Pēdējā laika tukšumi - ķermeņa/matu kopšana.

pirmdiena, februāris 15, 2016



Šoreiz par tukšumiem. Kārtējā februāra pirms-pavasara tīrīšanas un visa izmešanas trakumā, atdūros pret savu tukšo trauciņu kasti. Pilnu līdz malām. Tāpēc šoreiz šāda tipa raksti būs divi. Esmu sadalījusi visus produktus divās daļās- sejas kopšana un ķermeņa/matu kopšana. Vispār šķirojot produktus, aizdomājos, ka man ir tādi, kas mainās visu laiku un tādi, kas jau gadu gadiem ir lietošanā. Tāds pamatu pamats. Gibēju veidot pagājušā gada kosmētikas/kopšanas topu, bet secināju, ka daļa produktu būtu tie paši, kas pagājušo gadu. Starp citu - ar pagājušā gada topiem var iepazīties šeit un šeit par dekoratīvo. Kā Jums liekas, vai šogad topu tomēr vajadzētu?

Bet šoreiz tad  atrādu savus iztukšīšus jeb tukšos trauciņus ķermeņa/matu kopšanas kategorijā.

Soap&Glory Hand Food roku krēms - viens no visu laiku mīļākajiem roku krēmiem. Forši mīkstina, patīkami smaržo un ļoti labi pabaro rokas. Šis ir mans 4. tukšais iepakojums. Plašāka atsauksme - šeit . Vispār pēdējā laikā atkal atgriežos pie S&G. Nupat no UK pie manis atbrauca veseli trīs ķermeņa sviesti. :)

Rexona Fresh aerosola antiperspirants - Šis tad ir tas produkts, ko lietoju kopš 16 gadu vecuma. Tas ir, emmm, ļoti sen :) Es ikdienā atzīstu tikai aerosola tipa dezedorantus. Man nepatīk ne cietie smērējamie, ne rullīšveida šķidrās konsistencēs. Šim dezedorantam uzticos jau ilgus gadus un ne pret vienu citu to nemainītu. Tas bijis man vienmēr, visādos vecumos un dzīves situācijās. Katru reizi mainu vien smaržu - šī, izlietotā ir viena no mīļākajām.

Palmer's Rapid moisture spray lotion - ķermeņa losjons aerosola veidā. Jaunums, ka Latvijā vēl nav pieejams, un pārvests vēl jūnijā no Igaunijas, kur tas ir brīvi pieejams jebkurā Rimi. Vairāk par tā brauciena pirkumiem rakstīju šajā rakstā. Kamēr gatavojos rakstīt atsauksmi par šo lielisko līdzekli, tas beidzās :) Kopsummā ļoti ātri lietojams losjons aerosola formā, kas ļoti saldeni un piesātināti smaržo pēc vaniļas un kakao un ļauj ķermeņa ādu mitrināt 2 minūšu laikā. Īpaši lietoju vasarā. Ātri uzpūst visai ķermeņa ādai, ātri mazliet izlīdzināt un gatavs. Arī mitrināšana - pietiekama.

Dove Summer Glow pašiedeguma losjons - Viens no produktiem, kuru atkal atsāku lietot. Daļēji arī melanholisko studijas gadu atmiņu dēļ, kad šis bija top līdzeklis. Plašāka atsauksme - šeit

Batiste XXL volume Dry Shampoo - sausais šampūns no Batiste, kas patika vismazāk. Lai arī pašu Batiste lietoju jau 2 gadus, šis bija vilšanās. Tieši ar to apjomu. Jā, ar šo bez problēmām var uztaisīt Marijas Antuanetes cienīgu frizūru, taču mati paliek tik sausi, tik raupji un nespodri. Citas šī sausā šampūna versijas man ir lietošanā ikdienā un varu teikt tikai to labāko. Bet ne par šo.

The Body Shop Smoky Poppy ķermeņa losjons - atsauksme bija šajā rakstā.

The Body Shop Fuji Green tea ķermeņa losjons - vēl viens limitētās kolekcijas ķermeņa losjons kas ir izlietots. Ļoti patika vasarā - svaigi, vienkārši un uzmundrinoši. Plašāka atsauksme bija šajā postā.

Nina Ricci Nina - smaržas, kas atkal tika iegādāas rudenī melanholiska noskaņojuma vadītas. Manas visu laiku mīļākās smaržas kādus 10 gadus atpakaļ. Likās, ka ziemā vajadzētu atvērties piparoti saldeni skaisti. Tajās divās nedēļās, cik bija īsta, auksta ziema arī atvērās ļoti piesātināti kārumnieciski skaisti, tomēr secināju, ka gaume ļoti mainās, un smaržas man liekas krietni vien par saldu. Atkārtoti noteikti nepirkšu. Tomēr joprojām uzskatu tās par vienas no 20-gadnieku un 21.gadsimta pirmās desmitgades skaistākajām smaržām.

The Body Shop Japanese Camellia body cream - izsmalcināts ķermeņa krēms, kas man ir izkonkurējis visus citus. Maigs, piesātināts, ļoti sievišķīgs un aristokrātisks aromāts un samtaina, kūstoša tekstūra. Manuprāt, dāvana, ko var dāvināt sievietei jebkurā vecumā. Plašāka atsauksme - bija šajā rakstā

Maroccanoil eļļa matiem Man pietiek viena pumpīša, lai noklātu visus matu galus. Produkts padara matus zīdainus un ļoti labi nogludina spurainos matu galus. Neteiktu, ka eļļa īpaši dziļi ārstē matu galus, drīzāk sniedz vizuāli ļoti koptu matu efektu, spīdumu, tikko jaušamu, patīkamu smaržu un mazliet barošanu. Šis ir mans otrais iepakojums.

Laura Mars Nourishing hand cream SPF 10 - Joprojām esmu apsēsta ar šo roku krēmu. Viens man ir darbā, viens mājās, viens rokassomiņā, vēl divi rezervē. Arī šogad Ziemassvētkos visām draudzenēm šādu dāvināju, pagaidam negatīvu atsauksmju gluži vienkārši nav. Plašāk var palasīties šajā rakstā.

Tāda, lūk, iztukšīšu bilance...Drīzumā dalīšos ar sejas kopšanas izlietotajiem produktiem, bet pagaidām man vajadzētu sākt kravāt ceļasomu. Rīt mani gaida Beļģija, ar cerams daudz mīdijām, ielu mākslu, gotiskām mājām un cerams vintage šopingu :)








You Might Also Like

3 komentāri

  1. Man par Nina Ricci Nina smaržām sajūtas ir identiskas - kad man bija 20, bija vienas no mīļākajām. Šķiet, ka šo konkrēto Elixir versiju izpūtu 2013.gada sākumā, bet šobrīd vairs pasmaržot nespēju, šķebina.

    Ļoti daudz kas sakrīt no produktiem - Kamēlijas krēms ir dievīgs, Moroccanoil patika, bet apnika, Hand Food ļoti foršs roku krēms, bet abi TBS sviesti man aromātu ziņā neaizgāja, atdevu draudzenēm.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā jau ir- ar gadiem mainās gan garšas izjūta, gan smaržas izjūta :)

      Dzēst
    2. Jā, gadiem ejot viss plūst un viss mainās. :)

      Dzēst