Kryolan Dermacolour light lūpu palete - brīvdomātajiem, pedantiem un māksliniekiem.

ceturtdiena, janvāris 03, 2013

Jaunais gads man nesākas ar apņemšanos - tādas nav. Gribas visu un daudz, tai pat laikā - man tīri labi patīk lietu kārtība, un tas, ko daru, nu, vai nedaru. Jums mans jaunais sākas ar solījumu pildīšanu - atceraties šo postu par ķiļavmaizēm un zilām acu ēnām? Pieminēju Kryolan lūpu krāsas paleti, ko izmantoju modelei, un, ko man atnesa Ziemassvētku vecīts, drošvien, redzot manas mūžīgās ciešanas ar nenoturīgām lūpu krāsām.
Iepazīstieties - KRYOLAN Dermacolor light, lip rouge mini palette.
Burvīgs produkts, es jums teikšu. Pigmentācija - noturīga, 100% noklājoša, turās stundām pie ilgām fotosesijām, saldējumiem, vīniem un svinībām līdz rītam. Sākumā, var šķist, ka lūpu krāsas ir pasausas, taču, mitrinot lūpas pirms uzklāšanas ar lūpu balzāmu, un izmantojot lūpu zīmuli - tieši laikā. Lūpukrāsa nav jāatjauno līdz pat 6 stundām - un nav sausuma sajūtas kā no noturīgajiem lūpu spīdumiem.
Kyolan vispār ir vācu zīmols, ko izmanto ne tikai daudzi meikapa entuziasti un profesionāļi, bet arī daudzos Eiropas teātros - jo, tā ir kosmētika, kas tiešām turās. Bez ārišķīgiem iepakojumiem, bez liekas, skaļas reklāmas - vienkārši, nemanāmi un klusi dara savu darbu, jau 42 gadus, kas, protams, tiek novērtēts.
Jā, piekritīšu, lūpu krāsu apjoms šajā paletē nav liels - tā drīzāk ir testeru formāta, kas ļauj izmēģināt visus toņus, jaukt tos kopā, eksperimentēt, un zināt, ka rezultāts vienmēr būs kvalitatīvs. Šī ir palete māksliniekiem un kreatīvajiem, jo, no 16 jau esošajiem toņiem, var sajaukt vēl vismaz tikpat, ja ne trīs reizes vairāk. Lai arī visā paletē ir tikai 20ml produkta - iespējas ir neierobežotas, un vajag minimālu daudzumu produkta, lai panāktu vienmērīgu klājumu. Derēs gan ikdienai, gan svētkiem, gan ekstravagantai foto sesijai.
Katrai krāsai ir numurs. Katrā krāsā ir mikropigmenti, kas nodrošina ilgnoturību. Visi toņi ir pieejami arī lielā - pilna izmēra, 4gramu, formātā. Sev esmu noskatījusi D8. Tāds piesātināti sarkans, ar aukstiem apakštoņiem, un koraļļu apakšnotīm. Lūpu tonis sevi pierādīja Jaunā gada svinībās- turējās līdz pat rītam.
Laimīgu, sarkani kaislīgu un veiksmīgu Jums visiem!


You Might Also Like

7 komentāri

  1. Kā Tev var sekot??? Nekur neatrodu iespēju... :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hmmm...it kā palaboju bloga uzstādījumus - tagad vajadzētu varēt. Dod ziņu - vai sanāk! Ja nesanāks, tad vajadzēs arī padomu, kā izdarīt tā, lai varētu :)

      Dzēst
    2. man sanāca, paldies!! :) butu ideali, ja varetu nonemt ari to nejauko komentāru apstiprināšanu :D

      Dzēst
  2. Vispār šāda palete arī ne-profesionāļa arsenālā ir laba ideja. Lielākoties man lūpu krāsu kvalitāte liek vilties, un ar izmēģinājuma-kļūdas metodi sakrājas milzīgs daudzums tūbiņu. Paldies par labu ideju!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šo tiešām ir vērts iekļaut savā kosmētikas kolekcijā - ne tikai kvalitāte, bet arī lērums ietaupītas uzglabāšanas vietas :)

      Dzēst
  3. Lasu tevi jau no paša sākuma! Tu ļoti iedvesmo! Lai veicas ;)

    AtbildētDzēst