Stenders mitrinošais acu balzāms un sejas krēms - atsauksme.

ceturtdiena, februāris 04, 2016


Sveiciens!

Šī nedēļa ir oficiāli pēdējā izpārdošanu nedēļa Rīgas lielveikalos. Manā gadījumā galvenokārt kurpju, grāmatu un kosmētikas veikalos. Tāpēc februārī bloga pirmais raksts būs par diviem sejas kopšanas līdzekļiem no Stenders, kas mani ir ļoti iepriecinājuši. Īpaši viens no tiem - acu krēms, kas maigi smaržo pēc omes kaltētajiem āboliem un padara zemacu zonu zīdainu un maigu. Izdomāju padalīties, kamēr veikalos vēl ir atlaides. Varbūt vēl sanāk iegādāties izmēģināšanai arī Jums :)

Stenders mitrinošs balzāms ādai ap acīm – pie šī ļoti patīkamas tekstūras acu balzāma tiku pavisam nejauši, meklējot dāvanu draudzenei Stenders veikalā. Tiku veikalā tieši pašā atlaižu karstākajā punktā un ilgi tur uzkavējos. Tā kā no Stenders neko ikdienā nelietoju jau kādu laiku, daudzi produkti man bija absolūtais jaunums. Arī šis maigais acu balzāms, kuru pamēģinot veikalā uz rokas zināju uzreiz, es noteikti to gribēšu pirkt un mēģināt. Kopš biežāk lietoju ļoti sedzošus konsīlerus zemacu zonā, ta ir kļuvusi sausāka un mazliet nogurusi. Tāpēc jau kādu laiku meklēju viegli pieejamu līdzekli, kas darbojas.
 Krēma tekstūra ir zīdaini maiga un barojoša taču ne trekna. Balzāms ļoti ātri iesūcas, kas ļauj to lietot arī no rītiem pirms konsīlera uzklāšanas. Sastāvā – 98,9% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu. Tai skaitā šī sviests, alvejas, rudzupuķu un efejas ekstrakti, ābolu sēklu ekstrakts un kas īpaši priecē mani – hialuronskābe. Pēc konsistences balzāms ir ļoti barojošs un patīkams.  Neuzkrītoši smaržo pēc žāvētiem āboliem, kas man arī liekas patīkami. Padara ādu gludāku un pabarotu ļoti ātri.  Arī dienas laikā jūtu, ka āda ap acīm ir maigāka un ne tik sausa. Vērtējums: 9/10Cena : ap 25 EUR, taču tagad atlaižu laikā var nopirkt par 8 EUR, kas ir fantastiska cena, ņemot vērā produkta apjomu – veseli 30ml, kas acu krēmam ir daudz.




Dienas krēms normālai un kombinēta tipa sejas ādai  - ar ābolu sēklu ekstraktu, hialuronskābi, kakao sviestu un kliņģerīšu ekstraktu. Sastāvā 99.03% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu. Krēms sola dziļi mitrināt un atjaonot ādu. Sākotnēji to paņēmu domājot par vasaras un pavasara mēnešiem, kad gribas ādu mitrināt, taču ne pārbarot. Vēl īpaši piesaistīja sastāvā esošā hialuronskābe. Taču redzot acu balzāma labo darbību, krēmu esmu pasākusi lietot jau tagad. No rītiem kā dienas mitrinošo krēmu, pirms tonālā krēma uzlikšanas. Produkta konsistence ir bieza. Varbūt malziet par biezu man. Arī iesūcas tas krietni lēnāk kā acu balzāms. Taču efekts ir - iesūcoties tas rada ļoti gludu un mitrinātu bāzi tonālā krēma uzlikšanai. Kā vakara krēmu šis man šobrīd ir daudz par vāju, jo mēģinu sejas ādu ziemā maksimāli mitrināt un pabarot, taču vasaras sezonā šis būs labs produkts lietošanai arī vasarā. Pēc uzklāšanas krēmam ir jāļauj iesūkties. Arī jāklāj tas plānākā kārtiņā, jo uzklājot par daudz tas var veidot mazliet vaskainu plēvītes sajūtu, kas ir raksturīgi dabiskajiem krēmiem ar dabiskajiem sviestiem sastāvā. Lietojot no rīta man tas galīgi netraucē, jo redzu sevis gribēto efektu. Svaiga un mitrināta sejas āda, kas gatava tonālā līdzekļa uzlikšanai.Vērtējums : 7/10Cena :  20,90 EUR/ šobrīd ar atlaidi maksā ap 7 EUR

Vispār "Stenders" veikalos nebiju bijusi ilgu laiku. Kaut kā nebija sanācis, līdz vajadzēja dāvanu tieši no "Stenders. Tā jubilāre lika. Tur izrādās tik daudz interesanta un jauna! Ilgi mēģināju arī ķermeņa krēmu ar 24 karātu zeltu...smaržo pasakaini. Un tā smarža tāda hipnotiski maiga. Kamēr testēju, attapos, ka visas rokas gandrīz līdz elkonim jau ir krēmā. Tādu man arī laikam vajadzēs...:)

Ko vēl obligāti jāizmēģina no "Stenders"? Kas ir top produkti Jums?

You Might Also Like

0 komentāri