/ Expo Beauty 2015 ietvaros/ Silk oil of Morocco - jauni produkti Latvijā.

pirmdiena, marts 09, 2015




Jau kopš 16. gs sākuma, kad argāna eļļa ienāca Eiropā, tā tika uzskatīta par ekskluzīvu produktu, kam piemita īpašas mitrinošas, dziedinošas un reģenerējošas īpašības, ko īpaši novērtēja tā laika aristokrātija, kam argāna eļļa bija pieejama. Arī es, apceļojot Maroku, tālālajā 2012. gadā, novērtēju argāna eļļas popularitāti valstī un tās dažādos pielietojuma veidus. Arī mūsdienās situācija nav mainījusies, vien argāna eļļa kļūst arvien populārāka un patērētājam pieejamāka.
Silk oil of Marocco ir jauni ienākušais zīmols Latvijas tirgū. Vismaz es, pirms izstādes, par tādu nebiju dzirdējusi :)
Silk of Morocco aizsākās Brisbenā, Austrālijā, ģimenei piederošā uzņēmumā. Ražotājs piedāvā matu un ķermeņa kopšanas produktus, kā arī minerālo kosmētiku. Visi produkti ir piesātināti ar auksti spiestu, sertificēto un organisko argāna eļļu.  Trīs gadu pastāvēšanas laikā, produktu popularitāte ir strauji augusi, to sāk atpazīt pasaulē un, nu, produkti ir ienākuši arī Latvijas tirgū.
Esmu pamēģinājusi trīs šīs firmas produktus - Marokāņu rozes dušas želeju, Pure minerals minerālo pūderi un izmidzināmo kondicionieri matiem. Mazliet padalīšos savās domās par katru no tiem :


Maroccan rose dušas želeja/ 100ml/ - piesātināta ar auksti spiesto argāna eļļu, kā arī 12 ēterisko eļļu kombināciju. Nesatur SLS, ALS un SLS, linsēkļu eļļu, parabēnus. Netiek mēģināta uz dzīvniekiem. Mani ļoti patīkami pārsteidza šīs dušas želejas sastāvs - ēterisko eļļu kombinācija kopā ar argāna eļļu, kas ļoti labi mitrina ķermeņa ādu. Pēc šīs dušas želejas lietošanas mans ķermeņa krēma patēriņš ir mazāks. Produkta sastāvā ir auksti spiestā argāna eļļa, auksti spiesta makadāmijas riekstu eļļa, sertificēta bioloģiskā alvejas eļļa, kā arī naktssveces, rozes, ģerānijas, pačūlijas, kanēļa lapu, levzejas un ilang ilang ēteriskās eļļas, kā arī rozes ziedu ekstrakts.  Izmantojot šo saldi smaržojošo dušas želeju, sajūtos kā atrodoties izsmalcinātā austrumu SPA. Smarža ir tik eksotiski - piesātināta, smagnēja, bet tomēr svaiga, ka piepilda visu vannasistabu. Man pašai ļoti patīk šādi smagie, piesātinātie, noslēpumainie aromāti, bet, pieļauju, ka dažiem smarža varētu likties par smagu Arī dušas želejas patēriņš ir minimāls - tā ļoti labi putojas.


Silk oil of Marocco izsmidzināmais kondicionieris matiem/ 60 ml/ - Nesatur parabēnus un linsēklu eļļu. Šis ir līdzeklis, kas nav jāizskalo. Tas palīdz atšķetināt savēlušos un nepaklausīgus matus, kā arī mitrina matus un mīkstina tos.  Lietojot šo līdzekli, pēc pieredzes varu teikt, ka nevajag ķemmēt matus uzreiz, pēc tam, kad lidzeklis ir tikko iepūsts matos. Es nogaidu vismaz 10 minūtes, satinot matus dvielī. Tad kondicionieris ļoti labi iesūcas, padarot matus zīdaini maigus, viegli ķemmējamus, ātrāk žāvējamus un smuki spīdīgus. Taču, ja jūsu matu gali ir ļoti pārsausināti, ar šo līdzekli varētu būt par maz - tas mitrina matus, bet tomēr nav dziļi barojoša matu maska. Produkta patērīņš ir minimāls- man pietiek ar 3-4 pūtieniem visam matu garumam. Nepadara matus smagus un netīrus.


Silk oil of Marocco Pure minerals powder foundation/ 3 g/ - smalka maluma minerālais pūderis, ko var lietot virs tonālā krēma vai individuāli. Nesatur talku, lanolīnu, mākslīgās krāsvielas, sintētiskus fillerus.  Minerālā pūdera sastāvā ir gaismu atstarojošas daļiņas, kas sejai veido ļoti veselīgu, taču dabisku izskatu. Tā kā pūdera tonis izrādījās man krietni par tumšu - ikdienā to lietoju kā bronzeri. Produkts veido ļoti vienmērīgu klājumu, nepārslogojot to. Sedzamība- viegla līdz vidēja, noturība- vidēja - ap 5-6 stundām. 



Īpaši šo ieteiktu alerģiskiem cilvēkiem - tā sastāvs ir ļoti pārdomāts un būs īpaši piemērots lietošanai ikdienā. Ļoti sausu sejas ādu šis līdzeklis varētu sausināt, ja tiek lietots viens pats, taču lietojot virs tonālā krēma- šis man ļoti patika. Turklāt, man šķiet, ļoti inovatīvs piegājiens ir izmantot argāna eļļu arī dekoratīvajā kosmētikā.

Šī ražotāja produkti ir mani ieinteresējuši. Plānoju Silk of Marocco stenda apmeklējumu izstādes laikā, lai pasmaržotu un patestētu arī pārējos produktus.

Nopirkt : Expo Beauty 2015 vai firmas veikalā - http://oilofmorocco.lv
Cenas : Dušas želeja - 13EUR/ kondicionieris - 15EUR/ Powder foundation - 15EUR


You Might Also Like

9 komentāri

  1. Dušas želeja ļoti patīk. Noteikti gribēšu izpētīt arī pārējo produkciju. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. plānosim stenda apmeklējumu izstādes laikā :)

      Dzēst
    2. plānosim stenda apmeklējumu izstādes laikā :)

      Dzēst
  2. Man ir šampūns, kondicionieris un dušas želeja. Mēģināju pirmos divus, patika.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ES gribētu matu kopšanas līdzekļus pamēģināt...

      Dzēst
  3. Vienu dienu gāju gar Douglas matu stendu - šķiet, ka visi produkti "bija" no Marokas vai ar argana eļļu. Ceru, ka drīz parādīsies jauns trends. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ES nojaušu, ka jaunais trends varētu būt Āzijas iedvesmots ;)

      Dzēst
  4. Man ļoti patīk viņu serums matiem un ādai! Stāvu un krītu par to! Domāju, ka rezerve būs jau jāiepērk izstādes laikā :)

    AtbildētDzēst
  5. man dušas želeja ir absolūtajos favorītos...puse jau izlietota. ļoti patīk tā piesātinātā smarža. bet,jā, gribas jaunus trendus arī- ne tikai eļļas. :)

    AtbildētDzēst