Pēdējā laikā izlietotie produkti - sejas dekoratīvā/kopjošā kosmētika.

trešdiena, marts 30, 2016


Dienā, kad pavasaris miglā un lietū šķiet pavisam tuvu un veikalos jau kādu laiku gozējas jaunās, pavasara kosmētikas kolekcijas, atrādu savus pēdējā laika tukšumus sejas dekoratīvās kosmētikas un kopjošās kosmētikas jomā. Dažiem no šiem produktiem man iet jau n-tais iepakojums, daži beigušiem pirmo reizi. Šis raksts atšķirsies ar to, ka visus šos produktus lietoju ar prieku un pie visiem labprāt atgrieztos. Slikto produktu, kas nav patikuši šoreiz iztukšīšu kaudzītē nav. Tātad:

Inglot Loose powder tonī 12 /izlietoti veseli 3 iepakojumi/ - Kopš nopirku šo produktu tālajā 2012. gada nogalē un uzrakstīju par to atsauksmi, ko var lasīt šajā rakstā, manas domas par Inglot birstošajiem pūderiem nav mainījušās. Viegli un ērti izmantošanā, labi fiksē, nesaveļas un ilgi turas.

Laura Mars Anti-wrinkle un Anti-age krēmi, kā arī Laura Mars acu krēms- Otrie, izlietotie iepakojumi. Patīkami sejas krēmi ar labu sastāvu, kas patiešām labi dara savu darbu un mazliet spēcīgi, taču skaisti smaržo. Plašāka atsauksme bija - šajā rakstā

Garnier Micellar Cleansing water - Labs micelārais ūdens, kas man ir izkonkurējis pat Biodermu. Maigi attīra gan sejas ādu, gan tiek galā ar dekoratīvo grimu. Mans n- tais iepakojums.

Nivea 3in1 Micellar Cleansing water - Šis bija rodukts par ko arī bija dzirdētas slavinošas atsauksmes. Man ļoti patika kā attīra ādu, taču acu zonā mazliet koda. Garnier ir noteikti labāks.

The Body Shop Vitamin E moisture cream - Viegls, patīkams krēms, kas man lietojās ļooooti ilgi. Atsauksme un ziedoši maija ķirši - šeit :)

Essence I Love Stage acu ēnu bāze - Es īsti neatceros kā šī ēnu bāze nokļuva manā grima koferī, taču strādāja tā pietiekami labi. Arī uz taukainiem plakstiņiem ēnas turējās pieklājīgi, vien pirms klāt acu ēnas, bāze jāklāj ļoti plānā kārtiņā, uzsildot un iemasējot ar pirkstu galiem. Par cenu ap 3EUR - produkts zelta vērtē.

Planeta Organica augļskābju pīlings - Kulta produkts, ko lietoju gadiem un tas nekad neapnīk. Tā iedarbība ir pavisam maiga, kas ļauj to lietot pat 2-3 reizes nedēļā. Arī sejas āda izskatās vizuāli starojošāka un gludāka.

Madara Peel maska - Līdzīga jau pieminētajam pīlingam no Planeta Organica, vien sastāvs ir iepriecinošāks. Atsauksme - šeit

NYX vaigu sārtums/ tonī Taupe/  - Pasaules līmeņa klasika, ko lietoju gan sev, gan citiem jau gadiem. Lieliski izceļ vaigu kaulus, radot dabisku ēnu. Īpaši patiks "sniegbaltītēm", kam citi konturējošie līdzekļi bieži vien ir par rūsganu vai pelēku.

MAC ProLongwear concealer - Atsauksme

Clarins Everlasting FoundationAtsauksme. Devos uz Stockmann, lai pirktu jaunu vietā, bet mans gaiši neitrālais tonis bija izpārdots. Gaidu pievedumu :)

Ekoell tonizējošs un atjaunojošs krēms ar dzintaru - Iepazinos ar šo sejas krēmu pateicoties Saneribox novembra kastītei, kurā bija apkopota Latvijā ražotā kopjošā kosmētika. Krēmu izlietoju labprāt, kā arī izpētiju visu ražotāja mājaslapu (ekoell.lv). Lai arī iepakojumi nav tie pievilcīgākie, krēms man ļoti patika, tagad taisos apciemot ražotāja veikalu, kas atrodas man ne visai izdevīgā vietā, tāpēc uz turieni braucu jau gandrīz pusgadu :) Vairāk par krēmu - šajā Saneribox rakstā

Makeup forever Loose HD powder - Ja Inglot man ir pūderis, ko izmantoju ikdienā, tad Makeup forever HD pūderis ir vakara iznācieniem un fotošopa cienīgam grimam. Produkts pēc tekstūras ir ļoti, ļoti smalka maluma. Uz sejas ādas tas veido caurspīdīgu, gludu un pārsteidzoši zīdainu klājumu, kas turas visas dienas garumā un īpaši izceļ ādas skaistumu, nosmaskējot nepilnības. Arī bildēs izskatās fantastiski. Man obligāti vajag tādu jaunu vietā...

Tāda, lūk, iztukšīšu bilance. Kas no šiem produktiem ir lietots, un kas paticis? Un gaidu ieteikumus jauniem pirkumiem :)


You Might Also Like

18 komentāri

  1. Piekrītu par MAC prolongwear un Mufe hd pūderi :))
    Forši bija palasīt, paldies!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Līdz Mufe veikalam būs jaaiziet un jāatjauno pūdera krājumi! :)

      Dzēst
  2. Man patīk Nyx HD pūderis, esi mēģinājusi? Arī ļoti smalka maluma..kā "uzsēdos uz tā " ta lietoju ikdienā ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. NYX pūderi skatījos, bet vienā brīdī man lietošanā bija 3-4 dažādi birstošie pūderi, tāpēc pirkumu esmu atlikusi.

      Dzēst
  3. Patika abi micelārie ūdeņi, PO pīlings un Madara maska, nepatika Essence bāze. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man Essence likās tīri ok - savai cenai. Esmu pat kaut kādām foto sesijām grimējusi ar šo bāzi - viss turējās.

      Dzēst
  4. Esmu mēģinājusi Laura Mars krēmu (neatceros gan kuru)- uzdāvināju mammai un ciemojoties šad tad palietoju - tiešām labs, par smaržu arī piekrītu, diezgan spēcīga, bet nevar to nosaukt par uzbāzīgu vai nepatīkamu.
    http://modesmusli.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, smarža ir pietiekami spēcīga, bet pie tās lietojot ātri pierod. Turklāt pati smarža nav nepatīkama, bet pat ļoti baudāma :) Man ar Laura Mars krēmiem vispār lielā mīlestība.

      Dzēst
  5. man tā Essence bāze arī likās ok. nekas superīgs, bet arī nav īpaši slikta, mazliet efektu dod:)
    Garnier micelārais man nepatika, bet man bija cita versija. varbūt, šī ir labāka..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Essence ir ok - turklāt cenas/kvalitātes attiecība ir ļoti vērā ņemama. Man Garnier vēl ir bijis zilais micelārais ūdentiņš, problemātiskai ādai. Tas ne visai patika.

      Dzēst
  6. Man Laura Mars krēms stāv un nelietojās - laikam jau dēļ aromāta, jo man tas šķiet pārāk spēcīgs. Madaras pīlinga maska ļoti patika, kā arī Nivea un Garnier micelārie :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pie Laura Mars smaržas esmu jau pieradusi un mani pat izbrīna, kad apkārtējie pamana, ka pēc krēma smaržo visa istaba :) Arī tekstūra forša. Varbūt jāmēģina ilgāk palietot, līdz pierod.

      Dzēst
  7. Ne nepatika Essence bāze, jo īsti neko nedeva. Patīk gan Garnier, gan Nivea micelārie ūdeņi, bet uz šo brīdi esmu starā par Bourjois, ko noteikti iesaku pamēģināt :)
    Madara Peel maska mētājas un vairs nelietoju, bet kad lietoju biju ok. Par PO pīlingu noteikti piekrītu. Skatījos, ka viņiem pat jauns iepakojums, tāds smukāks un citos toņos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O! Jauns iepakojums :) Es vēl neesmu pirkusi jaunu vietā, mans iet ļoti ekonomiski. Vienu pīlinga iepakojumu lietoju pat pusgada garumā.

      Dzēst
  8. Tonizējošais krēms super. Madara pīlingu gan nēesmu izmēģinājusi. Ir tiešām labs?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Madara pīlings ir labs, jā. Sastāvs labs un pēc iedarbības maigs produkts. Ja pīlinga produkti nav mēģināti iepriekš, var sākt ar Planeta Organica pīlingu, kas līdzīgs pēc darbības. Tad var arī paskatīties kā sejas āda reaģē.

      Dzēst
  9. Man mana Taupe sabira pēc mēneša, bet tonis - ideāls! Un ieinteresēji ar Planeta Organica pīlingu, būs jāpapēta!

    Brigita
    www.brigitadambe.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Obligāti papēti gan! Foršs produkts, kas ir iemīļots vairākām blogerēm, cik zinu :)

      Dzēst