Blogā izloze un Iedvesma dāvanām par ko nav bijis laika stāstīt - Oriflame jaunumi un nagulaku giveaway.

trešdiena, marts 02, 2016


Marts klāt un man akūti gribas gatavoties pavasarim. Sākums jau ir bijis lielā revīzija skapjos un grāmatu plauktos. Un uzreiz liekas, ka vieglāk elpot un vieglāk domāt :) Drīz jau arī 8.marts. Zinu, ka daudzi izturas pret šiem svētkiem ar dalītām jūtām, taču man tie vienmēr ir patikuši. Un ne jau saistībā ar feminismu, sieviešu tiesībām un Rozu Luksemburgu (čau, bloga nosaukuma noslēpuma vienas daļas atklājums! :). Man tā ir vienkārši ļoti sievišķīga diena, ļoti. Jā, puķes var dāvināt katru dienu, labus vārdus teikt arī, bet reti kurš to dara. Turklāt, tā ir diena, kad uz ielām var masveidā redzēt sievietes ar ziediem rokās, kas vienmēr ir skaisti :)

Šoreiz no manas puses - vakara izgājienu cienīgu nagu laku izloze, jeb giveaway un mazliet mini atsauksmes par Oriflame produktiem, kas varbūt kādu iedvesmos gaumīgiem pārsteigumiem svētkos.

Oriflame Tender care - multifunkcionālu balzāmu komplekts - šie balzāmi ir mana absolūtā klasika. Savu pirmo balzāmu sāku lietot vēl vidusskolas laikā, kad tas bija galvenais naktsgaldiņa iemītnieks, kas mitrināja ne tikai lūpas un elkoņus, bet arī ienadžus. Biju jau aizmirsusi, cik parocīgi tas ir. Šoreiz manā īpašumā nonāca 4 balzāmu komplekts - vaniļas, ķiršu, kokosriekstu un karameļu. Visi gaumīgi smaržojoši, visi vienlīdz mitrinoši. Sasatāvā- bišu vasks, lanolīns un minerālu eļļas. Šos tagad klāju pirms matēto lūpu krāsu lietošanas, biezā kārtā - lūpu maskas efektam.


Essence&Co ķermeņa losjons / ziepes rokām un ķermenim - līdzekļi ar rožu un sandalkoka smaržu, kas mani vienmēr priecē, kad ieraugu tos uz izlietnes malas. Ķermenim līdzekļus neesmu lietojusi, bet rokām sanāk regulāri. Teikšu godīgi, visvairāk apbur tieši noformējums un smarža. Kā SPA viesnīcā. Tā kā manai vannas istabai šobrīd draud lielas interjera pārmaiņas - nevaru vien sagaidīt, kad abi šie līdzekļi gozēsies pašā redzamākajā vietā. Patreiz lietoju tāpat un priecājos par pietiekamo mitrināšanu, gaumīgo izskatu un smaržu.  Un, ja rozes vēl nezied - tikai manā datorā un galvā :)


Vēl no Oriflame jaunumiem ir The One nagulakas dārgakmeņu toņos, ar īpaši platu otiņu un noturīgu spīdumu -  ērtai nagu lakošanai un ilgai nagu lakas noturībai. Tie, kas lasa mani sen zina, ka krāsaini nagi nav gluži man, tāpēc izdomāju iepriecināt kādu no savām lasītājām un šīs 6 nagulakas izlozēt. Lai vienā no gada sievišķīgākajām dienām kādas rokas rotā patiesi gaumīgs, izsmalcināts vakara manikīrs.

Te arī nagulaku izloze. Visus nosacījums nav obligāti pildīt. Par katru nosacījumu - viens punkts :) Visiem, kas piedalās, komentāros lūdzu minēt e- pasta adresi un vārdu ar kuru piedalies. Vēlu visiem veiksmi un vienam uzvarētājam radošas izpausmes ar nagulakām:


a Rafflecopter giveaway

You Might Also Like

10 komentāri

  1. o, jā, Oriflame bundulīši ir nezūdoša vērtība :) man mājās ir vairāki un vismaz divus ir konfiscējis vīra kungs :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man visi četri vienai, bet parocīgi, kad var visur pa rokai pa vienam nolikt :)

      Dzēst
  2. Paldies par iespēju tikt pie labajām Oriflame nagu lakām. Kristīne Eine kristine.eine@inbox.lv

    AtbildētDzēst
  3. Diāna Urbāne, diana2124@inbox.lv :)

    AtbildētDzēst
  4. Paldies par izlozi! :) Laine Elizabete, laineelapa@gmail.com

    AtbildētDzēst
  5. Jau sen gribu izmēģināt šīs skaistās nagu lakas no Oriflame :) Izlozē piedalos - Junita Bārzdiņa kelisa15@inbox.lv

    AtbildētDzēst
  6. Silga Rozēna silga.rozena@gmail.com

    AtbildētDzēst