Vēl viena brīvdiena/ outfit/ lifestyle ieraksts

svētdiena, marts 31, 2013

Pēc vairākiem pieprasījumiem - ļauju mazliet ielūkoties savā bilžu brīvdienā un kādā no saviem brīvdienu outfitiem. Šis posts ir sava veida eksperiments - vienas brīvdienas modes mozaīka, vienas brīvdienas sajūtas.

 Brīvdienas ar laiskošanos un vēlajiem rītiem. Brīvdienas bez lieliem plāniem.
Šāds skats sagaida mani katru rītu - kopš kļuvis manāmi saulaināks, princešu baldahīna gaismēnu spēles ikrīta cīņā celties/ necelties kļuvis vēl aizraujošāk. Brīvdienu rītos cīņa izpaliek.

Labrīt un mazliet "Rīgas modes" ar divām šallēm - jā, jā - divas šaļļu triku es mēdzu bieži pielietot, kad vēss, bet gribas vilkt pavasara mēteli.






Mētelis - Orsay/Šalle - Burberry/ otra šalle- cilpa -Zara/  Cimdi - veci, veci Oslo dūrainīši/ džinsi - Mango/ jātnieku zābaki - Zara/ brilles - Prada/ matu rota - draudzenes handmade dāvana/ soma - Stambulas ādas ģērētāju veikaliņš.


Brīvdienās var izvērsties pusdienu gatavošanā - te rezultāts. Uz ševpavāru nepretendēju, bet krāsaini gatavot un krāsaini ēst - ļoti patīk.

Pēcpusdienas jaunā objektīva foto optikas triki un iemēģināšana. Šitā ākstoties mēdz pazust daudz laika, bet tas pazūd ar lielu jautrības devu. Piedodami.

Iekšā šajā objektīvā dzīvo mans dzeltenais viesistabas logs un manas orhidejas.

Jautāsiet ko dara modes dāmas brīvdienu vakaros? Nē, neiet iemalkot kokteiļus 10 centimetru augstpapēžu kurpēs ( vismaz šoreiz ne), bet gan AC/DC krekliņā špaktelē vannasistabu, lai, pēc tam, no sarkanas to krāsotu silti baltu.

Kādas ir Jūsu brīvdienas? Kādas ir Jūsu Lieldienas?








You Might Also Like

2 komentāri

  1. Ļoti patīk kopskats. :)

    Manas brīvdienas aizņem slimnieka kopšana un tagad pati arī esmu slima. No rīta bija jaukas brokastis pie mammas. Un šogad kaut kā uznācis olu bums - 5 jau apēdu un gribu vēl!
    Krāsainus svētkus!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)

      Lai veicas izveseļoties un izturību, iedvesmu un labu noskaņojumu slimnieka kopšanā. Lai jaukas otrās Lieldienas!

      Dzēst