Kiehl's jauno sejas masku iespaidi jeb kurkuma/dzērveņu sēkliņu maskas un koriandra/apelsīna ekstraktu sejas maskas lietošana 2 mēnešu garumā.

otrdiena, marts 29, 2016


Šoreiz par jaunumiem sejas masku plauktos. Foršiem jaunumiem :) Kopš pavasaris ir ne tiaki galvā, bet arī jūtams gaidā, īpaši pievēršu uzmanību sejas ādas kopšanai. Īpaši sejas maskām, esencēm un serumiem, kas man šosezon vannas istabas plauktos ir vairākumā. Šoreiz pastāstīšu par divām sejas maskām, kas manu ādu ļoti labi sagatavoja pavasarim - Kiehl's jaunajām sejas maskām, kuras testēju jau divu mēnešu garumā un beidzot esmu gatava padalīties ar savu galējo viedokli.


Kiehl's Cilantro & Orange extract pollutant defending masque - maska ar koriandru un apelsīna ekstraktiem, kas īpaši cīnās ar vides radītiem bojājumiem, īpaši barojot un atjaunojot sejas ādu. Sastāvs produktam ir pasakains - aprikožu kauliņu elļa, šī sviests, koriandra sakne, apelsīnu ekstrakts, AHA skābes un arganīns. Šī no ražotāja puses ir domāta kā overnight jeb nakts maska. Tā ir jāuzklāj samērā biezā slānī, jānogaida 5-10 minūtes, atlikumi jānotīra ar salveti un jāiet gulēt, seju nemazgājot.
Par šo produktu man ir samērā strīdīgs viedoklis, lai arī šo masku iesaka tieši sausas/normālas sejas ādas īpašniecēm. Maska ļoti īpatnēji smaržo - pēc padomju "zvaigznītes" + piparmētru deserta. Smarža man pašai patīk un atsauc atmiņā bērnību. Arī ādai maska patīk, pie nosacījuma, kad to neatstāj visu nakti. Masku nevaru notīrīt ar salveti un iet gulēt, man tā neiesūcas līdz galam un diskomfortu rada lipīgā sajūta uz sejas. Turklāt, maska ir...salda. Nedomājiet, es to neēdu, tomēr nejauši nonākot mutē, tā ir piparmētrīgi salda.
Šo produktu lietoju uzklājot uz sejas pamanāmā, biezā slānī un turot kādas 20- 30 minūtes. Āda pēc lietošanas liekas svaigāka un gludāka. Arī sejas ādas krāsa man liekas līdzenāka un skaistāka. Tomēr lietošanai naktī tā arī neesmu savu sejas ādu pieradinājusi, diskomforta sajūtu dēļ.


Kiehl's Turmeric & Cranberry seed energising radiance masque jeb kurkuma un dzērveņu sēkliņu sejs maska, kas piedod tūlītēju dzīvīgumu sejas ādai. Šis ir mans favorīts, ne pielikt, ne atņemt. Sastāvā ir arī baltie māli, kā arī eikalipta, piparmētru eļļas un mentols. Lai arī māli sausai ādai nav ieteicami, es šo masku lietoju 3 reizes nedēļā, kamēr man viņa beidzās. Tagad sēroju un taisos uz Kiehl's stendu Stockmann pēc pilnizmēra versijas.
Ko maska dara? Tā jau uzklajot ir ļoti svaiga, krēmīga un skaisti smaržojoša. Dzērveņu sēkliņas sastāvā nav cietas, bet gan maigas. Tās nebirst un amizanti izskatās uzklātas uz sejas ādas. Arī sastāvā esošās eļļas ādu ļoti ātri pamodina, tonizē un atdzīvina.  Dzērveņu ekstrakts nogludina un attīra ādu. Šī sejas maska strādās arī normalas/ sausas ādas īpašniecēm, ar nosacījumu, ka tai uz sejas neļaus nožūt. Es turu kādas 3-5 minūtes, pēc tam skrubējot seju ar sastāvā esošajām dzērveņu sēkliņām, papildus tonizēšanai. Ērti, ātri un labi.
Šī būs ideāla sejas maska gan ikdienā, gan katastrofālās sliktās sejas dienās. Maska momentā nogludina ādu, padara to veselīgi sārtu, mirdzošu un gludu. Iesaku, sevišķi tiem, kam ātrs ikdienas ritms un ilgiem skaistuma rituāliem nav laika, bet izskatīties labi, spirgti un svaigi gribas un vajag :)

Nopirkt: Kiehl's stendā u/v "Stockmann"
Cena: ap 35EUR par pilnizmēra produktu.

*testa produkti, kas neietekmēja manu viedokli

You Might Also Like

10 komentāri

  1. zalo masku es klaju plana kartina un atstaju uz visu nakti, atklaju, ka tas ir vislabakais veids, ka to lietot, jo, ja klaju bieza slani, tad ta pati problema, kas Tev...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pāris reizes mēģināju lietot kā iesaka ražotājs - plānā krātiņā, bet man arī tā plānā kārtiņa neiesūcas. Mazliet lipīga seja. Tāpēc esmu masku piemērojusi lietošanai tā, lai nav jāatstāj visu nakti un vienkārši var nomazgāt. :) Tā jau produktam nav ne vainas, vien man neiesūcas.

      Dzēst
  2. Man līdzīgi ar to zaļo masku. Dabūju paraudziņu Kiehls stendā, bet galīgi man tā maska neaizgāja. Liekas, ka seja lipīga. Es arī liku plānā kārtiņā, kā jau te minēja, bet man nepatika. Atlikumus lieku tāpat kā rakstīji tādā biezākā kārtā un mazgāju nost.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī apzinos, ka likt biezākā kārtiņā un mazgāt nost varbūt nav gluži tā, kā ražotājs ir paredzējis, bet manai ādai strādā un man patīk. Arī lietojas ekonomiski.

      Dzēst
  3. Man zaļā maska nepatika tieši smaržas dēļ. Ja tā būtu jāpatur un jānoskalo, nebūtu ne vainas, bet es nespēju naktī pagulēt, ja jūtu kaut ko spēcīgi (un šajā gadījumā manam degunam nepatīkami) smaržojošu uz sejas :( Tāpēc par efektu nemāku spriest, pamēģināju 1x un izmetu paraudziņu. Oranžā jau patīk labāk, kaut arī ar savu sauso ādu neesmu liels mālu masku fans :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī māla maskas ne visai patīk, bet oranžā pārsteidza ar savu efektu. Āda tiešām svaiga un ļoti atpūtusies. Maska man ir kā glābiņš nogurušajās un sliktās ādas dienās.

      Dzēst
  4. Man iet līdzīgi ar balto Ultra Facial Overnight masku.. Klāju visādās kārtās, bet kā lipīgs, tā lipīgs. Arī esmu pārgājusi uz lietošanu vakarā uz minūtēm 20 un tad mazgāju nost.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Eh, es tieši uz balto Ultra Facial skatījos kā uz nākošo masku no Kiehl's, jo ļoti apmierina šī ražotāja kvalitāte un izejvielas. Katrā produktā jūtama kvalitāte. Vēl gribu overnight serum izmēģināt.

      Dzēst
  5. maskas izskatās foršas :) man ir oranžas maskas paraudziņš, bet es to taupu braucienam, lai atsvaidzinātu seju pēc lidojuma un lai neņemtu neko lielu līdzi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Braucienos maska būs neaizstājama. Ļoti ātri un patīkami atdzīvina jebkuru sejas ādu. Man arī maskas ir galvenais produkts ceļojumos, sevišķi ilgajos pārlidojumos uz Āzijas valstīm.

      Dzēst