Bioderma Hydrabio Perfecteur - atklāts ideālais sabiedrotais vasaras ceļojumiem.

pirmdiena, jūnijs 27, 2016



Sveiciens Latvijā!

Pēc garākas atvaļinājuma pauzes atkal atgriežos blogā ar jaunu produkta apskatu, kas burtiski izglāba manu atvaļinājumu.  Atvaļinājums ir atkal mani restartējis jaunām idejām, arī bloga sakarā. Būs izlozes, būs mazliet cita veida raksti...būs interesanti.  Man jau vispār ceļojumi vienmēr ir restarts, un visiem, kam restartu vajag - iesaku tieši ceļojumus. Jo trakākus, jo labāk. Tā, lai var pilnībā atslēgties no savas ikdienas dzīves un paskatīties uz lietām no malas. Reizēm ne viss ir tā kā izskatās :)

Par pašu braucienu uz Ukrainu gan jau būs atsevišķs mini raksts ar bilžu reportāžu, bet šoreiz par galveno atklājumu un  kosmētikas maka galveno iemītnieku ceļojot - ideālo saules aizsargkrēmu un ideālo grima bāzi - divi vienā - Bioderma Hydrabio Perfecteur sejas krēmu.



Atzīšos, ka SPF līdzekļus sejai lietoju jau sen un ļoti neregulāri. Ir bijis laiks, kad man kaitināja ne tiaki SPF krēmu tekstūra, bet pat tonālo līdzekļu tekstūra, kam klāti ir pievienots SPF. Šādu produktu tekstūra vienmēr likās smaga un nelīdzena. Paldies progresam, mūsdienu SPF krēmu industrija ir attīstījusies tik tālu, ka to uz sejas minimāli jūt un diskomfortu tā nesagādā.

Šim produktam ir tieši šāda tekstūra- ļoti maiga, uz sejas ādas kūstoša, ar atstarojošām daļiņām. Turklāt arī visi tonālie līdzekļi ļoti skaisti klājas uz šī produkta, nesaveļoties un nepleķojoties. Šis sejas krems patiešām būs ideālā vasaras meikapa bāze - kas vienlaikus aizsargā no saules stariem ar SPF 30 filtru, un izlīdzina sejas ādas toni, padara to vizuāli gludāku un mirdzošāku. Turklāt, kas man īpaši patika - produkta sastāvā ir īpaši patentētā Aquagenium  tehnoloģija ar vitamīnu P un ābolu sēklu ekstraktiem. Tautas valodā runājot produkts ne tikai lieliski aizsargā sejas ādu, darbojas kā praimeris, bet arī ļoti labi mitrina pat dehidrētu ādu un nekairina jūtīgu.


Man ceļojumā esot, pie +45 grādu temperatūras pēc šī līdzekļa lietošanas nevajadzēja satraukties par saulē apdegušu ādu vai sausajiem, dehidrētajiem pleķīšiem. Viens līdzeklis derēja pilnīgi visam.  Tas man joprojām liekas lielisks ikdienas lietošanai arī sēžot ofisā, bet ceļojumā likās neaizvietojams - savas darbības un kompaktā izmēra dēļ.  Gan sejas krēms, gan SPF filtrs, gan meikapa praimeris- viss vienā 40ml tūbiņā. Bioderma šoreiz labi pacentusies, noteikti produktu iesaku :)

Nopirkt: Lielākajās aptiekās
Cena : ap 15 EUR



You Might Also Like

4 komentāri

  1. Kur var atrast par 15 EUR? Cocooncenter bija ap 18, LV aptiekās pāri 20.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cocooncenter par 15EUR var atrast, kad Biodermai atlaides. :)

      Dzēst
  2. Šis izklausās kaut kas patiešām interesants un pirkšanas vērts ;) Noteikti piefiksēšu :)

    AtbildētDzēst