Februāra vēlie tukšumi

otrdiena, marts 12, 2013

Marts jau gandrīz pusē, un mans februāra tukšumu maisiņš stāvēja aizmirsts, kamēr man skriešana, darīšana, plānošana un strādāšana vēlu vakaros. Tātad - te februāra iztukšumi - sāksim ar kopjošajiem līdzekļiem:
1.  "Зеленая аптека" Травяной настой для принятия ванн №1 «Эротический танец» - šie vannas uzlējumi patīk jau ļoti sen - lieliski mīkstina Rīgas "cieto ūdeni", veido putas un neveido uz ķermeņa eļļainu plēvīti kā analogie produkti. Lai arī smaržu izvēle ir liela, man patīk tikai divas - šī, un lavandas, kas ir domāta relaksācijai pirms miega. Nē, nē, nekādu īpašu un nekontrolējamu libido palielināšanos,  izkāpjot no vannas, šis līdzeklis netika manīts darām. Ir vietā nopirkts lavandas jau.
2. Dove Go Fresh dušas želeja - Iedāvināta, ilgi nelietota un, beidzot, izlietota ceļojuma laikā. Laikam esmu atradinājusies no stipri ķīmiski smaržojošajām dušas želejām, pavisam. Šī smaržo asi un ķīmiski pēc  kaut kā attāli līdzīga granātiem, uz ādas smarža man atgādina saimniecības ziepes. Paldies, šitādu man vairs nevajag!
3. Garenier minerals rullīts - Nodzīvojies pa somām pāris mēnešus. Labi padara savu darbu, taču atkārtoti nepirkšu - nekā īpaša. Turklāt, rullējamie dezodoranti ne īpaši patīk - liekas ne visai higiēniski.
4. Lumene Basic Blues Night Cream - Vasaras mitrinošais nakts krēms nr. 1 ( šis man vēl no pagājušās palicis). Viegls pēc konsistences un smaržo burvīgi. Vasarai nākot, tiks iegādāts jauns vietā.
5. Stenders meloņu ķermeņa losjons - Patīkama konsistence, kas ziemai mazliet par vieglu, lieliski mitrina, bet tā smarža! Sākotnēji smaržo pēc dabiskam produktam ļoti aizdomīgām sintētiskām melonēm, nožūstot uz ādas, mazliet pēc glicerīna. Paldies, vairs negribu, var mitrināt arī bez glicerīna pudelītē.
6. Nivea Anti - spot sejas krēms -  Ar šo līdzekli stāsts vispār ir romāna vērts - pēc 2. pakāpes apdeguma, Marokas ciematiņā pie okeāna, kur lielākā pilsēta ir pārdesmit kilometru attālumā un autobusi vairs neiet, šis bija vienīgais krēms vienā no diviem ciematiņa veikaliem. Tā, nu, pieverot acis uz "anti - spot" tika smērēts uz ādas visu nakti. Un palīdzēja - no rīta āda vairs nebija tik ļoti apsārtusi, arī velkošās sajūtas mazinājās. Krēma pārpalikumi atbrauca līdzi uz Latviju, lai tas tiktu mēģināts cīņā ar retajām pumpām uz sejas. Bez rezultātiem. Pumpas neārstē, nekādu redzamu uzlabojumu nav, vairs nepirkšu, taču vienmēr būšu pateicīga par to vienu nakti Marokā.
Dublis divi: seja un mati.
1. Maybelline Wet shine diamonds lūpu krāsa- Nr.104 - Lielisks, puscaurspīdīgs klājums, lieliska krāsa ar  pamanāmiem spīdumiem. Lūpu krāsa katrai dienai, kas lieliski klājas arī bez spogulīša. Tiks iegādāta pavasarim, jo ļoti labi izceļ pirmo iedegumu.
2. Essence Bronzing powder - Šis produkts mani pārsteidza ar savu kvalitatīvo klājumu un matēto pigmentāciju. Lai arī uz iepakojuma ir minēti spīdumi, kas ir pūderī, uzklājot uz sejas un labi iztušējot- tie nav manāmi. Ekonomiskās klases kosmētikā, labs bronzeris bez spīdumiem, ir liels retums - šo es varētu salīdzināt ar Stila sun bronzeri, ko lietoju ikdienā, un, kas maksā 3 reizes dārgāk. Ir vērts atcerēties, kad beigsies bronzeru krājumi.
3. Madara Ecoface- Sun flower fluīds - Šis ir tāds "love - hate relationship" produkts, kam, laikā gaitā tika atrasts simts un viens pielietojums - sākot no sejas konturēšanas un kā bāzi bronzīgām acu ēnām, beidzot ar iedeguma izcelšanu kājām. Klājās viegli, taču iztušējās ne pārāk, reizēm kaitināja spīguļu koncentrācija tajā. Šis nebija līdzeklis katrai dienai, drīzāk gadījumiem, kad gribas eksperimentēt ar vienu multifunkcionālu līdzekli, kuru var izmantot visos veidos, cik tālu vien sniedzas fantāzija - tādējādi šis nodzīvoja manā grima koferī ievērojamu laiku. Lai arī neesmu zāles aromātu piekritēja, smarža šim man ļoti patika.
4. L'oreal Elnett Satin matu laka - Bez komentāriem - mana mīļākā matu laka jau 4 gadus - nesaķepina matus, viegli izķemmējas, nebojā matus un nesausina. Viena izlietota, divas jau nopirktas vietā. Iesaku visiem!

You Might Also Like

0 komentāri