Ben Nye Banana powder - banānu brīnums pudelītē.

otrdiena, janvāris 29, 2013

Pūderis uz pieci ar plusu, pat seši.
Bet, sākumā, mazliet par vēsturi - Ben Nye - kulta meikapa mākslinieks  kas strādājis pie tādām Pasaules kulta filmām kā " Vējiem līdzi" (1939), " Džentelmeņi izvēlas blondīnes" ( 1953) un " Karalis un Es" (1959). Vizāžists, kas 1967. gadā dibinājis savu kosmētikas ražošanas uzņēmumu - bez liekas reklāmas un ažiotāžas. Kosmētikas ražošanas uzņēmums, kas būs paredzēts filmu un skatuves meikapa ražošanai.  Kosmētika, kas spēj paveikt ļoti daudz un vēl vairāk.
Jau ilgu laiku esmu dzirdējusi par Ben Nye īpašo make - up. Nebija nācis izmēģināt, līdz sāku pētīt teātra meikapa trikus, ko mūsdienu meikapa mākslinieki izmanto krāsojot mūsdienu slavenības. Jā, tai skaitā arī Kim Kardashian, kuras izskata top atslēga ir tieši šis pūderis. Intereses pēc- pūderis pēc 2 nedeļām bija arī manā pasta nodaļā, lai izmēģinātu pati, un pavisam godīgi stāstītu Jums. Tātad, sīkak:
Pūdera pamatsastāvā, kā jau visiem pūderiem, ir talks. Tālāk seko pigmenti, kas ir pats interesantākais, jo pūderis iepakojumā izskatās pilnīgi dzeltens. Kā banānu kokteilis. Saņemot - jau domās skarbi kritizēju, jo tādam bālģīmītim kā man, iedraudzēties ar šo pūderi likās nereāli. Taču velti - pūderis klājas viegli un nemanāmi. Ideāli iztušējas, izceļ sejas vaibstus un ir īpaši  ieteicams acu loku korektora pūderēšanai, jo dzeltenā krāsa 100% neitralizē tumšos lokus, kas man ir visai aktuāla problēma.
Pūderis ir pieskaitāms pie HD pūderiem.  Man, personīgi, patīk daudz labāk neka izslavinātais MUFE HD powder. Šis pūderis neveido asus sejas vaibstus. Šis pūderis veido skaistus sejas vaibstus bildēs - maigas sejas kontūras, gaumīgu, " iekšēju" mirdzumu un vienmērīgu klājumu.  Turklāt, arī ikdienā - šis pūderis ļoti labi nofiksē tonālo krēmu un konsīleri, veidojot "fotošopiskus", maigus un veselīgus sejas vaibstus.
Vienīgais mīnuss - iepakojums. Samērā neērts pūdera vāciņš, kas ir ļoti mazs, salīdzinājumā ar citiem pūderiem. Iesaku pārbērt pūderi kāda parocīgakā iepakojumā ar lielāku vāciņu, kurā nebūs problēmu ievietot lielu pūderotu.
Arī cena šim pūderim smieklīga ( 10$ - ebay.com - 30grami), kas pierada, ka ir lietas, kas aizmirstas, kuras nereklamē blogeri un youtube guru, taču tās ir ļoti, ļoti labas, lai tās atkal celtu saulītē.

You Might Also Like

2 komentāri

  1. hmmm, pilnīgi sagribējās :) jagaida tik algas diena :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. pilnīgi noteikti iesaku! šim pūderim vēl pieejami citi toņi, arīdzan!

      Dzēst