Pirmās Saneribox kastītes saturs, tests un viedoklis.

pirmdiena, aprīlis 25, 2016


Šoreiz bez liekiem ievadiem, beidzot atrādīšu šī gada pirmās, marta Saneribox kastītes saturu, kā arī padalīšos ar savu viedokli par pievienotajiem produktiem, viedokli par kastītes saturu un tajā iekļautajiem produktiem.
Kopsummā uzreiz teikšu, ka man šī likās neveiksmīgākā Saneribox līdz šim iznākusī kastīte. Saturs - paraudziņi vairumā. Pamēģināt jaunus produktus vienmēr ir patīkami, arī no iepriekšējām kastītēm ir vairāki zīmoli, kurus atklāju tieši pateicoties Saneribox, taču marta kastīte diemžēl man nav tas gadījums. Bet, par visu pēc kārtas:


Schwarzkopf Bonacure Nutri Shield divkomponentu serums (4ml, katrs) un Bonacure matu maska (30ml) - Šāda matu maska man jau ir bijusi iepriekš, pilnizmēra versijā. Maska kā jau maska. Labi nogludina un atšķetina matus, taču superdziļas barošanas nav. Mati pēc lietošanas ir spīdīgāki, arī ķemmējas vieglāk. Divkomponentu serums maniem matiem patika. Vienīgi lietošanu neērtu padarīja paraudziņu formāts.
Tony Moly Panda's dreams White roku krēms (kādi 2ml) - pati minēto krēmu nelietoju, paraudziņu atdevu gados daudz jaunākai radiniecei, kas protams dikti sapriecājās par iepakojumu.
Stenders greipfrūtu un cidoniju dušas želeja (30ml) - Produkts, kas iepriecināja šajā kastītē. Šāda tipa, lielākus paraudziņus vienmēr lieku malā ceļojumiem. Arī dušas želeja ir iepriekš lietota un atzīta par labu esam. Man vispār patīk Stenders dušas želejas. Smarža gan vairāk rudenīga, nekā pavasarīga. Šāda tipa produkts būtu labāk piestāvējis kādai rudens kastītei.
Stenders ķermeņa jogurts ar dzērvenēm (7ml) - patika. Ļoti viegla tekstūra un ātri iesūcas. Īstais produkts pavasarim.
Belita Viteks avokado un nātru maska matiem (10 ml) - vienīgais (!) pilnizmēra kastītes produkts. Maska, no kuras īpašu iedarbību neredzēju. Godīgi. Tekstūra ir patīkama, produkts ļoti viegli izlīdzinās pa matiem, taču īpašas iedarbības barošanu vai citādākas matu izmaiņas nemanīju, lai arī turēju masku matos visu norādīto laiku - 15 minūtes. Turklāt, man šobrīd ir dabīgie, nekrāsotie mati, kas īpašu barošanu nepieprasa. Un tik un tā nekādu pamanāmu rezultātu.
Belita Viteks Dead Sea cosmetics nakts krēms (2ml) - sastāvā - šī sviests, Nāves jūras minerāli un Makadāmijas eļļa. Krēms pats par sevi nav slikts, taču diži slavējams arī nav. Tas pagrūti iesūcas un atstāj uz sejas ādas plēvītes sajūtu. Liekas, ka āda neelpo. Nav tāda svaiguma. Arī pēc sastāvā visas labās komponentes ir krēma beigās, kas nozīmē to, ka tās tur ir ļoti maz.
Weleda bērzu pretcelulīta eļļa (10ml) -  ir produkts, kas man ir bijis iepriekš vairākas reizes, pilnā izmērā un vienmēr ir paticis. Smaržo ļoti patīkami un uzmundrinoši, bet drīzāk ne pēc bērziem...bet citrusaugļiem. Līdzeklis pakāpeniski iesūcas un padara ķermeņa ādu ļoti maigu, ar minimālu liftinga efektu. Šo eļļu iesaku pamēģināt visiem, tieši tāpēc, ka esmu to lietojusi iepriekš. Cik daudz efektu varēs saprast tie, kas produktu lietos pirmo reizi, apjomā, kas pietiks 1-2 lietošanas reizēm, man nav ne jausmas. 
YSL Touche Eclat Le Teint tonālais krēms (1 ml x5) - ir līdzeklis, ko pati jau otro pavasari lietoju ikdienā. Šajā rakstā bija sajūsmas pilna atsauksme par veco tonālā krēma formulāciju, savukārt, šajā rakstā bija atsauksme par jauno tonālo krēma formulu un vēl dažiem labumiem no YSL. Konkrētie paraudziņi man bija riktīgi par tumšu. Arī tona izvēlē, manuprāt, ir pieļauta nepilnība. Tonis B40 konkrētajam ražotājam ir domāts samērā iedegušām meitenēm. Mūsu platuma grādos ejošākie toņi ir B10-B20, varbūt B30/BR30. Zinu, ka citās kastītēs šis pats tonālais krēms bija mini pudelītē, kas man patika daudz labāk. Jo viens iepakojums ir ērtāk, nekā 5 paraudziņi.

Kopsummā, salīdzinot ar iepriekšējām Saneribox skaistuma kastītēm, šoreiz stipri jūtama mazuma piegarša. Turklāt, ņemot vērā, ka tā bija pirmā šī gada kastīte, jubilejas izlaidums, ko visi ar nepacietību gaidīja, sastāvs  patiešām varēja būt labāks un pavasarim piemērotāks. Ja salīdzina ar novembra Saneribox, pēc kuras šo servisu patiešām ieteicu vairākām draudzenēm un kolēģēm, vai februāra vīriešu Saneribox, šoreiz nekādu spēcīgo sajūsmas saucienu no manas puses nav. Diemžēl.

pasūtīt: saneribox.lv
cena: 18EUR

*testa produkts no zīmola pārstāvjiem, kas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli.


You Might Also Like

8 komentāri

  1. Neredzu jēgu maksāt 18 eiro par paraudziņiem, kurus faktiski vari dabūt bez maksas. Ja kāds no produktiem tiešām interesē, tad var aiziet uz veikalu pakonsultēties un palūgt paraudziņu..

    Brigita
    www.brigitadambe.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ne visos veikalos pie mums tā paraudziņu kultūra ir attīstīta. Bet, jā, attīstoties patērētaju kultūrai, paraudziņu veikalos kļūst arvien vairāk, un tie ir vieglāk pieejami. Reizēm gan tādās kastītēs ir zīmoli par kuriem nav bijis ne jausmas un kas ir patīkami pārsteiguši.

      Dzēst
  2. Es lietoju B30 toni YSL tonālajam, man dažu reizi liekas par gaišu. :D
    Cik skatos, kastēs rotē vieni un tie paši zīmoli. Galīgi neuzrunā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ieraugot 40. toni vispār sabijos. Man ļoti tumšs. Atdevu draudzenei, kas ir uzskatāmi vairākus toņus tumšāka. :) un nav zaudējusi svaigo sejas krāsu ziemas laikā, kā vairākums. Tajā skaitā arī es.

      Dzēst
  3. Weleda eļļa man arī ļoti patika un vispār zīmolam, manuprāt, ir daudz labu produktu :) Bet, par kastītes saturu - tiešām pārāk neuzrunā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par Weledu biju veiksmīgi piemirsusi. Tagad atcerējos, ka produkti tiešām forši. Būs vien jādodas papētīt, kas jauns.

      Dzēst
  4. Saturs - laikam vairs nepārsteidz, jo jau cik kastītes ar šāda tipa saturu redzētas. Visa interese absolūti pagaisusi par jebkādām šādām skaistuma kastēm. Vai tad tiešām nav iespējams ielikt kaut katru reizi kaut travel size iepakojumus nevis bezmaksas testerus..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man atkal šī kastīte iepriekš likās tiešām kaut kas īpašs Latvijai, jo analogu nav. Bija ļoti veiksmīgi mēneša izlaidumi, kuros bija vairāki forši pilnizmēra produkti...šī gan bija vilšanās.

      Dzēst