Pēdējā laika tukšumi - izlietoto produktu apskats.

ceturtdiena, aprīlis 09, 2015


Šoreiz -  par pēdējā laikā izlietotajiem produktiem. Tie, kas lasa manu blogu ilgāku laiku, zina, ka šī man nav pastāvīga rubrika, gluži vienkārši tāpēc, ka nespēju pietiekami organizēti vākt izlietotos produktus, vai atrādīt vien pārīti katru mēnesi. Mans formāts drīzāk ir apvienot vairāku menešu izlietotos produktus un atrādīt tos vienā rakstā - ieskicējot vairāku mēnešu lietošanas un izlietošanas tendences :) Šie konkrētie izlietotie produkti ir divu mēnešu bilance, maksimāli cenšoties izlietot līdz galam, pirms pirkt jaunus produktus vietā.
No kreisās :
Dzintars Organic style toniks - plašāka atsauksme bija šajā rakstā. Joprojām patīk, ir jauns tilpums vietā. Ļoti labi mīkstina ādu un padara to ļoti patīkami maigu, vienaikus sagatavojot krēma uzklāšanai.
Soap & Glory Righteous body butter - Tie, kas lasa ilgi, zina, ka tas ir mans must have ķermeņa krēms jau kādus 4 gadus. Šis ir ne vairāk, ne mazāk sešpadsmitais tukšais krēma ķobītis. Plašāka atsauksme bija šeit. Katru reizi izlietojot nosolos paņemt pauzi no šī krēma lietošanas, bet katru reizi atkal pasūtu un fanoju par to, kā pirmo reizi. Ja nav mēģināts - obligāti jāpamēģina.
Soap & Glory Show good face tonālais krēms - Produkts, kas blogā iepriekš nebija figurējis, jo sākotnēji mani neapmierināja tā darbība. Līdzeklis ir divi vienā - tonalais līdzeklis un sejas praimeris. Pirms lietošanas krietni jāsakrata, lai produkts būtu vienmērīgs. Klājums - viegls līdz vidējs. Konsistence- viegla, ūdenim līdzīga. Uz manas sejas šis oksidējās, izcēla sausumus un  turējās vien 5 stundas. Priecīga, ka esmu izlietojusi. Atkārtoti nepirkšu.
Kryolan Ultra Fluid foundation - Izcili viegls, vidēji sedzošs tonālais krēms, kas man ir mīļākais no visiem Kryolan tonālajiem līdzekļiem. Ļoti patīkami uzvedas uz sejas - nenotek, neoksidējas un turas visas 8- 9 h. Šo konkrēto izmantoju mitrai/ krēmveida sejas konturēšanai ( gan sev, gan modelēm) - tas izskaidro tumšo toni.


TiGi Bedhead Rockaholic sausais šampūns - Smalka maluma, patīkami smaržoja pēc citrusaugļiem, tomēr nespēj pārtrumpot iemīļoto Batiste. Šis ir smalkāks, ekonomiskāks lietošanā par Batiste, tomēr pēc pāris stundām mati izskatījās vēl netīrāki, kā pirms sausā šampūna lietošanas. Ir tieksme saķepināt matus. Atkārtoti nepirkšu.
Batiste Cherry dry shampoo - pie konkrētā ražotāja sausajiem šampūniem pieturos jau pāris gadus. Zinu, ka tiem var uzticēties jebkurā situācijā. Konkrētais ķiršu aromāts likās pārāk ķīmiski un stipri smaržojošs, nākošo reizi jāpērk kāds klasiskāks aromāts.
John Frieda Sheer Blonde lightening spray - Matus gaišinošs sprejs, kas īpaši labi strādā, ja pēc tā lietošanas uzturas saulē vai žāvē matus ar fēnu. Tā kā šobrīd man beidzot ir sava dabīgā matu krāsa, kas ziemā izskatījās harmoniski, taču pavasarim gribas pāris gaišākas šķipsnas, šo ņēmu līdzi Vjetnamas atvaļinājumā un regulāri lietoju. Protams, tas bojā matus, jo sastāvā ir ūdeņraža pārskābe, taču, nelietojot katru dienu un matus labi mitrinot- var tikt pie smukām, harmoniskām un gaišākām matu šķipsnām bez matu krāsas lietošanas.
The Body shop Satsuma dušas želeja - Plašāka atsauksme bija šeit. Pēdējā no trijām dušas želejām. Teikšu atklāti - šī nebija mans mīļākais TBS dušas želejas aromāts. Ja sākotnēji patika, ka smaržo pēc bērnības ledenēm, tad beigās smarža likās kaitinoša un pārāk uzmācīga. Greipfrūtu dušas želeja ir mans absolūtais favorīts no TBS. Atkārtoti satsumu nepirkšu.
Rituals Happy Buddha dušas želeja putu formā - Atsauksme bija šeit. Joprojām patīk. Šobrīd ir nopirkta pilnā, 200ml lielā versija.
ELF Under eye concealer and highlighter - Lētākais, bet ne sliktākais izlietotais produkts. Ļoti patika vieglā konsistence. Arī maskēšanas spējas nav vājas. Tas nenomaskēs iekaisušas pumpas, taču zemacu zonu atsvaidzina ļoti pieņemami, ne sliktāk kā citi masu segmenta konsīleri, kas maksā 2-3 reizes vairāk. Turklāt iherb. com tas maksā vien 3 dolārus. Šobrīd gaidu vēl divus šādus vietā.


Accure organics argāna eļļa - Metu ārā līdz pusei pilnu. Palikusi kopš eksperimentiem ar dabīgo matu audzēšanu, eļļas matu un sejas maskām. Šī nebija mana mīļākā argāna eļļa - pārāk stipri un nepatīkami smaržojoša, pārāk bieza, turklāt vēl gaišā pudelītē, kurās eļļas glabāt neiesaka- tās ātrāk bojājas. Daudz labāka argāna eļļas versija ir Planeta Organica.
Inglot cream foundationĻoti plaša atsauksme bija šajā rakstā. Šis ir mans mīļākais tonālais no Inglot - lietoju gan sev, gan citiem jau vairākus gadus un regulāri.
Aussie 3 minute reconstructor - Visu laiku labākais balzāms bojātiem, sausiem un nogurušiem matiem. Atsauksme un citu šampūnu/ balzāmu cīņas bija šeit .
Joik atjaunojošs nakts krēms - Bija mans pārbaudīts sabiedrotais visu ziemu. Atsauksme šeit
ROC Hydra + dienas krēms - Ļoti labs, viegls, taču ļoti labi mitrinošs sejas krēms, kas ir ideāls lietošanai vasarā.
Madara piparmētru atsvaidzinošās ziepes - Joprojām ļoti patīk. Atsvaidzina, labi attīra un tik skaisti smaržo. Atsauksme bija šeit


Rituals Zensation dušas putas - Mana otrā mīļākā Rituals sērija - ar organisko rīsu pienu un kiršu ziediem. Maiga, sievišķīga un pavasarīga smarža.
Deep Steep ķermeņa losjons ar greipfrūtu un bergamotu - Patika konsistence un ātrās iesūkšanās spējas, bet nepatika smaržā. Man pārāk līdzinājās vannas istabas tīrīšanas līdzekļiem - ar ķīmiskiem citrusaugļiem. Atkārtoti nepirkšu.
Maybelline Colossal volume mascara - Absolūtais favorīts jau pāris gadus. Neredzu jēgu pārmaksāt un pirkt luksus klases tušas. Šī darbojas lieliski.
Mossa Age excellent sejas krēms - Sastāvā retinols un mežrozītes ekstrakti. Īpašu sejas atjaunošanos nemanīju. Smarža gan krēmam ļoti patīkama- pēc mežrozīšu tējas un rudens vakariem.
Revlon Colorstay tonalais krēms - Lietoju dienās, kad gribējās noturīgu un sedzošu sejas klājumu. Vislabāk izlīdzinās ar sejas sūklīti. Pieklājīga noturība- līdz pat 12- 15 h, sausumus neizceļ, nenotek un nesaveļas. Ir pasūtīts jauns vietā.
Dzintars antioksidantu krēms sausai un vīstošai sejas un kakla adai - Joprojām lietošu. Dod tūlītēju liftinga efektu. Ļoti patīkami smaržo. Āda pēc krēma lietošanas izskatās un jūtas krietni labāk. Atsauksme bija šeit. Šo iesaku visiem, kam virs 25 gadiem un jau gribas skatīties anti- age produktu virzienā.
Rituals Touch of happiness ķermeņa krēms - Uzputota, maiga konsistence. Apburoša ciedrkoka un citrusaugļu smarža un pamatīga ādas mitrināšana. Ko vēl pilnai laimei vajag? :) Šo plānoju iegādāties atkārtoti pavisam drīz.

Tāda, lūk, mana garā bilance! :) Kādi ir tie produkti, pie kuriem vienmēr atgriežaties?

You Might Also Like

12 komentāri

  1. Es ar rakstu tikai tad, kad maisiņā nav vietas :) Bet ir produkti pie kuriem atgriežos vienmēr. Lancaster sauļošanĀs līnija, St.tropez Paštonējošie līdzekļi, MuFE hd tonālais krems, loreal Infinium matu laka.. Gan jau ka ir vēl kas, bet uztreiz prātā nenāk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man L'oreal Elnett vienmēr ir + rezervē vairāki. Tāpat kā Kryolan tonālais fluīds. :)

      Dzēst
  2. aaaak, mana sapņu miskaste, ti daudz visa kā izlietota!
    Par Aussie runājot, es gan nemanu nekādu atšķirību, kondicionieris kā kondicionieris, bet, jā, ļoti daudzi slavē!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sapņu mistkaste :D Nu, man visi šie produkti ilgi lietojās, vienkārši, pēdējo vidu mēnešu laikā piebeidzu, lai var atbrīvot vietu savā vannasistabas plauktā, kas jau sāka izskatīties pēc noliktavas :D Aussie es gan redzu atšķirību - man momentāli nogludina un pabaro matus.

      Dzēst
  3. Varbūt esi mēģinājusi arī Mossa Age excellent serumu? Bija doma to kaut kad iegādāties. Rituals Touch of happiness ķermeņa krēms man arī ļooti patika :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, Age excellent serums nav mēģināts, diemžēl. Touch of happiness - tā smarža vien padara laimīgāku :)

      Dzēst
  4. Sev piefiksēju, ka jānopērk kaut kas no Rituals. :)
    Man TBS Satsuma smarža arī galīgi nepatīk. Vēl nepanesu viņu moringas aromātu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Moringa man arī nepatīk un nekad nav patikusi :)
      Un Rituals ir forši...tikai tas, ka jābrauc katru reizi uz Riga Plaza. Cerams drīzumā būs kāds veikals centrā.

      Dzēst
  5. Es arī nesaprotu sajūsmu par Aussie :) Nav slikts, bet neredzu arī nekādu wow efektu. Tigi Rocaholic man gadījās brāķis. Pēc pirmās lietošanas varēja dzirdēt kā no iepakojuma nāca ārā spiediens. Rezultātā otro reizi vairs īsti nebija ko lietot. Pa dārgu priekš vienas reizes :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Slikta gan pieredze ar Rockstar :/ Es tikai vienmēr domāju - vai mums valstī nedarbojas garantija ar čeku arī kosmētikas produktiem? Ne jau tu to sauso šampūnu diennakts laikā tukšu izpūti. Man kādreiz vienai acu paletei nolūza vāciņš otrajā dienā, biju domājusi nest uz veikalu, bet noslinkoju.

      Dzēst
  6. Man jautājums par to matu spreju ar balinošu efektu! ;) Tas tonis nav parāk dzeltens?! Un kā tu lieto? Apstrādā atsevišķas šķipsnas, vai pūt visos matos?! Dīvaini jautājumi, bet man arī ir savs tonis matiem gandrīz dabūts atpakaļ, bet gribas kaut kādu kontrastu mazliet.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hmmm. Man liekas, tas ir atkarīgs, kāda ir tava dabīgā matu toņa pigments. Man pašai ir rūsgans - respektīvi man tās šķipsnas sanāk rusgani blondi, tādi kviešu krāsā. Spilgti blondas tās šķipsnas tiešām nav. Ja pigments ir vairāk uz blondo toni, tad būs gaišākas, ne tik rudas. Tā jau nav krāsa :) Un es mazliet iepūšu visā matu virspusē, tad uzreiz izķemmēju ar retu zaru ķemmi - veidojas šķipsnas.

      Dzēst