Artistry Hydra V produktu apskats un Giveaway/Izloze.

pirmdiena, marts 14, 2016


Šoreiz blogā dalīšos ar savām domām par Amway Artistry Hydra V sejas kopšanas sēriju. Šis būs interesants raksts arī man, jo doto sēriju ar pārtraukumiem testēju jau kopš pagājušā gada oktobra. Jā, testēšana gandrīz pusgada garumā. :) Lēmums dalīties ar savām mini atsauksmēm par šo sēriju blogā, nāca ar jaunumu un sērijas papildinājumu - īpaši mitrinošo auduma masku ar hialuronskābi, kas man pateišām ir iepatikusies. Tik ļoti, ka divus šādus maskas iepakojumus izlozēšu blogā. Bet, tad par visu pēc kārtas...

Artistry Hydra V sērija ir īpaša ar produktu sastāviem, kuros ir gan Himalaju rozā iežu minerāli, gan Norvēģijas fjordu ūdens, gan acai ogas, kas ir dabīgs antioksidantu avots. Ražotājs sola, ka šie produkti padarīs ādu ļoti mitrinātu, gludu un starojošu. Arī produktu iepakojums ir ļoti glīts, skaists un acij tīkams. Šādi produtki noteikti jātur vannasistabas plauktiņa redzamākajā vietā.

Fresh Foaming cleanser atsvaidzinošs/ putojošs sejas attīrītājs  - interesantas konsistences produkts, kas sākotnēji ir želejveida, taču iespiežot plaukstās pārvēršas par biezām un krēmīgām putām. Šis ir viegls sejas attīrītājs ar kuru acu un smagu vakara grimu diez vai būs iespējams notīrīt, taču kā rīta sejas mazgāšanas līdzeklis darbojas ļoti labi. Pēc lietošanas āda ir maiga un gluda, nav arī velkošas sajūtas.
Vērtējums - 8/10
Cena - 23 EUR

Fresh Toner atsvaidzinošs toniks sejai - šis ir produkts, kura darbību izjutu vismazāk. Man ir sausa sejas āda un ikdienā neizmantoju spirtu saturošus tonikus. Šim produktam arī spirts nav sastāvā, taču būtiskas izmaiņas sejas ādā neredzēju. Tāds patīkami smaržojošs ūdentiņš, kas ātri iesūcās un sagatavoja sejas ādu krēma uzklāšanai, taču neteiktu, ka pats par sevi ļoti mitrināja ādu.
Vērtējums: 7/10
Cena : 23EUR 

Replenishing Moisture cream barojošs/mitrinošs krēms sejas ādai - testējot šo produktu rudenī, man krēms likās nepietiekami barojošs, taču tagad manas domas ir mainījušās. Tas ir ļoti vieglas, krēmīgas konsistences produkts, kas ļoti ātri iesūcas un padara ādu zīdaini maigu. Produktu parasti lieku no rīta, pirms meikapa uzklāšanas. Šis ir tāds bezproblēmu produkts, kas ekonomiski lietojas un neizraisa nekādas ādas reakcijas. Labs, pamata krēms pavasara sezonai.
Vērtējums : 8/10
Cena : 45EUR

Refreshing eye gel cream atsvaidzinošs, želejveida acu krēms - ir mans absolūtais kolekcijas favorīts. Produkts lieliski tiek galā ar rīta pietūkumiem acu zonā, tajā pat laikā nepārslogojot maigo acu ādu un mitrinot to. Ļoti viegls, gaisīgs un patīkams uz ādas. Arī šo produktu atzīstu par labu tieši rīta lietošanai.  Tas nogludina zemacu zonu un izlīdzina to. Vakara kopšanai man tomēr prasītos kaut kas nedaudz barojošāks. Šis krēms būs ideāls lietošanai arī vasaras sezonā, kad primārā būs mitrināšana, nevis barošana.
Vērtējums : 9/10
Cena : 45EUR



Un jaunums šajā pašā Artistry Hydra V sērijā - auduma mitrinošā maska ar 30 g lielu daudzumu īpašas mitrinošās esences, kuras sastāvā ir īpaši izstrādātās Hydra V liposomas, Norvēģu fjordu ūdens un hialuronskābe.
Šī maska sola uzlabot ādas elastību un dziļi mitrināt ādu, padarot to gludāku un starojošāku, kam es nevaru nepiekrist. Šo masku esmu lietojusi jau 3 reizes un katru reizi āda ir bijusi ļoti pateicīga - līdzenāka, vienmērīgāka, svaigāka un ļoti mitrināta. Arī fakts, ka mitrinošā esence ir uzklāta mikrošķiedras audumam, nevis papīram padarīja produktu ērtāku lietošanā, jo tas ļoti labi piegūla sejai un nekustējās ne no vietas. Arī pati maska ir ievietota starp diviem tīkliņiem, kas ļauj to uzklāt precīzi un pielāgot sejas ādas formai. Parasti masku turēju 30-40 minūtes, pāris stundas pirms gulētiešanas, pēc tam atlikumus noslaucīju, ļaujot mitrinošās esences pārpalikumiem iesūkties sejas ādā. Tā kā sastāvā ir hialuronskābe, tad tā turpina darboties arī pēc maskas noņemšanas. Pēc pāris stundām veicu savu pierasto vakara sejas ādas kopšanas rituālu.
Man liekas, ka šis produkts būs neaizvietojams arī ceļojumu laikā, kad lidmašīnu retinātais gaiss ļoti kaitē sejas ādai un tā kļūst sausa un nogurusi. Kā arī - produkts būtu ideāls lietošanai pirms svarīgiem svinīgiem pasākumiem, kad ir ļoti būtiski izskatīties svaigi un kopti.
Vērtējums : 9/10



Šis ir foršs produkts ar kuru vēlētos dalīties arī ar kādām divām šī bloga lasītājām, tāpēc 2 masku iepakojumus (katrā 5 sejas maskas) gribu šodien izlozēt. Tātad:

GIVEAWAY

Lai piedalītos:
  • Lieto Rafflecopter formu zemāk.
  • Var piedalīties no jebkuras Latvijas pilsētas. Rīgas un Rīgas rajona iedzīvotājām balvu nodošu personīgi, citu pilsētu iedzīvotājām ir iespējama sūtīšana, iepriekš to saskaņojot.
  • Papildus punkts, ja seko šī bloga Facebook lapai
  • Papildus punkts, ja publiski dalīsies ar šo bloga ierakstu savā Facebook lapā.
  • Giveaway turpināsies līdz 22. martam, un rezultāti tiks paziņoti 23.martā, tiklīdz būšu sazinājusies ar uzvarētāju. 
  • Ar uzvarētāju sazināšos ar e-pasta palīdzību un atbildi gaidīšu 1 dienas laikā. Ja atbildi nesaņemšu, tā vietā izvēlēšos citu uzvarētāju. 
  • Balvas tiks izlozēta random kārtībā ar Rafflecopter palīdzību. Kopā būs 2 uzvarētāji - katram uzvarētājaim pa vienam   Artistry Hydra V masku iepakojumam (katrā 5 maskas).



Vēlu veiksmi!





a Rafflecopter giveaway


*produktu bildes - Gatis Ignāts


You Might Also Like

0 komentāri