Mazs ieskats the Bodyshop blogeru brokastīs

piektdiena, novembris 28, 2014


Kā jau minēju iepriekš- the Bodyshop Latvija trešdien pulcēja visus blogerus uz preses/ blogeru brokastīm - lai prezentētu jauno Ziemassvētku kolekciju. Pasaulē šādi pasākumi notiek bieži, taču Latvijā šis bija pirmais šāda veida the Bodyshop pasākums, un ceru, ka ne pēdējais- jo brokastis bija ļoti izdevušās.


Šogad Ziemassvētku kolekcijā ir trīs dažādas līnijas- katrai gaumei - dzērvenes pūdercukurā, creme brûlée un, mans absolūtais favorīts - cukurotais ābols.  Arī brokastu našķu galds reprezentēja visas trīs produktu līnijas, kas ļāva ne tikai aptaustīt, pasmaržot un izmēģināt jaunos produktus, bet arī radīt ar tiem garšīgas svētku asociācijas.


Arī atmosfēra veikalā bija piesātināta ar smaidiem, svētku noskaņu un krāsām. Pēc īsas produktu prezentācijas, bija iespēja uzzināt ko vairāk par jebkuru produktu veikalā un saņemt tiešām zinošu pārdevēju un vizāžistu konsultācijas (čau, kolēģiem! :)


Arī svētku grima kolekcija šogad izdevusies īpaši pievilcīga - mazliet Āzijas iedvesmota, mazliet eksotiska, taču ziemai ļoti piemērota - ar sārtiem vaigu galiem, sārtām lūpām un mirdzuma pūderiem,  kas lietojami gan ādai, gan sejai gan mantiem un kas smaržo pēc cukurotā ābola, dzērvenēm pūdercukurā un creme brûlée, lieliski radot svētku noskaņu.


Katru gadu the Bodyshop svētku kolekcijas ietvaros tiek īstenots kāds projekts. Šogad tas ir "Skolas grāmatu" projekts - par mieru, mīlestību vai prieku. Dāvanas ir Nepālas meistaru roku darbs. Šīs grāmatas simbolizē the Bodyshop labdarības projektu " Bērnu izglītība", kur katra pārdotā grāmata ziedo 5 centus vienam bērnam, vienai mācību stundai - šīs naudas pietiek gan mācību materiāliem, gan pasniedzēju algai, gan, reizēm, skolas formai. Uzdāvinot kādam šādu grāmatu - tas vienmēr būs dubultprieks un dubulta dāvana - ne tikai dāvanas saņēmējam, bet vēl kādam, kam šī dāvana ir ļoti nepieciešama. Ļoti jauka un atbalstāma ideja!








Kopsumā - manuprāt, pasākums bija ļoti izdevies - ļoti daudz pozitīvu emociju, daudz interesantas informācijas par the Bodyshop ražotajiem produktiem un ļoti jauka atslodze un svētku noskaņa darbīgās nedēļas vidū.  Personīgi man īpaši iepatikās cukurotā ābola kolekcija un Ziemassvētku vecītim jau ir dots rīkojums sagādāt man šādu komplektiņu :




Liels paldies the Bodyshop Latvija par burvīgajām brokastīm!

You Might Also Like

0 komentāri