Satinique treatment system, Amway/ atsauksme

trešdiena, augusts 27, 2014

Sveiki!
Daudzi no Jums zina, ka jau gandrīz gadu audzēju savus dabīgos matus, un esmu aizmirsusi par matu krāsošanu. Papētot bildes gadu atpakaļ, redzams, ka progress ir pamatīgs, taču pašai šķiet, ka mati aug ļoti lēni - visu laiku tiek meklēti līdzekļi, kas ļautu matiem augt ātrāk un kļūt stiprākiem. Tāpēc, kad ar man sazinājās Amway pārstāvji Latvijā un piedāvājā pamēģināt SATINIQUE matu kopšanas sēriju, kas veicina matu augšanu un palīdz pret to izkrišanu, piekritu.
Tātad, mana atsauksme par Amway SATINIQUE matu kopšanas līniju, ko testēju jau mēnesi, un kas sola samazināt matu izkrišanu, veicināt veselāku galvas ādu, un stiprināt matu vispārējo stāvokli. Ražotājs sēriju raksturo šādi :
SATINIQUE™ markas šampūni un balzāmi attīra un baro normālus, sausus un taukainus matus. Palīdz atbrīvoties no blaugznām un matu ieveidošanas produktu atlikumiem. Speciāli ārstnieciskie produkti baro galvas ādu, atjauno krāsoto matu spīdumu, kā arī pasargā matus no augstas temperatūras iedarbības.
Sērijā ietilpst 3 līdzekļi - šampūns, balzāms un toniks galvas ādai.
Šampūns, kas kavē matu izkrišanu - Sastāvā ir zīdkoka, žeņšeņa un revolucionārais Eclipta alba ekstraksts, kas tika izmantots vēl senajā Indijā, ajurvēdas medicīnā - veicinot matu ātrāku augšanu, mazāku izkrišanu un vispārējā stāvokļa uzlabošanos. Šampūns ir ekonomiskākais, kas ir lietots - pietiek ar lazdu rieksta izmēra pikucīti, lai izmazgātu visus matus, kas man ir jau gandrīz līdz lāpstiņām. Produkts ļoti labi putojas. Ražotājs iesaka šampūnu iemasēt matu saknēs- tieši tā tiek aktivizētas sastāvdaļas, kas kavē matu izkrišanu un stiprina matu sīpolus. Produkts smaržo ļoti neuzkrītoši - mazliet pēc citrusiem, mazliet salonīgi. Matos smarža ilgi nesaglabājas. Man ļoti patika, ka pēc šampūna lietošanas mati un galvas āda izskatījās dziļi attīrīti, nebija nekādas taukainās plēvītes, vai sajūtas, ka mati nav līdz galam tīri.
Kondicionieris, kas stiprina trauslu, novājinātu matu lūšanu - Uzmanības vērts līdzeklis, ja ir trausli, plāni, smalki vai novājināti mati. Sastāvā ir tās pašas aktīvās vielas, kas šampūnā. Pēc konsistences biezs produkts, ko viegli izlīdzināt matu galos. Turēju produktu vien pāris minūtes, taču efekts matu galos bija jūtams - tie kļuva gludāki, zīdaināki un ne tik spuraini. Es teiktu, ka šis līdzeklis neaizvietos pilnvērtīgu, barojošu matu masku, taču būs labs palīgs aizņemtās ikdienas matu kopšanā, kad matiem ir jāizskatās labi īsā laika periodā. 
Toniks galvas ādai -  Ražotājs sola, ka toniks stimulēs matu kuplumu un mazinās matu izkrišanu, kā arī rūpēsies par galvas ādas mitruma līmeni un labsajūtu. Man pašai matu izkrišanas problēma nav aktuāla. Daudz aktuālāka ir matu augšanas problēma. Ceru, ka šis toniks ilgtermiņā sniegs gaidāmos rezultātus. Pagaidām varu vien piebilst, ka toniks vispār nenoslogo matus, patīkami mitrina galvas ādu un smaržo ļoti atsvaidzinoši - pēc citrusaugļiem. Sastāvā ir arī šiso, sabapalmas, zaļā rooibos ekstrakts un lakricas ekstrakts. Pēdējais tiek izmantots daudzos šampūnos un balzāmos, lai stimulētu matu sakņu sīpoliņus un stiprinātu tos.
Tekstūru veidojošais, matētais matu vasks - Šo produktu man piedāvāja izmēģināt kā bonusu, tā kā ikdienā bieži veidoju matus ne tikai līgavām, kam vasks nav īpaši aktuāls, bet arī līgavaiņiem - piekritu. Produkts ir biezas, zīdainas konsistences. Matos veido matētu, viegli kontrolējamu tekstūru, ko var arī sabužināt, vai pieglaust pēc vajadzības. Ja ir vajadzība pēc matu sakārtojuma, kas ir nemainīgs visu dienu, līdzekli ieteiktu fiksēt ar matu laku. Taču man pašai dikti patīk tieši produkta pielāgošanās spēja - tas nav kokains, ar to ir viegli "spēlēties". Te ir arī guest review -  atsauksme no mana vīrieša, kas šo matu vasku lieto ikdienā apmēram  mēnesi : "Matu vaska aromāts atgādina svaigu ābolu un lapu smaržu, nepieciešams maz un efekts ir ilglaicīgs. Mati nepaliek no tā ātrāk taukaini vai netīri. Vasks nesadala matus šķipsnās, nesaķepina -  kā to dara, piemēram, matu fiksācijas putas vai matu želeja. Matu vasks nav smags, un mati neizskatās kokaini. Patīk matētais efekts"


Īsumā- ar produktu kvalitāti esmu apmierināta. Man, personīgi, piesaistīja to inovatīvais sastāvs. es neteiktu, ka tie ir ekskluzīvi matu kopšanas līdzekļi, taču savu primāro darbiņu - matu attīrīšana, tonizēšana un mitrināšana- padara ļoti labi.
Produktus var iegādāties no Amway pārstāvjiem Latvijā ( www.amway-latvia.com)
Cenas: Šampūns - 13.50EUR/ Kondicionieris: 14,25EUR/ Tonikam : 50,20EUR/Matu vaskam:17.90EUR

* Produktus apskatam piedāvāja Amway zīmola pārstāvji Latvijā.


You Might Also Like

0 komentāri