Sūtījums no Strawberrynet.com

ceturtdiena, aprīlis 25, 2013

Šāda mīlīga paciņa no Strawberrynet.com sagaidīja mani šodien pasta nodaļā. Pasūtu no turienes jau 4 gadus - taču joprojām apbrīnoju klientu servisu, kas ir visaugstākajā līmenī. Nē, es neesmu lētticīgais klients, kuru var uzpirkt ar rozā dāvanu iesaiņojumu ( lai gan, vī, cik patīkami!), runa nav tikai par to. Katru reizi, kad paciņa aizkavējās - klientu serviss atbildēja nekavējoties un problēma vienmēr bija atrisināta - radot droša un uzticama servisa priekšstatu. Ne reizi man netika nākuši bojāti produkti ( saplēsti tonālie krēmi un sabirušas acu ēnas).
Joprojām esmu ideāla konsīlera ( iedzimtie acu loki, stress, 15h garas darba dienas) un tonālā līdzekļa meklējumos - vairāk gan ne sev, bet cilvēkiem, ko nākas grimēt - āda visiem dažāda un ne visiem ideāla - tad, nu, piestrādāju par izmēģinājuma trusīti un, mēģinot, meklēju ideālo līdzekli. Šoreiz acīs iekrita Orlane nogludinošais tonālais krēms un Ultraflesh īpaši sedzošā konsīleru duo palete.
Pirmie iespaidi  pamēģinot pirms darba- tonālais krēms lika vilties, konsīleru palete strādā lieliski. Turpmākās atsauksmes no izmēģinājuma trusīša vēl sekos.

Lai jauka "gandrīz piektdiena"!

You Might Also Like

3 komentāri

  1. radās jautājums :) Ko no šīs mājas lapas parasti pasūti? tobiš Kuriem brendiem visizdevīgākās cenas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No šīs mājaslapas esmu pasūtījusi visu, kas tur ir pieejams- arī smaržas, sejas ādas kopšanas līdzekļus un kosmētiku. Parasti skatos izdevīgākos piedāvājumus zem 50-70% off selected lines, kur arī ir tie labākie piedāvājumi. Izpārdošanas tur ir vienmēr, bet, ne vienmēr ir produkti, ko gribas pirkt. Reizēm šādās akcijās var nocelt ļoti izdevīgus piedāvājumus. Šis pats tonālais krēms internetā maksā sākot no 45$, veikalos līdz pat 60EUR - es samaksāju 3,5 reizes lētāk.

      Dzēst
    2. Skaidrs, liels paldies par info.

      Dzēst