The Body shop Black musk smaržas un parfimētā eļļa - saldai ziemai.

pirmdiena, janvāris 18, 2016




Ziema šogad īpaši izdevusies tieši visiem ziemas prieku mīļiem. Nekas, ka es neesmu to skaitā, mana ziema ir vakari pie kamīna ar mīļākajām grāmatām, labām filmām, daudz svecēm un gardumiem. Lai arī neesmu saldu aromātu piekritēja, The Body Shop Black musk parfīms un parfīma eļļas aromāta buķete perfekti raksturo manu izpratni par ziemīgi omulīgām, siltām un kārumnieku smaržām.

Kā jau katru gadu The Body Shop nāk klajā ar jaunu aromātu. Pagājušo gadu tā bija ļoti jutekliskā melnā magone (atsauksme - šeit). Šogad palielajai MUSK sērijas ģimenei, kura jau sevī ietver tādus aromātus kā dūmakaino Red musk un maigo White musk, pievienojas saldi tumīgais Black MUSK.



Black Musk aromāta piramīda ir kā sadursme starp vieglajām, saldajām notīk un tumīgu, tumšu, piesātinātu, austrumniecisku koksnes/ muskusa bāzi.

Sākuma nots šīm smaržām simbolizē iekāri - tajā ļoti uzstājīgi sevi prezentē bergamots, rozā pipari un bumbieris. Uz sevis gan es bumbierus nejūtu, uz manis smaržas sākotnēji atveras kā piparoti
piesātināts, augļaini salds, tumīgs lakricas aromāts, ko gribas smaržot vēl un vēl.

Sirds nots - ylang/ylang, heliotrope un jau pieminētā lakrica.  Heliotropi es uz sevis galīgi nejūtu, yalang/ylang un lakricas pamatnotis gan. Kopā tās veido silti saldenu aromātu, kas ar katru stundu kļūst arvien austrumnieciskāks, piesātinātāks un muskusīgāks, atklājot pamatnotis kā melnā vaniļa, vetīvers un šokolāde.


Smaržu noturība arī nav no tam mazajām - uz manis turas kādas 4 -5 stundas. Pirmajās stundās reibinot ar savu saldumu un pēc tam paliekot arvien piezemētākas un ādai tuvākas.
Savukrāt, parfimētas eļļas ideja man īpaši patīk. Smarža ir tuvāka ādai, lai arī sākumā škietami saldāka, taču ne tik asa un pamanāma. Tāda, kas tikai dod mājienu uz parfīma lietošanu un veido ap siltu un saldenu, maigu parfīma auru, kas sajaucoties ar ādas smaržu veido tādu muskusa dūmaku. Turklāt, eļļu esmu mēģinājusi pievienot arī aromātiskajai lampai - tā ļoti forši veido atmosfēru un burvīgu, garšīgu aromātu visā istabā.

Teikšu atklāti, ikdienā man patīk pavisam cita veida smaržas - ne tik saldas un kārumnieciskas, taču tiem, kam patīk saldeni, tumīgi, piesātināti aromāti, tādi kā YSL Black Opium vai Dior Hypnotic Poison, šīs smaržas varētu būt ļoti interesanta alternatīva ikdienai un svētkiem. Turklāt arī pudelīšu dizains ir ļoti piemīlīgs - tāds, kuru ir vērts izlikt apskatei savā smaržu plauktā.

Kas Jums jauns smaržu plauktā?

Nopirkt: The Body shop veikalos
Cena: smaržas : 42EUR/ parfimētā eļļa: 30EUR


You Might Also Like

4 komentāri

  1. Man smaržu sarakstā ir Valentino un My Burbery. TBS smaržas esmu 1.reizi pirkusi Japāņu Blossom, saldas priekš vasaras :)

    AtbildētDzēst