Dove Go Fresh produkti + I Z L O Z E

otrdiena, jūlijs 11, 2017


Līdz ar vasaras iestāšanos, Dove iepazīstina ar savu jauno produktu līniju, kas ir bagātināta ar bumbieru un alvejas svaigajām aromātu notīm. Pati šo produktus lietoju jau mēneša garumā un nevaru vien nopriecāties par svaigo smaržu un to darbību. PAvisam jaunajā līnijā ir 4 produkti - 3 veidu antiperspiranti katrai gaumei un dušas želeja.



Pati lietoju tikai pūšamos antiperspirantus. Dove Go Fresh mani pārsteidza ar svaigo smaržu un spēcīgo iedarbību. Produkts smaržo svagi un saldi - pēc vasaras vakariem un augļu salātiem. :) Produkta sastāvā ir 1/4 mitrinošā krēma, kas patiešām padara paduses ļoti gludas un nekairina tās pēc skūšanās. Tāds īsts vasaras produkts. 



Šie paši dezedoranti ir pieejami arī rullveida un zīmuļveida formātā.



Arī Dove dušas želejas man neliek vilties jau gadiem. Uzskatu, ka tās savā cenu segmentā ir labākās - mitrinošas, krēmīgas un ādu barojošas. Šīs konkrētās sērijas dušas želeja izceļas ar īpaši vasarīgu aromātu, kas paliek uz ādas īsu brīdi pēc dušošanās, taču piepilda ar vasarīgu aromātu un noskaņojumu visu vannasistabu.




Dušas želeja ļoti labi, taču maigi mitrina ķermeņa ādu un labi putojas, līdz ar to ļoti ekonomiski lietojas. Šis noteikti būs šīs vasaras produkts tiem, kam patīk sevi palutināt. Turklāt, produkts ir bagātināts ar NutriumMoisture formulu, kas maigi un rūpīgi attīra ādu, sniedz tai nepieciešamās uzturvielas, palīdz uzlabot tās stāvokli un padara to jūtami maigāku un gludāku.

Kā jau var noprast pēc virsraksta, paredzēta arī izloze. Vēlos lai 3 (!) no manām lasītājām izmēģina VISU jauno Dove GoFresh produktu sēriju - 4 produktus. Pavisam dāvanu komplekti būs 3, tāpat kā būs 3 uzvarētāji :) 


I Z L O Z E



    Lai piedalītos:
    • Lieto Rafflecopter formu zemāk.
      • Obligātais nosacījums, lai piedalītos izlozē publiski dalīties ar šo bloga ierakstu savā Facebook lapā.

      Ja gribi iegūt vairākas iespējas, izpildi arī papildus punktus :)

    • Giveaway turpināsies līdz 19.jūlijam
    • Ar uzvarētāju sazināšos ar e-pasta vai Facebook palīdzību un atbildi gaidīšu 1 dienas laikā. Ja atbildi nesaņemšu, tā vietā izvēlēšos citu uzvarētāju. 
    • Balvas tiks izlozēta random kārtībā ar Rafflecopter palīdzību. Kopā būs 3 uzvarētāji - katram uzvarētājam viens dāvanu komplekts no Dove GoFresh.



    a Rafflecopter giveaway

    You Might Also Like

    3 komentāri

    1. Ja Giveaway turpināsies līdz 24.jūlijam, kāpēc rāda - IT'S OVER?

      AtbildētDzēst
      Atbildes
      1. Izloze turpinājās līdz šodienai, 19. jūlijam, tas bija redzams arī pievienotajā shēmā, kas nu jau ir slēgta. Blogā ieviesusies kļūda ar 24. jūliju. :)

        Dzēst
    2. Vai uzvarētāji jau ir zināmi?

      AtbildētDzēst