Uoga Uoga The Magic bean - atsauksme, iespaidi un tests.

otrdiena, septembris 01, 2015



Šodien, pirmajā skolas un pirmajā oficiālajā rudens diena, vēlos paturpināt stastīt par manu pieredzi ar paštonējošiem, iedegumu veicinošiem vai iedegumu vizuali pastiprinošiem līdzekļiem. Rudens noskaņas un smaržas jau ir jūtamas ne tikai gaisā, bet ari iekšējā noskaņojumā. Gribas ietīties šallēs, uzvilkt jaunos rudens zābakus un pastaigāties pa parkiem vakaros. Šis rudens man būs savādāks ar to, ka esmu par visam varītem nolēmusi saglabāt mazliet vasaras iedegumu arī rudens un ziemas sezonā, nevis atgriezties pie man pierastā bāluma. Esmu pamanījusi, ka mazliet iedegusi seja izskatās ne tikai daudz veselīgaka un starojošāka, bet ari jaunāka, kas viennozīmīgi priecē.

Šoreiz vēlos pastāstīt par vēl vienu līdzekli, kas ļaus saglabāt vasaras iedeguma ilūziju ilgāk, izvairoties no pašiedeguma līdzekļiem piemitošās smaržas un nevienmērīga klājuma - Uoga uoga The Magic bean * - dabīgs, mitrinošs ķermena losjons ar iedeguma efektu.

Produktu testēju jau gandrīz 2 mēnešus, un man par to ir divejāds viedoklis. Krēma sastavā ir dabīgi minerāli, māls, dabiskas eļļas, tai skaitā kakao eļļa - tāpec krēms patīkami smaržo pec šokolādes un diezgan labi mitrina ādu. Smarža nav izteikta, taču uzklājot ir jūtama. Lai ari produkts ir domāts ķermenim, tā apjoms ir samerā mazs - vien 50 ml. Parasti šo klāju uz sejas pirms meikapa uzklāšanas, ļoti labi izlīdzinot, jo produktam ir tieksme uzklāties ne visai vienmērīgi. Pāris reizes esmu produktu lietojusi arī kāju tonešanai - te labaku efektu var iegūt mazliet produkta sajaucot ar ķermena losjonu. Tā produkts labāk iesūcas, veido vienmērīgaku klājumu un tikko jaušamu, brūnāku toni. Vispār vislabāk man šis produkts patika tieši savienojumā ar mitrinošo krēmu - tas ļoti atvieglo produkta uzklāšanu un izlīdzināšanu, ka arī iesūcas produkts daudz nemanāmāk. Sausakai ādai produkta jaukšana ar mitrinošo krēmu vai serumu būtu obligāta, jo tonejošā losjona sastāvā esošie māli sausina ādu. Ja gribas produktu uzslāņot, radot īslaicīgu, spēcīgu iedeguma efektu, ieteiktu lietot samitrinatu Beauty Blenderi - tas arī jūtami atvieglo uzklāšanu un jebkuru Sniegbaltīti var pārvērst par spāņu skaistuli :) Vispār šis produkts ir domāts tieši īslaicīgam efektam - tas nomazgājas pie pirmās sejas vai ķermena saskares ar ūdeni.
The Magic bean pamanāmākais mīnuss man ir drēbju smērēšana. Tā kā tas ir ķermena losjons - tam tomēr bus saskarsme ar drēbēm, jo ķermenis svīst, sevišķi vasarā. Arī ļaujot produktam iesūkties, gaišākas drēbes tiek sasmērētas. Traipi gan izmazgājas bez problēmām, bet produkta lietošanu tas tomēr ietekmē. Savādāka situācija ir tonējošo losjonu lietojot sejai, zem tonālā līdzekļa- nekas īpaši nesmērējas.

Vērtējums : 7/10

Nopirkt : uogauoga.lv

Cena : 8,95EUR


P.S. - Neaizmirstiet piedalīties bloga 200 sekotāju fotosesijas izlozē. :) Vairāk info - šeit. Iespējams tiksimies pavisam drīz!


*Testa produkts



You Might Also Like

0 komentāri