Vīrietis testē - "Saneribox viņam" februāra vīriešu kastītes apskats.

trešdiena, marts 09, 2016


Šoreiz blogā atdzīvinām kādu sen neiekustinātu sadaļu - Vīrietis testē. Tiem, kas lasīs rakstu no šīs sadaļas pirmo reizi - piebildīšu, ka tādos rakstos ir atrodams vīrieša loģiskais viedoklis par sejas un ķermeņa kopšanas produktiem, ar vērtējumiem, sajūtām un daļu humora. Iepriekšējie divi sērijas raksti ir lasāmi šeit un šeit. No manas puses - šis raksts ir ļoti minimāli rediģēts. Šoreiz testēta tika Saneribox februāra kastīte, kas bija veltīta tieši vīriešu sejas un ķermeņa kopšanas produktiem. Tātad - Gata tests un rezultāti  :)
***

Uzskatu, ka Saneribox kastītes vīriešiem ir lieliska ideja. Es un daudzi citi vīrieši ir diezgan attūrīgi un nezinoši, kad iet runa par kopšanas līdzekļiem. Atrodam kaut ko, kas der, un esam gatavi to lietot līdz to pārtrauc ražot vai notiek kāda pasaules mēroga kataklizma, kuras dēļ produkts vairs nav pieejams.

Proraso skūšanās putas ar mentolu un eikalipta eļļu 50ml – šīs putas man sagādāja pārsteigumu. Uzklājot uz ādas šīs ļoti maigās, smalkās putas radija kodīgu effektu, kas īpaši jūtams skujoties pēc dušas vai vannas. Effekts atsvaidzina un tonizē, bet arī rada nelielu diskomfortu. Arī eikalipta aromāts var nebūt pa prātam kuram katram, jo smaržo vairāk medicīniski nevis vīrišķīgi. Mans favorīts aromāta ziņā joprojām ir Floid (atsauksmi var lasīt šajā rakstā ). Proraso putas viennozīmīgi ir top produkts, ko iesaku izmēģināt jebkuram vīrietim - kā jaunu piedzīvojumu, bet galu galā tās patiks ne visiem. Kā saka: „Love it or hate it”.

Vērtējums : 7/10

Proraso pēcskūšanās balzāms jutīgai ādai 25ml – ar zaļo tēju un augu ekstraktu piesātināts krēmīgs balzāms. Esmu ļoti priecīgs iepazīties ar šo balzāmu, jo pēc iesūkšanās tas uz ilgu laiku ādu padara ļoti maigu. Pat pēc nelielas bārdas ataugšanas, zem tās asuma var sajust mīksto un patīkamo sejas ādu. Jau iegādājos pilna izmēra balzāmu turpmākai lietošanai. Krēmīgs un neitrāls aromāts. Jāsaka, ka esmu pieradis lietot alkoholu saturošus pēcskūšanās līdzekļus, kas nemaz nav nepieciešams, lai dziedētu mikrotraumas. Balzāms ar to lieliski tiek galā, bet tā atkal ir gaumes lieta, jo dažreiz prasās kārtīgu dezinfekciju. Kā arī spēcīgi vīrišķīgu aromātu, pēc kura smaržos visa istaba.

Vērtējums : 9/10

Mitchell steady grip matu želeja 150ml /pilnizmēra produkts/ – šo produktu nav sanācis lietot tik bieži, kā pārējos ziemas periodā, ja nu sakārtot izgulētu galvu, kad gulēts ar mitriem matiem. Želeja ir noturīga un mati ātrāk netīri dēļ tās nepaliek. Glabāsies uz vasaru, kad noteikti sanāks to lietot teju katru dienu. 
Vērtējums : 7/10




North bee sejas krems vīriešiem 50ml /pilnizmēra produkts/ – pašmāju ražotais medus bāzes krēms ar citrusaugļu smaržu. Krēms ātri iesūcās un labi mitrina ādu, kā arī padara to ļoti maigu, elastīgu un gludu. Mazliet kodīgs, ja tiek tuvāk acīm, laikam tādēļ, ka sastāvā ir piparmētru hidrolāts. Vēl sastāvā ir mandeļu, avokado un citas eļļas. Domāju derēs arī pretējā dzimuma pārstāvēm. Vismaz šī bloga autore par krēmu izteicās ļoti atzinīgi un lietoja vairākas reizes - miegainos rītos, kad gribējās ātri atmodināt sejas ādu un pārvarēt miegainumu :) Foršs krēms! Lai vīrieši iepazītos ar šo krēmu, ko iespējams paši neizvēlētos pie plašāka piedāvājuma plaukta, krēma iepakojuma dēļ – to var uzdāvināt un pie reizes atbalstīt vietējo ražotāju.
Vērtējums : 9/10

Marvis balinošā zobu pasta 25ml – Agrāk uzskatīju, ka tikai smēķētāji un kafijas dzērāji lieto balinošas zobu pastas, bet pārējie – parastās. Jo kam gan ir domātas parastās zobu pastas? Laikam tiem, kuri jau ir apmierināti ar savu zobu baltumu. Marvis zobu pastas balinošais efekts ir pamanāms jau pēc pirmās mazgāšanas, kas priecē. Zobu pastas garša ir tradicionāla, klasiskā zobu pastas garšā ar lielāku devu piparmētru!
Vērtējums : 7/10

Dr.Hauschka lūpu balzāms 4,8 g /pilnizmēra produkts/  – Kamēr ārā vēl vēss, šis nelielais lūpu balzāms dodas man līdzi katru dienu mēteļa kabatā. To lietot sanāk diezgan bieži, jo uzsūcās ātri un ir vēlme to lietot atkal. Arī maigais medīgais aromāts ir saistošs. Pietiekami smaržīgs, bet ne cacīgs. Sastāvā daudz eļļas un ekstrakti, ziedu esences, kas padara šo mazo lūpu balzāmu tik īpašu un patīkamu lietošanā. 
Vērtējums : 10/10

Bio Apta Aptaskin dušas želeja 200ml / pilnizmēra produkts/– paredzēta jutīgai ādai, bez liekām sastāvdaļām. Pat smarža ir neitrāla, atgādina šķidrumu ar ko uzpilda pūšamos ziepju burbuļus. Smalki putojās un ātri skalojās. Sastāvs līdzeklim ir ļoti labs. Produkts neizjauc ādas PH līmeni un ir ļoti maigs. Neņemot vērā to, ka produkts ir paredzēts neitrāls, lai vēlētos turpināt to lietot, man pietrūkst laba aromāta. Noteikti noderēs cilvēkiem ar jutīgu, alerģisku ādu. 
Vērtējums : 7/10

Uzskatu kastīti par izdevušos. Tā būtu arī laba dāvana gan kādam vīrietiem, kas tik labi neorientējas kopšanas līdzekļu jaunumos, gan vīrietim, kas seko visam līdzi un grib būt numur viens. Par kastīti ir vērts maksāt. Tajā ir vairāki pilnizmēra produkti, kuriem ikdienā paietu garām, bet ar kuriem sanāca ļoti laba iepazīšanās. Esmu izglītojies kosmētikas produktu jaunumos gadu uz priekšu! :)

Pasūtīt: saneribox.lv
Cena: 18 EUR (produktu vērtība vairākas reizes pārsniedz kastītes cenu, kas mani pārsteidza)

*testa produkts

You Might Also Like

0 komentāri