Organix - Brazilian Keratin Therapy Anti-Breakage Serum - atsauksme

otrdiena, marts 26, 2013

Turpinot cīņu ar sausiem matu galiem, kas gaida pavasari vairāk par mani - man tika iedāvināts šāds brīnums miniatūrā pudelītē. Iepazīstieties - Organix - Brazilian Keratin Therapy Anti-Breakage Serum./ 100ml, ražots Amerikā un nav testēts uz dzīvniekiem, kā jau visi Organix produkti/.
Līdzeklis satur gan kokosriekstu eļļu, gan keratīna proteīnus, gan avokado eļļu, gan kakao sviestu, kā arī silikonus. Līdzekļa primārais solījums ir iztaisnot un barot, kā arī piedot spīdumu. Varu personīgi parakstīties zem visiem trim solījumiem. Smaržo pēc šī sviesta, maliet kokosriekstiem un, mazliet, pēc ceptām mandelēm
Maniem novājinātajiem matiem šis līdzeklis piedod papildus vieglumu ( jā, jā eļļa nav taukaina, ja to lieto samērīgos daudzumos, un atturas no līdzekļa lietošanas pie matu saknēm - mati kļūst gaisīgi un dzīvības pilni), papildus spīdumu, taisnumu un veselīgu izskatu. Lietoju līdzekli mitros matos. Lai arī to var lietot arī sausos matos, no šāda scenārija atturos, ko iesaku visiem, kam ir daudz mati, taču tie ir plāni un smalki - tādā gadījumā, eļļa padara tos nevajadzīgi smagus un tie ātrāk taukojas.
Arī matu stāvoklis ir uzlabojies, lai arī pastāv diezgan dziļi ieskaņojies mīts, ka produkti ar silikoniem sastāvā vien šķietami uzlabo matu ārējo izskatu, tos neārstējot. Ir bijuši gadījumi, kad šim mītam piekritu un ticēju, taču, ne šoreiz. Tā kā produkta sastāvā tiešām ir daudz un dažādas eļļas, un, lai arī sastāvā ir ķīmiskie piejaukumi, eļļu iedarbība uz matiem ir jūtama.
Vienīgais mīnuss - šķietami simpātiskais iepakojums - diezgan neērts lietošanā, jo eļļas konsistence ir samērā šķidra un dozatora trūkums ir ļoti jūtams. Grūti ieliet plaukstā vajadzīgo eļļas daudzumu, jo arī šajā gadījumā, kā jau ar visām eļļām - kas par daudz, tas par skādi. Citādi negatīvie momenti netika novēroti.

Visādi citādi - produktu iesaku - atdzīvina ziemas nogurdinātos matus un sagatavo pavasara saulītei.



You Might Also Like

0 komentāri