Labākais no savējiem - Madaras tonizējošās un atsvaidzinošās ziepes

pirmdiena, augusts 04, 2014

Jau rakstīju, ka savā blogā esmu nolēmusi atklāt jaunu sadaļu, kurā pievērsties pašmāju ražotajiem un izlolotajiem produktiem. Šis ir otrais raksts no sērijas.
Madaras dušas želejas, jeb Madaras ķermeņa ziepes, kā tās sauc ražotājs, pie manis nonāca jau labu laiku atpakaļ.
Dušas želejas man vispār nav kulta produktu statusā -  agrāk pievienojos tiem, kas saka, ka viss, kas no sejas/ ķermeņa tiek noskalots izlietnē vai dušā - nav tas svarīgākais. Lielāka uzmanība būtu jāpievērš produktiem, ko uz ķermeņa/ sejas atstājam. Šīs dušas želejas man lika pārdomāt savu teoriju
Madara atsvaidzinošās ziepes ar Ziemeļu piparmētru - Īsts glābiņš karstajā laikā - atsvaidzina, tonizē un atvēsina sakarsušo ķermeni un prātu. Sastāvā ir Ziemeļu piparmētru ēteriskā eļļa, aļģu ekstrakts, Damaskas roze un piparmētru ekstrakts. Smaržo pēc vasaras pirts laukos - atspirdzinoši, svaigi un enerģiski, pēc meža pļavām un vasaras rītiem. Katra mazgāšanās ir kā aromterapijas tūre. Ādu attīra dziļi un rūpīgi, bet ļoti maigi. Lai arī produkta smarža nav stipra, un uz ķermeņa neturas ilgi - pēc dušas tā joprojām ir jūtama. Ļoti līdzīgas atmiņas man saistās ar ādu pēc melnās pirts, kur tradicionāli tika lietotas bērzu slotas un piparmētru uzlējums - ķermeņa un matu skalošanai. Vēl varu piebilst, ka šīs ķermeņa ziepes patīk pilnīgi visiem vīrieškārtas pārstāvjiem, bez izņēmuma - to atsvaidzinošo, atvēsinošo īpašību dēļ.
Madara tonizējošās ziepes -  Vēl viena vasaras dušas želeja - ar cidoniju ēterisko eļļu un rozes ekstraktu. Šīs ķermeņa ziepes nav tik spēcīgi smaržojošas kā piparmētru, bet vairāk gan vasarīgi, neuzbāzīgi attīrošas. Smaržo skābeni saldi, mazliet citrusīgi - pēc vasarīgiem desertiem, atspirdzinošiem sulas dzērieniem un svaigām cidonijām. Ādu attīra un tonizē, pēc šī produkta man neprasās nekādas ķermeņa eļļas vai sviesti.
Vēl varu minēt, cik ļoti patīk šo abu ķermeņa ziepju noformējums - askētisks, taču rūpīgi pārdomāts. Acis priecē vien šo pudelīšu atrašanās vannas istabā. Turklāt, pats iepakojums veidots no 100% pārstrādātas plastmasas, kas mūsu " eko - šmeko" laikmetā arī nav mazsvarīgi :)

You Might Also Like

6 komentāri

  1. Ļoti skaistas bildes :) Vajadzēs papētīt to cidoniju dušas želeju, izklausās jau ļoti labi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šīs želejas man, pēdējā laikā, ir mīļākais ķermeņa kopšanas rituāls.

      Dzēst
  2. Bildes tik skaistas, ka pat derētu kā reklāmas plakāta attēli! Super! :)
    Vispār produkti liekas interesanti, un man loti patīk šī atsevišķā pieejama eko produktiem!

    AtbildētDzēst
  3. Man top skaidrs, ko iegādāšu Madaras diennakts atlaižu laikā. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Labi, ka uzrakstīji. Nezināju, ka atkal atlaides būs. Cik jauki, ka tagad zinu :)

      Dzēst