Chanel Rouge Coco - Ultra Hydrating Lip Colour, jeb iepazīšanās ar Gabrielle 444.

piektdiena, aprīlis 24, 2015


Jau minēju, ka mans šī gada pavasaris ir spilgtas lūpas, katru dienu. Reizēm ( pēdējā laikā gan bieži) tas ir vienīgais spilgtais akcents un dekoratīvās kosmētikas elements manā sejā.
Šoreiz atrādu un iepazīstinu ar savu jauno mīlulīti - Chanel Rouge Coco Ultra hydrating lip colour - reformulētā lūpu krāsa tonī Gabrielle (444).



Šī gada pavasarī, Chanel nāca klajā ar jaunām lūpu krāsām - īpaši mitrinošām, vairāk lūpas kopjošām un maigākām. Jaunās lūpu krāsas ir agrāko Rouge Coco lūpukrāsu reformulēta, uzlabota versija.  Pavisam jaunajā sērijā ir 29 toņi. Nosaukumi toņiem ir doti iedvesmojoties no Coco Chanel tuvākajiem draugiem un viņas pašas. Tonis Gabrielle nosaukts par godu pašai Chanel. Ne visi zina, ka Coco bija tikai modes pasaules mīlīga iesauka un pseidonīms, bet Gabrielle ir bijis viņas īstais vārds. Visi 29 toņi ir sadalīti apakšgrupās pa toņiem - mīļākie - sarkanie lūpu krāsu toņi, mūzas - koraļļu toņi, ģimene- nude, neitrālie toņi, labākie draugi - rozā toņi un mākslinieki - lillā toņi. 


Atzīšos šis ir bijis impulsīvs pirkums Stambulas lidostā. Šī ir mana pirmā iepazīšanās ar Chanel.
Protams, sākotnēji tā ir sajūsma par eleganto produkta iepakojumu, smagnējo, metāla futlāri, kas vienmēr ir patīkami vēss un minimālistisko, atturīgi izstrādāto dizainu. Tas ir perfekts. Visās jomās. Ne velti, šīs lūpu krāsas iepakojuma izstrādātāji sākotnēji atvēra un aiztaisīja simtiem lūpu krāsas futlāru prototipus, meklējot perfekto, mīksti skanošo futlāra aiztaisīšanas klikšķi. Jā, pat produkta aiztaisīšanas  klikšķis ir perfekts :) Šis ir produkts, ko katru reizi liels prieks izcelt saulītē.
Lūpu krāsa man smaržo pēc vijolītēm,  svaigām rozēm un mazliet avenēm. Smarža nav uzbāzīga. Tā ir eleganta, samērā retro un atturīga. Uz lūpām smarža neturas ilgi.
Šī ir īpaši lūpas kopjošā un mitrinošā lūpu krāsa, kuras sastāvā ir ekskluzīvais komplekss ar žožobas, mimosas sviestiem, saulespuķu vasku un silikoniem - kas ļauj ne tikai mitrināt un kopt lūpas, bet veidot šīs lūpu krāsas sērijām raksturīgo augsto toņa intensitāti un "miklo" klājumu. 
Toni Gabrielle varētu raksturot kā neitrāli sarkanu ar ļoti smalka maluma spīdumiem, kas redzami vien ļoti ieskatoties un lietojot lūpu krāsu drīzāk piešķir tādu "miklu", veselīgu un "skūpstītu lūpu" efektu. Lūpu krāsas tekstūra - želejveida, taču ļoti krēmīga un mitrinoša. Produkts veidots kā multifunkcionāls, kuru var uzklāt gan vienā plānā kārtiņā, iegūstot puscaurspīdīgu, miklu klājumu, gan klāt kārtām, iegūstot ļoti spilgtu, sedzošu un kārdinošu lūpu efektu.
Vienīgais mīnuss ir noturība - neēdot un nedzerot- turas kādas 2, maksimums 3 stundas. Aktīvi piedaloties pusdienās no produkta nepaliks gandrīz nekas - vien vāja krāsas atblāzma.
Un kopskats :


Kopsummā - esmu ļoti apmierināta un šo varu ieteikt. Un man pašai liels āķis lūpā iegādāties vēl pāris tonīšus. :)

Nopirkt : Chanel stendos
Cena : 27EUR

You Might Also Like

12 komentāri

  1. Ļoti garšīgas bildes :) un tonis tiešām super skaists!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Man pašai tonis asociējas ar tādām pavasara zemenēm.

      Dzēst
  2. Mani biedē tā noturība, tikko nopirku mac un šķiet jau esmu izlutināta. Bet esmu uzsēdusies, vajag vēl un vēl. Paldies, ka padalījies ar informāciju! Bija interesanti lasīt, citos ārzemju blogos informācija bija diezgan skopa tieši par pašu kolekcijas nozīmi un toņu sadalījumu.

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šī ir vairāk tāda sajūtu lietiņa, kas rada smuku lūpu toni. ļoti labi mitrina un liek justies forši, un pavasarīgi. Šī lūpu krāsa nebūs domāta ilgajām foto sesijām, kur noturībai jābūt + 5 h :) Man pašai MAC Russian Red ir absolūtais favorīts, bet šīs abas lūpu krāsas nav salīdzināmas. Pavisam cita opera :)

      Dzēst
  3. wow, visā dailē un elegancē! Konfekte zelta ietvarā, ne lūpu krāsa! Tev ļoti piestāv šis tonis! :)

    AtbildētDzēst