Nuxe huile prodigieuse - jeb apbrīnojamā sausā eļļa - limitētā kolekcija -

ceturtdiena, novembris 06, 2014


Rudens kā rudens. Kad gribas pastiprināti draudzēties ar tējas krūzēm, vilnas plediem, mīkstajiem dīvāna spilveniem un lutināt sevi. Šoreiz runa tieši par lutināšanu - prātam grāmatas un labas filmas, ķermenim - luksusa klases lutināšanu, kas smaržo tik relaksēti, ka lutina arī prātu. Tieši šāda manā izpratnē ir Nuxe sausā brīnumeļļa (jā, "prodigieuse" tiešais tulkojums ir " apbrīnojams") - bestselleris Francijā kopš iznākšanas brīža.
Produkts sastāv no 6 eļļu maisījuma, kurā ietilpst arī saldo mandeļu, kamēlijas, lazdu un makadāmijas riekstu eļļas. Produkts ir paredzēts lietošanai vairākos veidos - gan kā ķermeņa, gan sejas, gan matu mitrinātājs, mīkstinātājs un reģenerētājs. Sastāvā ir arī E vitamīns, kas aizsargā ādu, piešķir elastību un atjauno.


Vislabāk eļļa klājas uz miklas, dušā sasilušas ādas. Tā momentāli iesūcas, padarot ādu zīdaini maigu., mitrinātu un koptu. Taču visvairāk sajūsmas saucienu un komplimentu esmu dzirdējusi tieši par eļļas smaržu - juteklisku, krēmīgu, saldeni izsmalcinātu, taču, tajā pat laikā, relaksētu.  Šīs eļļas smarža ietin sevī kā kašmira džemperis, un ir rudenim īpaši piemērota. Vasarā, karstajā laikā man likās, ka smarža ir pārāk nomācoša, tad šo produktu pārtraucu lietot, lai atsāktu tagad.  Produkta smarža turās līdz pat 5 stundām, ar laiku tā paliek gandrīz nemanāma, taču siltās notis ir sajūtamas tik un tā. Pieļauju, ka produkta smarža nepatiks pilnīgi visiem - viedokļi par to dalās samērā drastiski - ir tādi, kas medī šīs eļļas smaržas parfīmu, kas pieejams Francijā un interneta veikalos, ir tādi, kas nevar šo eļļu lietot, jo smarža liekas pārāk spēcīga un nomācoša. Es piederu pie pirmajiem - manuprāt, šīs eļļas smaržu kompozīcija ir kaut kas unikāls, taču pirms pirkt - es arī ilgi testēju un smaržoju. Iepazīšanos ar šo produktu ieteiktu sākt ar testera iegādi - mazākais, kas ir manīts ir 15ml apjomā.
Atzīšos, ka šo eļļu neesmu lietojusi sejas ādas kopšanai, vien regulāri ķermenim un matu galiem, vakaros pirms gulētiešanas - rezultāts ir vairāk kā iepriecinošs - nav rudenim raksturīgās ķermeņa ādas sausuma un lobīšanās, un matu gali ir palikuši vijīgāki un dzīvelīgāki.
Īpaši patīk arī šīs limitētās kolekcijas noformējums - man šajā rudenī ļoti patīk smaržu pudelītes, kopjošā un dekoratīvā kosmētika melnos iepakojumos - neuzbāzīgi, taču pietiekami eleganti. Turklāt produkta iepakojums ir ļoti ērts un ekonomisks lietošanā - ar pūšamo dozatoru eļļas patēriņš ir minimāls un šāda daudzuma pietiks ilgam laikam. Man šī ir otrais 100ml iepakojums. Pirmo lietoju 4 - 5 mēnešus.
Šis ir produkts, ko varu ieteikt izmēģināt visiem - ne tikai tāpēc, ka tā ir žanra klasika, bet arī tāpēc, ka tā kopjošās un mitrinošās īpašības patiešām ir vērā ņemamas, un smarža uzlabo noskaņojumu un  relaksē ne tikai ķermeni, bet arī prātu. :)


Nopirkt : cocooncenter.co.uk/ feelunique.com/ "Stockmann"
Cena : 20- 22EUR

You Might Also Like

4 komentāri

  1. Man bija parastā versija, ļoooti, ļooti patika. :) gribu izmēģināt arī Caudalie eļļu. Un pat Nuxe smaržām es arī domāju, domāju, bet beigās nepasūtīju..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī domāju par smaržām, bet pagaidām nevaru saņemties. Pati produkta smaŗža, gan mani pilnīgi hipnotizē - sēžu smaržoju sevi un baudu, baudu, baudu...no malas laikam komiski izskatās :)

      Dzēst
  2. Tik kārdinoši viss aprakstīts, noteikti jāpasmaržo :) Man patīk silti aromāti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. "Stockmann" ir testeri. Šis tāds silts, juteklisks aromāts - ar magnolijas, vaniļas, mazliet gardēnijas notīm.

      Dzēst