Milzīgs (!) skaits izlietoto produktu jeb pēdējā laika tukšumi.

otrdiena, septembris 06, 2016



Sveiciens visiem tukšo burciņu mīļotājiem!

Pavisam nesen kārtējo reizi tīrīju savu vannasistabu un uzdūros izlietoto produktu maisam, kas bija stāvgrūdām pilns. Tieši tāpēc ir laiks atrādīt produktus, kas izlietoti pēdējo 3-4 mēnešu laikā. Šie nebūs visi, dažus esmu izlidinājusi ārā pat nepiedomājot par saglabāšanu. Tātad:

Madara atsvaidzinošās ziepes ar piparmētru un Madara tonizējošas ziepes ar cidonijām - ļoti patika, patīk un patiks. Jau 3- 4 produkta iepakojums. Parasti šīs abas lietoju visas vasaras garumā. Plašāka atsauksme bija sen un šeit

Cottage Le caramel dušas želeja - Otrais produkta iepakojums, smaržo pēc desertiem, arī darbībā patika.

Dzintars Antioksidantu matu maska - ceturtais produkta iepakojums. Joprojām ļoti patīk ikdienas lietošanā. Visi, kas nav mēģinājuši - obligāti izmēģināt. Plašāka atsauksme - šeit

Garnier micelārais ūdens - n'tais iepakojums. Labi noņem dekoratīvo kosmētiku. Šo droši var salīdzināt ar izslavēto Bioderma. Vismaz kopš šis ir veikalu plauktos un manā vannasistabā, es Biodermu vairs nepērku. Foršs!

Micca micelārais ūdens /jūtīgai ādai/ - arī foršs. Varbūt likās, ka ne visu tik veikli notīra kā Garnier, bet kopsummā tiem, kas ar īpaši smagu meikapu neaizraujas noteikti patiks.

The Body Shop britu rozes ķermeņa krēmsatsauksme

Oriflame Time reversing Skingenist sejas esence - ļoti patika un ir jau jauna vietā ieprikta. Atsauksme bija šajā rakstā

Dzintars Sea Secrets kolagēna serums pret ādas pigmentāciju - ļoti patīkama konsistence, neuzbāzīga smarža un ātri iesūcas. Dižu sejas ādas krāsas uzlabošanos nemanīju, taču vispārējais ādas stāvoklis bija tāds svaigs un patīkams. Jāpamēģina vēl citi produkti no šīs sērijas.

Rituals krēmveida sejas attīrītājs - nonāca pie manis kādā no skaistuma kastītēm. Jauki notīra meikapu no sejas ādas dušā, taču kož acīs un smarža tomēr beigās izrādījās par sintētisku. Pati šo vairs nepirkšu.

Karl Lagerfield Karleidoscope dušas želeja - pārpalikumi no Ziemassvētku dāvanām :D Man pašai ir šādas smaržas, kas smaržo ļoti pieauguši, mazliet pēc deviņdesmitajiem ar dumpinieciskas elegances piešprici, mazliet pēc sievietēm labākajos gados.

Oriflame True perfection nakts krēms - patika gan konsistence, gan smarža, gan efekts. Godīgi izlietoju līdz pēdējam krikumiņam, bet kad pirkšu jaunu vietā vēl nezinu, sejas krēmu man ļoti daudz. Plašāka atsauksme - šeit

Laura Mars balinošais serums acu zonai - ideāls. Nu tiešām! Atsauksme bija šeit ,un es ļoti ceru, ka Dzintars atkal atsāks šo acu krēmu ražot.

Ben Nye banānu pūderis - favorīts gadu gadiem, un ne tikai man, bet arī Kim Kardashian :D Vispār tie, kas ir laba fiksējošā pūdera meklējumos, droši var skatīties šī pūdera virzienā. Ļoooti sena atsauksme bija šajā 2013. gada rakstā

Bourjois Helathy Mix serum tonālais krēms - lai arī tonālo krēmu man vienmēr ļoti daudz, gan no luksus klases, gan no budžeta klases kosmētikas plauktiem, manā kosmētikas makā vienmēr ir atrodams tieši šis tonālais krēms. Lielisks!

MAC PRo Longwear konsīleris - trešais iepakojums. Ikdienas lietošanai, sevišķi siltajos mēnešos varbūt nedaudz par smagu, taču foto vai video ir neaizstājams. Arī vakara iznāciena grimus bez šī neveidoju. Atsauksme - šeit

Eveline SOS Lash booster skropstu serums - izslavēts jau vairākos bloga rakstos, bet tiešām ir tā vērts. Lietojot pirms skropstu tušas klāšanas piedod apjomu, un visādi citādi padara skropstas nu ļoooti izteiksmīgas. Iesaku un pašai jau jauns iepakojums vietā.

Garnier Body Tonic ķermeņa krēms - kārtējā nodeva agrai jaunībai :) šo lietoju, kad vēl studēju augstskolas pirmajos kursos. Sagribējās atsvaidzināt atmiņas. Nu ko, produkts nav mainījies - smuki smaržo, ātri iesūcas un āda iluzori pēc taustes liekas tāda stingrāka. Vasarā šis bija lietošanā tieši spirgtās smaržas dēļ.

Soap and Glory Smooth Ultrarich ķermeņa losjons - bija ideāls ziemas mēnešos. Ne tik smags kā sviests, taču ļoti mitrinošs un silti smaržojošs. Arī āda līdz nākamajai dušošanās reizei likās samtaina un maiga. Ziemā šo noteikti gribēšu pirkt vēl.

Oriflame The One skropstu tuša ar fibrām - nepatika, fibras kairināja acis, arī apjoma nekāda. Vēlreiz nepirktu.

The Body Shop Instablur grima bāze - otrais iepakojums. Šo klāju vakara iznācieniem. PAstiprina grima noturību un liek tonālajam krēmam klāties vieglāk.

Oriflame Giordani Gold skropstu tušaatsauksme, vispār sākumā patika, tāda laba standarta klasiskā tuša,  bet kaut kā piemirsās lietošanā un tagad jau sen beidzies termiņš.

Tāda lūk bilance! Un atkal skatos, ka man tie produkti atkārtojas. Kaut kā ir iestrādājies pamats, un daudzi jaunumi mani nemaz neuzrunā.

Kas ir foršākais produkts, ko esat mēģinājuši pēdējā laikā? Nu tāds, kad liekas "kā es bez šī iepriekš varēju dzīvot" :) Padalieties!


You Might Also Like

14 komentāri

  1. Pēdējā laika (salīdzinoši) lielākais atklājums ir Missha sejas kopšanas produkti - gan gliemežu līnija, gan geum sul, gan super aqua - manai ādai tie der un darbojas lieliski (ne viss, tomēr vairums).
    No Tevis pieminētajiem ieinteresēja Antioksidantu matu maska :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uz Missha jau sen skatos, biju pat veikalā, bet sejas kopšanas līdzekļi tik daudz, ka viss nekādīgi nesanāk ieprikt. No gliemežu krēmiem man patika tie Mizon, bet kaut kā ikdienas lietošanā neiegājās, pārāk želejaini likās, varbūt ar Missha būtu savādāk.

      Dzēst
  2. Vai soap&glory produkciju uz Latviju sūta kāds internetveikals?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diemžēl, cik man zināms - nesūta. Brīva niša biznesam :) Bet, ja nopietni pati sūtu no ebay.co.uk, brīžiem cenas patīkamākas kā boots.

      Dzēst
    2. Kā nu nesūta? Boots jau kādu pusgadu toč sūta. http://www.international.boots.com/en/Soap-Glory/

      Dzēst
    3. Forši! Labas ziņas! Ilgu laiku nesūtīja gan...zināšu, kur sūtīt, ja galīgi švaki ar dabūšanu. Tomēr boots nav izdevīgi, jo piegāde gandrīz 12 EUR, vismaz man tagad tā rāda. Piegāde - gandrīz produktu vērtībā.

      Dzēst
  3. Sveika!
    Ļoti patīk Tavs blogs! :)
    Vai tas Eveline SOS lash serums ir atrodams drogās? Ja né, tad kur.
    Ļoti ieinteresēja, bet nedzīvoju LV un man jāzin, kur sūtīt pircéju.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika! Paldies par labajiem vārdiem :) Jā, Eveline serums ir atrodams Drogās, ne visās, bet Galerija centrs noteikti ir, un centra Drogās visās pārsvarā. Jāņem tikai šis - melni zeltainais, viņam vairākas versijas, bet šī ir visforšākā, kas tiešām strādā.

      Dzēst
  4. Liels paldies par atbildi un ieteikumu! Noteikti izmēģināšu!

    AtbildētDzēst
  5. Mums, kā vienmēr, vairums favorītu sakrīt. :) gribu izmēģināt to Dzintara masku. Mans "vajag no LV" saraksts kļūst arvien garāks. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Galvenais visas vēlmes sarakstīt sarakstā un paņemt līdzi lidojot uz LV :)

      Dzēst
  6. Lielisks raksts! :) Kur var iegādāties Cottage dušas želeju?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!Savējo abas reizes esmu pirkusi Igaunijas Rimi. Pie mums Stockmann bija, nezinu, vai joprojām ir :)

      Dzēst