Ceļojuma mugursomas favorīti jeb kosmētikas izdzīvošanas minimums

pirmdiena, jūlijs 14, 2014

Sveiciens vasarā!

Latvijas vasarā vien nedēļu kā esmu atgriezusies, pirms tam man bija 2 nedēļas Gruzijas vasaras paradīzes- ar siltām naktīm, augstiem kalniem, melno vīnu un pārgatavo ķiršu, arbūzu, meloņu un tkemali mērces kilogramiem.
Iedvesmojoties no ceļojuma, kas bija ļoti aktīvs ( tik aktīvs, ka uzveicu sevi, sastiepu saites, gandrīz nomiru no pārslodzes, taču uzkāpu kalnos -  2170m virs jūras līmeņa), atrādu gandrīz visu savu kosmētikas maka saturu, kas tika paņemts līdzi. Piebildīšu, ka lidojām bez bagāžas, vien ar mugursomām ( max svars katrai - 8 kg). Tādos brīžos saproti, kas patiešām ir nepieciešams, un bez kā var iztikt, piemēram, 3 grima koferi dekoratīvās kosmētikas, vai pilni  plaukti ķermeņa sviestu krājumu, vannasistabā. Tātad par to, kas tika ņemts līdzi:
Garnier Neo dezodorants - Es neesmu smērējamo vai šķidro dezodorantu mīļotāja, ikdienā lietoju tikai pūšamos. Uz šo līdzekli skatījos ar skepsi, ar domu, ka aizsardzība varētu nebūt pietiekoša, bija pat doma nopirkt pūšamu līdzekli uz vietas, taču tam nebija vajadzības. Šis līdzeklis ir mani pārsteidzis ar savu noturību, ērto lietošanu un kompakto izmēru. Tik ļoti iepatikās, ka gandrīz visu izlietoju. Patēriņš produktam neekonomisks, taču tas nemazina produkta burvību.
Roc Hydra + 24hours comfort cream - Šo līdzekli iegādājos īsi pirms brauciena, un patestējot pāris dienas, zināju, ka būs līdzbraucējs. Lieliska, viegla konsistence, kas ātri iesūcas, un netauko sejas ādu ( pat +40 grādos). Labi mitrina, seja izskatās gludāka un svaigāka. Ideāls sabiedrotais sejas ādas kopšanā vasarai.
Planeta organica argāna eļļa - Tā kā tādas izvirtības kā atsevišķs roku/ ķermeņa/ krēms, matu galu/ skropstu/ uzacu serums šajā ceļojumā līdzņemšanai nebija paredzētas, visu aizstāju ar vienu līdzekli. Šī ir mana otrā līdzekļa pudelīte, lietoju to arī ikdienā. Vispār, iesaku ņemt argāna eļļu visos ceļojumos- tā lieliski mitrina arī saulē apdedzinātu un vēja aprautu ādu, atdzīvina matu galiņus un sausus ienadžus. Ar to ir veidotas arī uzacis. Universāls produkts.
L'oreal Nude magique BB krēms - Jau pirms brauciena zināju, ka dekoratīvo kosmētiku lietot gribēšu minimāli. Līdzeklis labi izlīdzināja sejas ādas toni, labi tušējās - neveidojot uz sejas biezu kosmētikas kārtu, un ļaujot ādai elpot. Klājas kā balts krēms, kurā esošie pigmenti, saskaroties ar ādu, plīst un piedod toni. Vienīgais, kas mulsināja - man joprojām liekas, ka produkts mazliet smaržo pēc PVA līmes.
Sejas maskas / Beauty formulas Oxygen mask & Rival de Loop Hydra u.c - Sejas maskas ņemu līdzi pilnīgi visos ceļojumos - tās palīdz ādai ātrāk reģenerēties pēc lidojuma, " savest kārtībā" nogurušu seju, vai mitrināt pēc ilgiem pārgājieniem un pārbraucieniem. Šoreiz ņēmu līdzi mēģināšanai arī skābekļa maskas, kas ir ātras lietošanā, un palīdz labāk attīrīt ādu. Liekot uz sejas un saskaroties ar gaisu, tās pārvēršas gaisīgās putās, un patīkami kņudina ādu, savienojot sevī sejas lutināšanas un attīrīšanas rituālu. Savukārt, mitrinošo masku lietoju atrodoties kalnos, kur āda cieta no retinātā gaisa.
Rival de Loop Exotic Mango mitrās sejas attīrīšanas salvetes- Lieliski noņēma jau pieminēto BB krēmu, nesausināja ādu, un jauki smaržoja pēc mango.
L'oreal Double extension tuša - Konkrētā tuša tika pie vietas somā, jo tā piedod skropstām vērā ņemamu apjomu, un ir viegla noņemšanā. Produkta sastāvā ir vielas, kas saskaroties ar siltu ūdeni, veicina tušas noņemšanu, nākot nost gabaliņiem. Produkts nomazgājas no acīm bez jebkādiem palīglīdzekļiem.
Inglot Under eye concealer - Lai cik minimālistisks nebūtu mans kosmētikas maks - tajā vienmēr būs vieta konsīlerim. Konrētais produkts izskatās ļoti dabīgi, ir ekonomisks lietošanā, labi maskē tumšos lokus un nesaveļas mīmikas krunciņās. Iesaku!
Maybelline Shape eye brow pencil / Soft brown/- Lai izvairītos no uzacu paletes ņemšanas, šo zīmuli nopirku pirms paša brauciena.  Grafīta konsistence ir ļoti mīksta, tāpēc, lai ar to pilnvērtīgi darbotos, jābūt gataviem biežai asināšanai. Man gandrīz viss zīmulis izlietojās 2 nedēļās ( uzacu noformēšana, dažreiz arī starpskropstu līnijas ievilkšana). Vēlreiz diez vai šo pirktu, dikti neekonomisks lietošanā.
Soap&Glory Solar powder bronzeris/konturētajs - Plašāka atsauksme bija šeit. Sevi darbībā pierādīja arī siltajās zemēs, kur vienmēr gribi izskatīties vairāk iededzis, nekā patiesībā esi :)
Tas arī viss. Piebildīšu gan, ka šie nav pilnīgi visi produkti, matu kopšana ( salieta mini pudelītēs), leģendārais Carmex un paraudziņu izlase, kas tika paņemta līdzi un jau izlietota, ir palikusi aizkadrā.

Kas ir tas, bez kā Jūs nevarat iztikt ceļojumos?

You Might Also Like

13 komentāri

  1. Es tikko tieši atrādīju savus ceļojumu produktus :) Man gan saraksts garāks :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man parasti arī garāks. Bet šeit - kāpjot kalnos bez ekipējuma un braukājot pa visu valsti, zināju, ka pašai vien viss būs jānes, kas paņemts :D

      Dzēst
  2. bildes gribās - no jūsu mazajiem sneak peek esmu sakārdināta :) :)

    es esmu sapratusi, ka teorētiski varu iztikt ar gandrīz neko, kamēr vien man līdzi ir lēcu šķīdums :D bet tā, ja nopietni, tad dezodorants, sejas attīrīšanas līdzeklis (principā parasti ņemu līdzi salvetes), lūpu balzāms, acu zīmulis un skropstu tuša varētu būt tāds pats, pats minimums. Bet, ja man ļauj izvērsties, tad, protams, maciņā nonāk vēl visādi brīnumi. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. bildes drīz būs, kad apstrādasim visas 16 GB atmiņu kartes :o. Vispār, Gruzijā, runājot par kosmētiku, es sapratu, ka man ir visa kā par daudz. Sapratu arī daudz citas lietas, bet par to tad rakstā ar bildēm ;)

      Dzēst
  3. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  4. Hmm, saki, vai es nekljuudos un vienaa portaalaa Tev niks nesaakas ar burtu A?

    Taa es man piepeshi likaas, savelkot paraleeles.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, kaut ko jauc. Es komunikācijai lietoju vien 3 portālus - blogu, FB un e- pastu. Un visos man niks sākas ar burtu R (tas pats, kas bloga nosaukumā) :)

      Dzēst
    2. Tad uz pasaules eksistee veel viena vizaazhiste, kas tikko atgriezusies no celjojuma ar apskaidrotu galvu :)

      Dzēst
  5. Man konsīleris arī ir obligāts vienmēr!
    Un NEO man arī ļoti patīk, pat karstajā laikā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No NEO es vispār negaidīju, ka tik labs būs. Patīkams pārsteigums!

      Dzēst
    2. Neo ir labs,jā, bet man karstajam laikam tas nepavisam neder, kautr kā netur visu ko vajag :D

      Dzēst
  6. Man priekš 3 mēnešiem un mugursomas bija arī īpaši mazs komplektiņš. Tad arī sapratu, cik daudz no tā visa, kas mums ir vannasistabas plauktiņa, ikdienā nemaz nav nepieciešams.

    AtbildētDzēst