Burvīgs tonālais krēms ar latviešiem smieklīgu nosaukumu - PuPa

piektdiena, marts 01, 2013

Tā jau saka, ka iemīlas parasti negaidot. nopirku šo pāris nedēļas atpakaļ, neko nezinot par Pupa tonālajiem krēmiem, un neglābjami iemīlējos. Bet, par visu pēc kārtas:
Pilnais produkta nosaukums ir Pupa Milano - No transfer foundation.
Ražotājs sola ekstra komfortu, pateicoties mitrinošājām sastāvdaļām un E vitamīna komponentēm un perfektu noturību visā dienas garumā. Bonusā nāk SPF 15, kas šajā tonālajā krēmā ir ļoti veiksmīgi, sabalansēti iestrādāts, jo, bildējot ar zibspuldzi, seja tomēr nespīd un paliek veselīgi matēta.
Pats produkta noformējums iepriecina - pudelīte no smaga stikla  ar ekonomisko dozatoru - patīkami turēt rokā un patīkami lietot.
Par produkta īpašībām, es, reto reizi, pilnībā piekrītu ražotāja solītajam - tonālais krēms klājas viegli un gludi, vidēji nosedzošs, taču būvējams ( jo vairāk liekam, jo pilnīgāks klājums, bez velšanās, bez maskas sajūtas). Man kā sausas ādas īpašniecei, īpaši svarīgi, ka šis līdzeklis lieliski mitrina, nepaliek pleķains un veido tādu, no iekšpuses, mirdzošu sejas ādu.

Toņu izvēle nav liela, taču visi pamata toņi ir pieejami ( man kā porcelāna ādas īpašniecei - 12. numurs - otrs gaišākais visā kolekcijā). Visi toņi lieliski, harmoniski miksējas savā starpā - izmēģinot šo uz sevis, ar lieliem priekiem nopirku vēl 2 dažādu toņu pudelītes - savam vizāžista koferim.
Vēl varu piebilst, ka šis līdzeklis ļoti jauki smaržo pēc ziediem, pļautas zāles, mazliet lakricas un pretkleus sīrupa ( smarža nav stipra un ātri pazūd), kā arī,  lieliski iztur visus laikapstākļus, un nepakustas ne par milimetru - izmēģināts gan lietū, gan atklātā jūrā, gan saulē, un lieliski, profesionāli izskatās bildēs.

Izskatās šīs ir uzticamas un sajūsmas pilnas attiecības uz ilgu laiku! :)

You Might Also Like

6 komentāri

  1. esmu mēģinājusi vienu citu no Pupa tonālajiem, tikai tagad neatceros, kā sauca. Bet arī patika, tikai ar toni bija problēmas, bija par tumšu :) Laikam būs jāizmēģina arī šis :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. PuPa vispār nenovērtēta kompānija tagad šķiet - pēdējā laikā ir pamēģināti vēl visādi produktu paraudziņi - profesionāla kvalitāte un cena nekož!

      Dzēst
  2. kaut kā man neizskatās, ka tā krāsa velk uz porcelānu :) mans Bourjois Light Vanilla izskatās krietni gaišāks :) Bet pēc apraksta - labs :) būs jāieskatās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. vēl viena labā īpašība - lieliski pielāgojas sejas tonim - šim man ideāli saplūst ar ādas krāsu :) un Bourjois mans tonis arī ir Light Vanilla.

      Dzēst
  3. Kur Latvijā var iegādāties PUPA produkciju?

    AtbildētDzēst
  4. Vairs nevar, manuprāt. Agrāk bija "Disco" veikalos.

    AtbildētDzēst