Beauty Blender Original un ideālais līdzeklis kosmētikas otu kopšanai.

otrdiena, septembris 08, 2015


Rudens jaujūtams gaisā, uz naktsgaldiņa jau smukā kaudzītē ir sagatavotas grāmatas, kas jāizlasa tumšajos vakaros, un tēju krājumi jau arī papildināti. Rudens ir viens no maniem mīļākajiem gadalaikiem, ne velti esmu rudens bērns - oktobrēns :) Vēl šajā rudenī atkal vēlos iepriecināt kādu no bloga lasītājiem un izlozēt bezmaksas fotosesiju. Pati jau lēnām domāju par fotosesijas stilu un rekvizītiem, bet tiem, kas vēl nav paspējuši pieteikties izlozei, to var izdarīt šajā rakstā .

Šoreiz, ar pēdējām vasaras bildēm, vēlos pastāstīt par Beauty Blender kopšanas ziepēm un mazliet par rozā Beauty Blender. Atsauksme par melno Beauty Blender un mini Beauty Blender var lasīt šeit.

Beauty Blender Solid cleanser - ziepes, kas domātas Beauty Blender kopšanai un mazgāšanai. Teikšu atklāti, labākais, kas ar mani noticis manā otu (jā, tieši otu) kopšanas karjerā. Esmu mēģinājusi mazgāt otas ar bērnu šampūniem, maigām roku ziepēm, skalot etiķī, mazgāt ar olīveļļu un pat Fairy - neviens no veidiem neizmazgāja otas līdz galam. Pēc šī līdzekļa lietošanas - otas paliek ļoti mīkstas, gludas, ļoti, ļoti tīras un izskatās kā jaunas. Arī Beauty Blender pēc šo ziepju lietošanas izskatās kā nelietots. Arī ziepju lietošana ir ļoti ātra. Ziepes ir iepakotas plastmasas konteinerī ar sietiņu. Es samitrinu pašas ziepes un otas, tad apļveida kustībām vadāju tās pa produktu, noskaloju un voila! Vienīgais mīnuss - pēc mazgāšanas atstājot ziepes tām paredzētajā iepakojumā, tām ir tendence mazliet šķīst. Tāpēc es savējās vienmēr izvelku ārā un ļauju nožūt uz sietiņa, tas ļauj lietot ziepes ekonomiskāk. Visā visumā - mazgāšanas līdzeklis, kas ļoti atvieglos vizāžistu un krāsošanās entuziastu ikdienu. Ar šo man visu otu mazgāšana aizņem labi ja 5 minūtes.

Vērtējums : 9/10 (viens punkts nost, par to, ka katru reizi jāņem ārā no iepakojuma, lai nožāvētu)

Beauty Blender Original - jau trešais BB manā kolekcijā. Es nejūtu atšķirību starp šo un melno pro BB. Zinu, ka internetā vairāki uzsver, ka melnais ir mazliet cietāks - es nepiekritīšu. Manā izpratnē, tas ir tikai gaumes jautājums, jo abi darbojas pilnīgi vienādi. Melnais ir vieglāk kopjams, tas arī viss. Lai gan ar solid ziepēm, arī mans rozā BB ir bez redzamām lietošanas pazīmēm.

Vērtējums : 9/10 (joprojām nevaru iedomāties nevienu dienu bez BB, un visas tonālā krēma otas draudzīgi noput maliņā).


Nopirkt : "Stockmann", "Douglas" 

Cena : Ziepes : ap 21 EUR/ BB Original : ap 21 EUR






You Might Also Like

21 komentāri

  1. Es laikam esmu lēna otu mazgātaja, pat ar šīm ziepēm, bet pašas ziepes ir 10/10 - BB it kā nelietots pēc mazgāšanās ar šīm. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Un tik mīksts paliek un žūst ātrāk, bet varbūt tās tikai manas iedomas par to žūšanu! :D

      Dzēst
  2. Jāsaka, ka ja maciņš ļauj, tad šīs ziepes ir super. Lietoju patreiz šīs, bet kad beigsies, tad atkārtoti iegādāšos Barbara Hoffman otu mazgāšanai paredzētās ziepes, kuras maksā uz pusi mazāk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man Barbara Hoffman ir vēlmju sarakstā! No kurienes sūti? Viegli pieejamas?

      Dzēst
  3. Būs man arī jāpāriet uz kādām ziepēm, citādi gandrīz pus dienu aizņem otu mazgāšana, ja tās mazgāju ar šampūnu+ kondicionieri. Taču otas pēc kondicioniera lietošanas kā jaunas. :)
    *Taču man mazliet par sālītu liekas 21.00 Euro. :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir, ir mazliet par sālītu. It kā patēriņš ir ekonomisks, bet pati lietoju vien mēnesi. Ja sanāks palietot kādus 3-4 tad uzskatīšu, ka ir vērts, jo man laiks nu ļoooti ietaupās.

      Dzēst
  4. Ilgi domāju ar ko mazgāt savu blenderi, jo biju dzirdējusi, kas tas sajūk vai to nevar pilnībā iztīrīt, ja mazgā ar nepiemērotu līdzekli, bet beigās, pēc kārtīgas ziepju sastāvdaļu izpētes, paliku pie Himalaya ziepēm, kas pat nemaksā vairāk par 1 eiro. Pēc trīs mēnešu lietošanas, mans blenderis ir kā jauns, nav ne izmaiņu krāsā, ne tas kur ieplīsis (nepūst arī). Par to esmu ļoti priecīga, ņemot vērā, cik daudz vasaras laikā šis blenderis ir pavadījis kosmētikas makā, mašīnas bagāžniekā, turklāt neizžuvis. Kā redzi, es tāpat kā tu nevaru savu ikdienu iedomāties bez blendera! :)

    http://www.lostinpattern.com/
    Brigita

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O! BB mašīnas bagažniekās, tas ir kaut kas jauns :D Kura tieši Himalaya ziepes tās ir?

      Dzēst
  5. reizi nedēļā tīru otas ar N°7 make up brush cleanser... this product is quick fix when you don`t have time to soak your brushes... spray a paper towell or tissue with cleanser before sweeping brush bristles across the damp cloth... let hairs dry before applying make up... un reizi mēnesī mazgāju ar ziepēm un verdošu ūdeni...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man strādājot ar klientiem tīrīt otas papīra dvielī nepietiek. To daru starp grimēšanas laikā, bet pēc katras grimēšanas tomēr taisu lielo mazgāšanu otām. Tā arī higieniskāk sanāk.

      Dzēst
    2. Nu ja, tev jau ar klientiem jādarbojas, bet man tikai ar sevi...

      Dzēst
  6. Es otas un BeautyBlender'i mazgāju ar Dr Bronner šķidrajām ziepēm - nekāda vaina, sūklītis arī pēc intensīvas lietošanas visas vasaras garumā ir saglabājis savu sākotnējo izskatu. Varbūt ceļojumiem pameklēšu šo ziepju miniatūru, izskatās daudz parocīgāk nekā lielais šķidro ziepju iepakojums.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šīs būs ērtākas par lielo šķidro ziepju iepakojumu. Dr Bronner man ir pazīstams, kuras tieši ziepes Tu lieto? Tās Castille soap?

      Dzēst
    2. Jā, Castille soap. Otas pēc tam skaisti pēc lavandas smaržo. :)

      Dzēst
  7. Man jau nedēļu BB pazudis, man skumjas. Ja neatradīsies, pirkšu jaunu. Nekad nespēju iedomāties, ka mačalka 20€ vērtībā spēs mainīt manu dzīvi.
    Par mazgāšanu - izmantoju gan šampūnu, gan šķidrās ziepes, gan šo speciālo mazgājamo. Ar speciālajām ziepēm fiziski, vismaz man, grūti sūkli izmazgāt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mačalka 20 Eur vērtībā - dienas citāts :) Tomēr iepatikās? Zinu, ka sākumā Tev bija dalītas domas. Es ar šīm ziepēm sākumā saziepēju BB no visām pusēm, tad skaloju. :)

      Dzēst
  8. Man gan vairs nav BB, jo tagad lietoju tikai RT, decembrī tam būs gads, un tam neviens gabaliņš nav pat izdrupis. Mazgāju ar visādām mazām viesnīcu ziepītēm (jeb ziepēm in general) kas arī ir tas Solid, parasts ziepju gabals. Bet vienkārši nezinu kāpēc viesnīcās, kurās palieku, sāku pievākt ziepītes , lai mazgātu otas un sūkļus. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Solid ir ziepes teorētiski, jā, bet ne gluži parastas, manā izpratnē. Jo mazgājot ar parastajām ziepēm, man otas nekad līdz galam neizmazgājās. Bet vispār paņemt ziepes no viesnīcas ir daudzu niķis, arī mans. Ja nu noder! :D

      Dzēst
  9. Es arī esmu mega fans BB ziepēm - sūkļi labi mazgājas, bet es tiešo to nopirku speciāli otām, jo nekas cits līdz šim tās nespēja tik labi izmazgāt. Pat Bronnera ziepes.. Tagad pamēģināšu šķidro BB mazgātāju, bet man ir aizdomas, ka tik ērti tas nebūs, kā ar mazo trauciņu. Es atstāju slapju iekšā - tur uz tām iebūvētajām restītēm ziepes labi izžūst, nekas nav vēl izšķīdis.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ziepītes tiešām foršas un ļoti ērtas lietošanā. Man vēl ļoti, ļoti laiks ietaupās tās lietojot. Nav vairs otu mazgāšana stundas garumā.

      Dzēst
  10. Sveiki,

    Jūs esat īpašs, godīgs un labs raksturs. Vai jums ir ienākumi, kas ļauj jums sasniegt jūsu ikmēneša maksājumus? Mēs esam jūsu mājās un varam atvērt privātpersonām, padarot pieejamu aizdevumu no 1000 līdz 800 000 euro ļoti vienkāršā izteiksmē ikvienam, kas var atmaksāt ar procentu likmi 2%. Mēs neveicam naudu par aizņēmumu, turklāt likums to aizliedz. Mēs piedāvājam īstermiņa, vidēja termiņa un ilgtermiņa kredītus sadarbībā ar mūsu advokātu un finanšu konsultantu. Pieejamais atmaksas termiņš atkarībā no jūsu izvēles. Mēs nezināma par jūsu lietošanu, un mūsu pārskaitījumi ir apdrošināti bankā, lai nodrošinātu darījuma drošību. Attiecībā uz visiem jūsu pieprasījumiem, kas ir iesniegti priekšlikumi saistībā ar maksājumu likmēm un starpību, mēs ar jūsu palīdzību.
    Kontaktpersona: fred_foldvik2013@outlook.com

    sirsnīgi

    AtbildētDzēst