Ecotools otu mazulītes

piektdiena, aprīlis 05, 2013

Vēl 3 nedēļas atpakaļ saņēmu šīs mazulītes savā pasta nodaļā, un, kopš tā laika, nešķiramies. Apbružātais iepakojums norāda uz to, cik stipri nešķiramies - man šīs otas vienmēr ir līdzi.
Ecotools otas manā skatījumā vispār ir labs cenas/ kvalitātes paraugs, taču garkātainās otas ne vienmēr ērti ielikt somā vai mini somiņā, lai gan no mini somiņām man ir tikai viena, visas pārējās drīzāk līdzinās somām, ar kādām cilvēki pārceļas uz citu dzīvesvietu vai nezin, kad atgriezīsies mājās :)
Otas sākotnēji uzrunāja ar savu kompakto iepakojumu, izmēru un dizainu, taču, ar laiku, arvien vairāk pārliecinos par to lieliskajām iztušēšanas īpašībām.
Ražotājs mini iepakojumā izklāsta katras otas pielietojumu:
1. Konsīlerim
2. Konsīlera iztušēšanai
3.Tonālā krēma uzkāšanai
4. Sejas klājuma universālā iztušēšanas ota
5. Pūderota
Visas otas ražotājs ir paredzējis ideālas sejas krāsas veidošanai un iztušēšanai, taču, ņemot vērā, otru izmēru un manus krāsošanas paradumus, man pirmās divas otas kalpo kā ideālas acu ēnu otas ( krāsas uzlikšanai un 2. numurs ir ideāls iztušēšanai, jo ar savu izmēru lieliski tiek galā ar precīzu globa līnijas - plakstiņa krokas iezīmēšanu). Savukārt, tonālajam paredzēto otu izmantoju konsīlerim - otas forma burvīgi tiek visos slēpjamajos stūrīšos ap aci. Pēdējās divas otas izmantoju vaigu kaulu konturēšanai un vaigu sārtumam - atkal ideāls izmērs un 100% iztušēšana. Ota, ko ražotājs iesaka izmantot par pūdera otu tomēr ir par mazu pūdera uzklāšanai - tā, nu, iedraudzējos ar šīm otām savādāk.
 Taču, galvenais bonuss, protams, ir izmērs - visas otas var satvert vienā dūrē, un tās viegli ietilps jebkura lieluma kosmētikas makā. Šīs pašas otas izmantoju, kad pamata grims tiek veidots iekštelpās, bet bildēšana notiek ārā - šad tad jāpielabo sīkumi, bet tā dēļ jau nenesīsi visu smago kosmētikas koferi sniegā, pietiek ar mazumiņu. Turklāt, kopš līdzi ir šīs otas, vienmēr var, pie gribēšanas un jautrības palielināšanas, palabot grimu gan kolēģei, gan gan sev - transportā braucot.
Ļoti iesaku - gan sev, gan kolekcijas papildināšanai, gan kā dāvanu jaunām meitenēm, kas vēl tikko sāk krāsoties, vai tām, kas vēlas pirmo reizi mūžā krāsojoties izmantot otas.

You Might Also Like

4 komentāri

  1. Skaists dizains ) kur pasūtīji? :)

    AtbildētDzēst
  2. ir arī piegādes izdevumi? izskatās tiiiik smukas, bet īsti nesaprotu mājaslapā vai ir papildus kāda maksa vēl vai nē..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piegādes izdevumi ir atkarīgi no svara - man tie bija 6$.Ja pasūtīsi no iherb pirmo reizi, viņi piedāvā kupona kodu, kuru izmantojot var tikt pie -5$ atlaides. Piegādes izdevumi parasti parādās, kad jau ir salikts groziņš un maksājot ir jāizvēlas valsts, uz kuru sūtījums tiks sūtīts.

      Dzēst