/ Expo Beauty 2015 ietvaros / Avon Nutraeffects Hydration daily cream - atsauksme.

trešdiena, marts 18, 2015




Šo pavasari Avon nācis klajā ar jaunu sejas kopšanas līniju - Nutraeffects. Pati ideja man ļoti imponē - dažādu sēklu komponentes, tai skaitā granātābolu, strelīcijas un čia sēklu ekstrakti, kas pievienoti sejas kopšanas līdzekļiem. Atzīšos - Avon produkciju neesmu lietojusi kopš skolas laikiem, kad likās ļoti aizraujoši un inovatīvi pētīt Avon pasūtījuma katalogus un smaržot parfimētās lapas. :) Bija interesanti un samērā nostalģiski izmēģināt Avon atkal, paskatīties, kas ir mainījies pa visu šo ilgo laiku.


Avon Nutraeffects hydration day cream -  mitrinošas, dienas krēms ar SPF 15.  Šī krēma sastāvā ir čia sēklas un active seeds komplekss. Pati lietoju čia sēklas katru dienu, jau vairāk kā gadu. Tās ir bagātīgas ar Omega 3 un Omega 6 taukskābēm, antioksidantiem un vitamīniem. Piebildīšu viena, ka  tā ir ļoti laba ideja pievienot čia sēklas sejas krēmam - pietiekami inovatīvi, uzmanību piesaistoši un gudri, ņemot vērā burvju sēklu īpašības - tās spēj uzturēt līdz pat 12 reizes lielāku mitruma līmeni, nekā tās pašas sver. Krēms nodrošina ilgstošu ādas mitrināšanu un der visiem ādas tipiem. Ražotājs šo īpaši uzsver kā krēmu ādai, kam ir nosliece uz sausumu un nevienmērīga tekstūra.
Krēmu lietoju no rītiem. Tam ir samtaina, patīkama tekstūra, un tas ātri iesūcas. Smaržo ļoti krēmīgi, ar Avon krēmiem raksturīgo "tīro", svaigo smaržu. 


Pēc šī krēma lietošanas - tonālie līdzekļi vienmērīgāk uzklājas. Āda pēc lietošanas paliek samtaina un mitrināta. Par SPF faktoru šajā sejas krēmā man ir dalītas domas - viennozīmīgi, ir ļoti ērti, kad nav jāuzklāj atsevišķs SPF līdzeklis. Taču manai ādai dotais aizsargfaktors šajā krēmā liekas par smagu. Ne jau aizsardzības ziņā, SPF 15 man ir normāla prakse visu cauru gadu, bet konsistences ziņā. Kā jau teicu - krēms labi iesūcas, taču tik tikko manāma "plēvītes sajūta" paliek.
Kopsummā - pamata, budžeta klases mitrinošais krēms sausai/ normālai sejas ādai, kas ne tikai mitrinās, bet, ar laiku, arī izlīdzinās sejas ādas toni.

Nopirkt: Expo Beauty 2015 - Avon stendā, vai no Avon konsultantiem.


You Might Also Like

0 komentāri