The Bodyshop British Rose ķermeņa kopšanas kolekcija - sievišķības svinēšana.

otrdiena, aprīlis 19, 2016


Šoreiz, kad viss plaukt un zied jau pilnās burās, atrādu The Body Shop British Rose kolekcijas jaunumus. Lai arī šī kolekcija pieejama veikalos jau vairāk kā mēnesi, daudziem tā joprojām ir jauna un neredzēta. Arī skaistie ķobīši manā vannasistabā izpelnījās lielu interesi no pilnīgi visām draudzenēm, kas nāca ciemos. Jaunais The Body shop produktu iepakojumu koncepts man pašai ļoti patīk. Uzskatu, ka ar to uzņēmums ir guvis vēl vairāk sekotājus un apjūsmotājus, jo svarīga ir ne tikai produktu darbība, bet arī sievišķīgais faktors - izskats :)
Arī pats rožu kolekcijas stāsts ir ļoti skaists un iedvesmojošs, jo rozes, kas izmantotas produktu ražošanā ir audzētas Herefordšīras godalgotajā un atzītajā lauksaimniecībā, kas jau gadu desmitiem pazīstama ar savām neatkārtojamajām rožu šķirnēm.


Kolekcijā ietilpst The Body Shop standarta produkti - ķermeņa sviests, skrubis, smaržūdens, dušas želeja, kā arī neierastāki produkti - roku krēms, vannas putas, acu ēnu palete un īpaši mirdzošā ķermeņa esence. Manā īpašumā nonāca trīs produkti, ar kuriem esmu ļoti apmierināta jau vairāk kā mēnesi. Tik ļoti, ka daži no tiem jau gandrīz visi ir tukši.
Britu rozes ķermeņa krēms/ 200 ml/ - samtainas konsistences, viegli izlīdzināms, ar tikko jaušamām atstarojošām daļiņām, kas nepārslogo ķermeņa ādu, to ļoti skaisti izgaismojot. Konsistence mazliet atšķiras no pierastajiem, biezajiem ķermeņa krēmiem. Tā ir plastiskāka un maigāka. Arī smarža visai rozes līnijai ir pasakaina. Tās nav omes rozes, kas gadiem nostāvējušas skapī un smaržo smagnēji un mazliet melanholiski. Tas drīzāk ir svaigs, tikko uzziedējušu rožu un peoniju pušķis, dārzā pēc lietus. Svaigs, ļoti maigs un mazliet nevainīgs. Un tajā pat laikā, ļoti sievišķīgs.


Britu rozes parfimētais ūdens / EDT, 100ml/ - teicamnieks šajā ķermeņa kopšanas līnijā tieši savas smaržas intensitātes dēļ. Smaržūdens ir viegls, nekairina ķermeņa ādu un ļoti patīkami šleifē. Noturība nav no tām lielākajām, taču šajā gadījumā tas nav nepieciešams. Parfēriskā kompozīcija šim aromātam nepieļauj būt smagam un nospiedošam. Virsnots - bergamote, sirds notis - peonija un ūdensroze, kā arī rožu esence. Tieši šīs notis ļauj aromātam būt tikko jaušamam, "puscaurspīdīgam", ļoti svaigam, mazliet intīmam un ļoti pavasarīgam. Pati šo aromātu turu darba galda atvilknē un atjaunoju vairākas reizes dienā, labākam noskaņojumam un ātrākam pavasarim.

Britu rozes ķermeņa losjons - esence ādas mirdzumam / 250ml/ - vēl viens šīs sērijas absolūtais favorīts. Viegls, uz ķermeņa ādas kūstošs pieniņš ar tikko jaušamām perlamutra daļiņām. Uz ķermeņa ādas šīs daļiņas ļoti jācenšas ieraudzīt, taču kopskats ir uzlabots. Dažādos apgaismojumos pat mana bālā āda izskatās supergluda un kopta. Arī iesūkšanās spējas šim produktam ir super ātras. Tieši tāpēc tas ir īpaši piemērots spraigajiem darba dienu rītiem, kad pēc dušas reizes gribas ātri saģērbties. Mitrināšanas spējas tāda tipa produktam ir pietiekamas. Tas dziļi nebaros ādu, bet tāda arī nav būtība. Domāju šīs būs mans ideālais sabiedrotais šovasar. Viegls, gaisīgs un skaisti smaržojošs.

Kolekciju uzskatu par ļoti izdevušos. Ko nu tur slēpt, šī ir mana visvismīļākā kolekcija no tām, kas iznāca pēdējā laikā. Kaut kā viss ir ļoti pa manai gaumei un patikšanai. Sakot no produktu parfīma kompozīcijas, beidzot ar noformējumu.

Vai esat bijuši The Body Shop veikalos iepazīties ar kolekciju? Kuri ir favorīti?

You Might Also Like

2 komentāri

  1. Man ļoti patīk. :) beidzot esmu saradusi ar rozi un tieši tāpat kā Tu - šajos produktos sasmaržoju rozes un peonijas pēc lietus. :)
    Es jau siekalojos pēc jaunajiem produktiem - pina colada un monoi, jātiek uz veikalu pasmaržot.

    Par manām sajūtām var palasīt šeit:
    http://www.ellemmell.lv/2016/03/sieviskigais-maigums-body-shop-british.html?m=1

    :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sērija ir izdevusies. Par Pina Colda zinu, jā. Bet monoi? Kaut kas, ko es nezinu? :) Jeb domāji Tiare ziedu smaržūdeni?

      Dzēst