Velosvētdiena/outfit/ lifestyle

otrdiena, aprīlis 09, 2013

Vēl viena brīva diena, kuru veltīt darbiem vai nedarbiem, vai velo sezonas atklāšanai - ko arī izdarīju. Taču, par visu pēc kārtas - vēl viena Rīgas brīvdienas mozaīka.

Apzināta pēcbrokastu rīta daļa sākas ar orhideju apkopšanu. Šīs, laikam, ir vienīgie istabas augi, kas domāti man - panes liešanu vienreiz divās nedēļās un apkopšanu tad, kad uznāk iedvesma ( kas uznāk reti).
Kad mājās ir fotogrāfs - jārēķinās ar nemitīgu knipsēšanu. Es nesūdzos :) 
Neuzskatu sevi par potenciālo augstas izturības velo sacensību uzvarētāju, taču, pavasari/vasaru/rudeni bez sava karsti mīlētā velosipēda nevaru iedomāties, un reti kur eju kājām vai braucu ar sabiedrisko.
Mērķis- Mežaparks


Mētelis - vintage/šalle - Asos/džemperis - paldies, omai/ legingi - H&M/zābaki - Zara/velo - Kalkhoff
 Aproces - H&M & Amsterdamas vintage/ pulkstenis - ebay.com/ nagu laka - OPI bridal - Catch the garter



Akrobātisko triku atpakaļceļš. Kad biju maza gribēju būt cirka mākslinieks - uzreiz pēc tam kad pārstāju gribēt būt par kosmonautu.
Velo sezonas atklāšana jānosvin - šoreiz brūtgāna gaumē - maksimāli garšīgi un barojoši. Šī vieta arī man ir viena no mīļākajām Rīgā, ja runa iet par fastfood. Te tas tiek gatavots klienta acu priekšā un garšo maksimāli dabīgi.  Atmosfēra - kā amerikāņu  retro, eklektiskais bistro. Arī kompānija brīvdienās šeit salasās jautra - jo šeit var nākt ne tikai ar riteņiem un skrituļslidām kājās, bet arī ar bērniem, suņiem, saviem saldējumiem un citiem labumiem, kas citur ir aizliegti. Tāda demokrātiska republika, kas priecājas par katru.





Atpakaļceļā tiek šturmēts lielveikals un, beidzot, iegādāti groziņi vannasistabai, kas ir remonta procesā, kā arī  Organic Therapy produkti, par kuriem drīzumā sekos atsauksme.
Vakars - ar ilustratīvo kokteiļu ballīti.

Kādas bija Jūsu brīvdienas?

You Might Also Like

0 komentāri