La femme acu ēnas - PRO labi glabātais noslēpums

pirmdiena, marts 04, 2013

Pēdējā laikā, pētot klasiskās grima skolas vērtības un noslēpumus, ko gadu gadiem ir glabājuši un izmantojuši Amerikas un  Eiropas grima skolas spožākie pārstāvji, mans "must- have" produktu saraksts grima koferim aug. Šis brīnums kartona paletē ir viens no jaunpienācējiem, kas jau divu nedēļu laikā paspēja ieņemt stabilas pozīcijas manā acu ēnu top augšgalā.

Iepazīstieties - La Femme acu ēnu palete.  Krāsu izvēle - mana personīgā ( izvēloties no gandrīz 100 toņiem). Pasūtīju - makeupmania.com, kur ir iespēja pasūtīt gan katru acu ēnu atsevišķi, gan izmantot pakalpojumu "The palette lab" - kad gādīgi onkuļi klienta izvēlētās acu ēnas saliek klienta izvēlētajā kārtībā, pāštaisītā eko paletē, klāt pievienojot lapiņu ar ēnu kārtību ( ja,nu, aizmirsies, kas īsti izvēlēts), un klienta izvēlētu nosaukumu ( neko kreatīvāku par "Day smoke", toreiz, pirmdienas vakarā, vienos naktī, es nebiju spējīga izdomāt)
Šīs ir acu ēnas, pie kurām spēj zvērēt daudzi Holivudas vizāžisti un grimētāji. 
Turas visu dienu, pigmentācija ir pārsteidzoša, ar acu ēnu bāzi turas pat 24 stundas un nepakustas ne par milimetru, nesaveļas, netek lietū, neizberžas, ja nejaušie pieskaras acīm, nekūst zem kameras gaismām. Ja izvēlēti matēti toņi ( kā manā gadījumā - ņēmu tikai dažus ar spīdumu, pārējie ir pilnībā matēti), tie lieliski ir jaucami savā starpā un lieliski iztušējas. 
Tā kā profesionālā kino/ kameru grima viena no raksturīgākajām īpašībām ir smaga tekstūra un ķīmisks sastāvs, kas ir domāts lietošanai filmēšanas laukumā, taču ne ikdienas dzīvē, 7 dienas nedēļā, bija bažas, ka šīs acu ēnas varētu izraisīt alerģiju. Taču, nekas tamlīdzīgs ne man, ne citiem, pagaidām netika manīts.
Acu ēnu tekstūra ir ļoti viegla, taču ar tām jāmāk strādāt, tā kā tās ir mazliet "pūderainas". Pareizi iztušējot, var panākt ļoti skaistu, matētu efektu.
Augšējās rindas swatch (i) - Bisque, Gold ( spīdīgs), Taupe, Dark Brown, Navy blue, IR white ( irredescent white - spīguļojoši balts) - šī tāda ziemas dienas grima rinda sanākusi.
Arī spīdīgajām acu ēnām tekstūra ir drīzāk satīna, nevis gliteraina. Spīdumi ir praktiski neredzami, tie veido drīzāk toņa intensitāti un 3D taustāmību, nevis disko grimu.
Apakšējās rindas swatch ( bez bāzes apakšā, kas ietekmē krāsas atdevi) - Frostee beige, Misty mauve, Blue mist, Lavender mist, Violet, Opal Turquise(šīs ir trešais spīdīgais tonis) -šī, savukārt, ir tik ļoti aktuālie, puscaurspīdīgie pasteļtoņi, šī gada pavasarim.
Vēl viens jauks moments visā šajā stāstā ir cena. Viena acu ēna ( 36mm diametrā, kas ir necerēti liels produkta daudzums) maksā ne vairāk, ne mazāk, bet 3$. Visa acu ēnu palete man izmaksāja 20LVL/ par 12 toņiem, ar visu paleti + papildus sūtīšana ( ko man piešķīra bez maksas, jo biju PIRMAIS klients no Latvijas :)) un atmuitošana ( +2LVL).  Analoga kvalitātes un izmēra acu ēnas no citiem populāriem profesionālās kosmētikas zīmoliem maksātu 3 vai pat 4 reizes dārgāk.
Mans nākošais sūtījums noteikti būs šī paša zīmola vaigu sārtumi, nu, jau arī ir paspējuši kļūt par leģendu amerikāņu grimētāju vidū. Vienīgais šķietamais mīnuss - mājaslapā esošie acu ēnu toņi pilnībā neparāda krāsu īpatnības uz datora monitora, nākas pētīt swatch citos kosmētikas blogos, vai ņemt "uz aklo", taču , ar savu acu ēnu izvēli esmu pilnībā apmierināta.

You Might Also Like

3 komentāri

  1. Kādā veidā šīs ēnas ir iestiprinātas paletē? Ielīmētas vai magnētiņi tur? Izņemt var:)?

    Izklausās kā sapnis un Tev izdevusies laba toņu izvēle, manuprāt. Gribu.

    Un šobrīd manā "must have"grima listē ir lietas par apmēram 250 latiem, nu kapēc, kapēc, kapēc es tagad gribu arī šo?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paletes aizmugurē ir mazi caurumiņi. Pieņemu, ka pabakstot ar adatiņu- ēnas izlēks ārā, un turas paletē pateicoties spiediena principam - nekādas magnētu vai līmes pazīmes nav manītas :)
      Ar tām grima listēm ir tā kā ir arī man - jo vairāk zināšanu un blogu favorītos, jo saraksts lielāks un treknāks aug ar katru dienu, lai gan, ar jau esošajiem grima krājumiem varētu grimēt veselu karavīru armiju kādam transvestītu šovam :D

      Dzēst
    2. Ģeniāla atbilde, paldies:)

      Dzēst