu ēnu noturība ļoti augsta, kā jau visām Artistry acu ēnām. Arī spīdumi ēnās nav lieli un no plakstiņiem nekustas ne no vietas. Foršas acu ēnas dabīgam grimam.

Artistry izgaismotājs - ir mans kolekcijas absolūtais favorīts. Izgaismotājs piedod ļoti diskrētu, maigu pērļu mirdzumu, to var ērti klāt virs tonālā krēma, tas viegli iztušējas. Sausas/ normālas ādas īpašniecēm šo noteikti iesaku izmēģināt - tas būs ideāls ikdienas dabīgā grima veidošanai.

Artistry lūpu krāsa/ lūpu spīdums - pēc konsistences produkts ir līdzīgs lūpu krāsai - gan spēcīgā pigmenta, gan noturības ziņā, taču pēc sajūtām uz lūpām tas drīzāk ir maigs, krēmīgs lūpu spīdums, kas padara lūpas ļoti maigas un koptas.



Artistry uzacu veidošanas komplekts - foršs, kompakts iepakojums, pārdomāti toņi un vesels arsenāls ar mini instrumentiem produkta iepakojuma apakšdaļā. Šis ir mans otrais kolekcijas favorīts - 2 pigmentēti uzacu pūdera toņi un vasks. Šo ikdienā nēsāju līdzi un nevaru vien nopriecāties par produkta kompaktumu un uzacu ēnu noturību. Arī komplektā esošā otiņa un uzacu pincete ir labas kvalitātes, tos reāli var izmantot, tā nav butaforija :) Izmantojot kompleta esošās acu ēnas, vasku un mini instrumentus uzacu formu var uzzīmēt kādu vien vēlas, kas man ir ļoti aktuāli.

Kopsummā, Artistry kārtējo reizi iepriecināja ar kvalitāti. Noteikti iesaku pievērst uzmanību viņu ražotajai kosmētikai, ja meklējat ekonomisku patēriņu un labu kvalitāti.

Kas Jums pašām jaunāks no pavasara kolekcijām?


You Might Also Like

0 komentāri