TonyMoly appletox masāžas pīlinga krēms

ceturtdiena, aprīlis 11, 2013

Pēc bildes spriežot, droši vien, Jums liekas, ka man ir jauna spēļmantiņa, vai, ka esmu viena no tām tantēm, kas virtuves augļu groziņā liek plastmasas augļus? Nē, man ir jauns skrubis, Korejā lepni saukts par pīlinga masāžas krēmu, un otrais auglis pa kreisi ir pavisam īsts - vēl no Stambulas - uzglabāšanas termiņš līdz pat 2 mēnešiem ( kaut kas starp ābolu, bumbieri un cidoniju -  angļu quince vārdā). Šoreiz sīkāk par pīlinga krēmu.
Šis pīlinga krēms bija manā vēlmju sarakstā jau sen - sākotnēji kā kičīgs vannasistabas aksesuārs, pēc tam, izpētot atsauksmes, arī kā pilnvērtīgs ādas kopšanas līdzeklis.
Pīlinga krēmi Korejā un Japānā ir ļoti, ļoti populāri ( var jau sākt gaidīt, kad analogi atnāks pie mums - tieši tā  notika ar BB krēmiem). Galvenā īpašība, ko uzsver ražotājs - viegli, neskrubējot un nemokot ādu, atbrīvoties no atmirušajām ādas šūnām, netīrumiem un uzlabot sejas ādas vispārējo izskatu.
Krēma sastāvs bija korejiešu valodā, tādējādi, pilnu sastāvdaļu sarakstu nevaru sniegt. Taču, spriežot pēc konsistences - pīlinga krēms ir līdzīgs biezam, barojošam sejas krēmam, taču nevienmērīgs un mazliet "recekļains". Internetā ir lērums atsauksmes par to, ka tieši nevienmērīgā pīlinga krēma konsistence liek pīlingam strādāt, vai arī liek patērētājam domāt, ka tas strādā, saveļoties uz ādas kunkulīšos, kas liek domāt par poru attīrīšanu.
Krēma lietošana elementāri vienkārša - uzklājam uz problēmzonas ( sejas, kakla vai dekoltē), ļaujam iesūkties un aktivizēties, un, pēc 5-10 minūtēm, maigi noberžam. Pīlinga krēms saveļas kunkulīšos , kopā ar atmirušajām ādas šūnām un netīrumiem un izskatās apmēram šādi:
Pieļauju, ka tā ir pīlinga krēma formula, kas liek patērētājam ticēt pasakām par atmirušajām ādas šūnām un to savelšanos uz ādas - brīnumaina krēma rezultātā, taču man šis masāžas pīlinga krēms patiešām strādāja. Kā sausas ādas īpašniece- es principiāli izvairos no rupjiem sejas skrubjiem, lai lieki netraumētu ādu, kas ir plānāka, nekā citas ādas tipiem. Šis līdzeklis man lieliski aizvieto divus produktus - sejas masku un maigu sejas skrubi, jo, noberžot pīlingu no sejas, āda patiešām izskatās tīrāka un svaigāka. Arī smaržo šis brīnums nevis pēc ķīmiskajiem āboliem, bet pēc mūsu pašu vēlajiem rudens āboliem, kas atrodami katrā lauku mājas dārzā.
Protams, neticu, ka šis līdzeklis var būtiski izmainīt ādas stāvokli un likt tai starot mēnešiem ilgi, taču, kā ikdienas papildinājums sejas kopšanai - der lieliski. Āda izskatās svaigāka un tīrāka.
Otrs produkts, kas mani no šīs sērijas interesē ir Tomatox ( jā, jā - izskatās kā tomāts) - sejas maska, kas balina sejas ādu ( jā, ar solārijiem es nekad neesmu aizrāvusies) un balansē ādas kopējo stāvokli. Uztrauc tikai fakts, ka produkta izskats šim ražotājam nosaka smaržu - pēc tomātiem tā kā smaržot negribētu - tie gluži nav mans mīļākais dārzenis ( paldies manai māmiņai, kas, ar mani stāvoklī esot ēda tikai tomātus, 9 mēnešus no vietas :).

You Might Also Like

2 komentāri

  1. Atbildes
    1. Jā, man ar bija - vī, vī - reakcija ieraugot pirmo reizi :) Bet, produkts arī labi darbojas.

      Dzēst