Oriflame NovAge - atsauksmes, tests un iespaidi.

otrdiena, maijs 10, 2016


Kamēr man slimošanas režīms un klepus apkarošana, aiz loga paiet skaistais pavasaris, kad manā dārzā zied pilnīgi viss, sākot no koši sarkanām tulpēm, beidzot ar balatjiem ceriņiem. Tik smaržīgi skaisti. Un kamēr es savā gultas režīmā baudu šo skaistumu tikai pa atvērtu logu, šķirojot bildes datorā, esmu atradusi mazliet aizmirstu materiālu šim bloga rakstam. Oriflame NovAge jaunā sejas ādas kopšanas līnija, kuru pati lietoju jau gandrīz 3 mēnešus. Tā sakot, lai notestētu pamatīgi.
Sērija sevī ietver 6 produktus - sejas attīrošo līdzekli, toniku, serumu, dienas un nakts krēmu, kā arī atvesinošo acu krēmu. Manā īpašumā nonāca 5 produkti. Arī sesto - acu krēmu labprāt pamēģinātu, taču tas testēšanai netika piedāvāts. Varbūt vēlāk nopirkšu pati, jo šī sejas ādas kopšanas līnija patiešām ir iepatikusies. Tā sevī ietver inovatīvu tehnoloģiju komponentus- tādas kā acai augu šūnu ekstrakts un zīda koka esence.

NovAge attīrošā sejas želeja - laba, pamata sejas attīrošā želeja, kas savas funkcijas veic ļoti labi. Ar noturīgu kosmētiku tā diez vai tiks galā, bet ikdienas sejas attīrīšanai, sevišķi no rītiem der pavisam labi. Produktam nav izteiktas smaržas. Arī nekādu super wow-efektu nemanīju. Tāds labs pamata produkts.

NovAge ādu atjaunojošs toniks - patīkama konsistence, mazliet želejveida tekstūra, kas uz ādas pēc sajūtām ir kā eļļa. Interesants produkts. Ļoti ātri iesūcas un atstāj uz ādas tādu kā tikko manāmu plēvītes sajūtu. Šo sajūtu var novērst uzklājot sejas esenci, kas pēc tonika lietošanas iesūcas mazāk kā minūtes laikā. Šādu kopšanu parasti izvēlos no rītiem, jo tā ir ļoti laba bāze grima uzklāšanai.

NovAge True perfection Miracle perfecting serums - mans absolūtais favorītprodukts, tik ļoti, ka 3 mēnešu laikā esmu izlietojusi jau vairāk kā pusi. L'oti vieglas konsistences, ūdeņainas tekstūras esence ar mazām atstarojošajām daļiņām, kas momentāli uzlabo ādas izskatu un veic minimālu liftinga un matējošo efektu. Āda pēc lietošanas ir supermaiga, gluda, starojoša un "savākta". Produktu lietoju rīta ādas kopšanai - gan sejai, gan kaklam, gan dekoltē zonai. Smaržo arī ļoti patīkami - mazliet pēc ziediem, mazliet pēc aptieku kosmētikas. Šo noteikti iesaku izmēģināt. Arī slinkajām dienām, kad negribas sejas ādu pārslogot ar vairākiem līdzekļiem. Pietiks ar šo vienu.

NovAge True perfection dienas krēms -  Vieglas konsistences dienas krēms, kas superātri iesūcas un viegli smaržo. Tāpat kā lietojot esenci, tas atvieglo tonālā uzklāšanu, jo āda ir gludāka un tāda "slidenāka". Arī minimāls matēšanas efekts ir.

NovAge True perfection nakts krēms - Vēl viens šīs sērijas absolūtais favorīts tieši pavasara mēnešiem, kad ādai vairs tik ļoti neprasās barošana, bet gan mitrināšana. Pēc konsistences biezāks nekā dienas krēms. Iesūcas ātri, veic liftinga efektu. No rīta āda izskatās gludāka un koptāka, pat tajās dienās, kad gulēts ir samērā maz. Lietojot šo krēmu trīs mēnešus, mana āda nav niķojusies. Nav bijuši ne sausie pleķīši, ne izsitumi, un tas jau vien pierāda, ka produkts ir uzticēšanās vērts.


Tāda, lūk, bija mana sejas ādas kopšana pēdējos trīs mēnešus. Kopumā, varu teikt, ka āda šobrīd ir ļoti labā stāvoklī. Tā izskatās dzīvīgāka un jauneklīgāka. Konkrētā sērija ir domāta sausai un nogurušas ādas kopšanai - cīņai ar pirmajām novecošānās pazīmēm. No visas sērijas noteikti atgriezīšos pie esences un nakts krēma.

Kas Jums jauns vannasistabas plauktos?

*PR sample

You Might Also Like

0 komentāri