Pēdējā laika tukšumi

pirmdiena, septembris 16, 2013

Cik daudz kosmētikas vajag iztikai vidusmēra cilvēkam mēnesī? Un cik cilvēkam ( biežāk gan sieviešu dzimuma), kas interesējas par kosmētiku un ķermeņa/sejas kopšanu? Šādu jautājumu uzdevu sev, beidzot, izkrāmējot vannasistabas tukšās taras groziņu, kurā produkti nonākuši pāris mēnešus - ja tos nav aizmirsies izmest (kas, manā gadījumā, ir bieži - neizraujos ar vietas aizņemšanu  un uzskaiti). Secinājums- vajag daudz, vai tiešām vajag, tas ir cits jautājums, bet...kopskats, neskaitot paraudziņus, pāris skropstu tušas, pāris lainerus un pāris acu ēnas - ir šāds:
No kreisās uz labo:
1) Organic Therapy Super lift face serum with organic ginger extract (atsauksmes par visiem šeit atrodamajiem Organic Therapy sejas krēmiem - šeit) - Nē, es pēkšņi neiemīlēju šo sejas serumu, tas iepatikās manam sirdsmīļajam kā roku krēms, un man kā serums pēdiņu mīkstināšanai. Tā arī izlietojām pa diviem.
2) Clean&Clear Shine control daily facial wash - Šis tika nopirkts prāta aptumsumā, kad seju klāja pāris izsitumi, ar domu, ka taukainai ādai domāta formula, ar citronzāli un augļu ekstraktiem, ātrāk tiks no tiem vaļā. Pirmais, kas atgrūda ir smarža - pēc lēta, ķīmiska tualetes gaisa atsvaidzinātāja. Putoja labi, sausināja man ādu pamatīgi. Draugam ar taukainu ādu ļoti patika - varēja manīt matējošu efektu un lielisku attīrīšanu. Secinājums- ir vērts pamēģināt taukainas, problemātiskas ādas kopšanai, ja nav bail no ķīmiskā sastāva un ķīmiskās smaržas.
3) Avon Advance Techniques frizz control lotus shield treatment - Šo biju lietojusi jau krietni sen, kādus 7-8 gadus atpakaļ, pirms matu kopšanas pasauli bija pārņēmušas eļļas, un, toreiz, tas maniem matiem ļoti patika. Pavasarī, manās rokās atkal nejauši nonāca šis matu serums. Izmēģinot, secināju, ka tas joprojām ievērojami samazina matu spurošanos, aizsargā tos no mitrā gaisa, mīkstina un piešķir spīdumu. Joprojām lielisks kā serums pirms matu lokošanas - izteiktākas, spīdīgas sprogas garantētas. Mīnuss - ķīmiskā smarža un ar silikoniem pārpilns sastāvs.
4) Bioderma Sensibio H2O - (atsauksme šeit) - Bez komentāriem - mans piektais lielais iepakojums. Iet kā maize.
5) Tigi BedHead Treat me right hair mask - (atsauksme šeit) - Patika, mitrināja, lieliski smaržoja, ekonomiski lietojās visu vasaru. Nākošvasar jāiegādājas atkal. Ziemai prasās kaut kas mazāk atsvaidzinošs, uz ēteriskām eļļām balstīts.
6) Pharma Group Aminotein šampūns, kas veicina matu augšanu - Impulsīvs pirkums, kārtējās dienas iespaidā, kad gribējās matus līdz viduklim kā Rapuncelei pasakā. Sola "atmodināt" neaktīvos matu sīpoliņus, tādejādi veicinot matu augšanu. Zinu, izklausās smieklīgi un neticami. Taču, papētot pieklājīgo sastāvu (skaisto kopainu bojā tikai parabēni), nopirku. Šampūns, protams, neveicināja matu izaugšanu līdz viduklim, taču ievērojami samazināja matu izkrišanu un dziļi attīrīja matus. Nekādas citas ievērojamas izmaiņas netika manītas. Vienīgais mīnuss - pudelītes dozators - ļoti ciešs - produktu nav iespējams izspiest ārā. Lietoju atskrūvējot vāciņu un ieliejot rokā.
7)Creightons Bronze ambition - Fake don' t bake - tonējošais krēms. Šo man ieteica kāda paziņa, kam vienmēr gaumīgs, viegls iedegums sejā. Izrādījās - tas ir iedegums pudelītē. Krēms biezs un balts pēc konsistences, man vislabāk klājās uz mitrinātas ādas. Pirmajā brīdī, smaržo pēc PinaColada kokteiļa, pēc tam parādās tonējošo līdzekļu " piedegusi" smarža. Lietojot bez mitrinošā krēma, sausina ādu, taču lietojot ar mitrinošo krēmu - efekts lielisks, arī klājums vienmērīgs. Turas kādas 3 - 4 dienas. Pazūd diezgan pakāpeniski.
8)Pearl DropsHolywood smile balinošā zobu pasta - Sola izbalināt līdz pat 4 toņiem gaišākus zobus 3 nedēļās. Tik drastisku efektu nemanīju, taču zobi palika spožāki un baltāki par kādiem 1-2 toņiem, kas, manuprāt, balinošajai zobu pastai ir par maz.
9) Organic Therapy Antioxidant face cream - (atsauksme šeit) Patika, godīgi izlietoju. Tāds budžeta viegls sejas mitrinātājs.
10)St Moriz Instant self tanning mouse - Mans absolūtais favorīts jau 4 gadus. Šis bija putu formā, šobrīd lietoju losjona veidā. Veido ļoti dabisku, vienmērīgu iedeguma toni. Arī šovasar gandrīz katru nedēļu, pēc lietošanas, dzirdēju jautājumus: " Kurās saulainās ārzemēs bijāt atpūsties?" Iesaku. Vairāk -šeit)
11) L'oreal Elnett Satin hair spray - Mana visu laiku mīļākā matu laka, gan darbam, gan personīgai lietošanai. Nesaķepina, neuzbāzīga smarža, viegli izķemmējama. Iesaku!
12) Organic Therapy H2O Ultra Rich face cream - ( arī atrodams pie atsauksmēm par šiem sejas krēmiem) - Nesadraudzējāmies jau no paša sākuma. Draugs izlietoja kā roku/elkoņu krēmu, lielot krēma barojošās īpašības.
13)Soap&Glory Flake away body scrub - Jau vairākus gadus nevaru atbrīvoties no šīs firmas ķermeņa losjonu un skrubju atkarības. Šis nav izņēmums. Mans kārtējais tukšais iepakojums. Skrubis ne tikai lieliski skrubē, bet, pateicoties sastāvā esošajai vīnogu kauliņu un mandeļu eļļai, arī lieliski mitrina. Vasarā pēc šī nav nepieciešams ķermeņa losjons.Smaržo mazliet pēc mandelēm, mazliet pēc " Miss Dior Cherie". Iesaku viem pamēģināt vismaz vienu reizi.
14) Lumene Basic Blue Day Cream - Lai kas tiktu mēģināts, labāks par šo manai sausajai ādai vēl nav atrasts - ļoti labi sagatvo ādu meikapa uzklāšanai, labi mitrina un neuzbāzīgi, svaigi smaržo pēc rudzupuķēm. Šis ir mans kārtējais tukšais iepakojums.
15) Inglot Loose powder/12/ - (atsauksme bija šeit ) - Ir kļuvis par manu absolūto favorītu gan grimētaja darbā, gan privātā lietošanā. Ļoti ekonomiski lietojas. Smalka maluma, maigs pūderis. Man viens iepakojums ( gan sev, gan citiem) iet kaut kur 3-4 mēnešus. Lieliski fiksē visas šķidrās tekstūras ( tonālais, pūderkrēms). Iesaku.
16) Kruidvat Hair spray - Nīderlandiešu ražojuma laba, budžeta klases matu laka. Smaržo jauki, nesaķepina, diezgan viegli izķemmējama, ja ņemsiet vidēju fiksāciju.
17) Ziaja Duo-Phase eye make up remover - Budžeta klases acu kosmētikas noņēmējs, kas tiek galā arī ar ūdensnoturīgajiem produktiem. Dažbrīd likās pārlieku eļļains, taču savu darbu darīja ātri un labi.
18) Hugo Naturals essential mist Vanilla&Sweet orange (atsauksme - šeit) Joprojām ļoti patīk grima atsvaidzināšanai, un, lietojot termālā ūdens vietā, no rīta, pirms dienas krēma uzklāšanas.

Tas arī īsumā viss, cik, nu, īsi sanāca. Un, man vannasistabā ir daudz brīvas vietas!

You Might Also Like

4 komentāri

  1. es uzreiz visu metu ārā - katru reizi paŗņem gandarījuma sajūta par atbrīvotu kaktiņu :D un ir vieta jauniem brīnumiem, protams :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es arī ilgi mēģināju pierunāt sevi pie tukšo pudelīšu uzskaites, kas beidzās ar aizmirstību un šādu kopainu, kā šajā postā. turklāt, bija jau vēl vairāk - daudz tāpat nonāca miskastē. Laikam tukšās taras posti nav man.

      Dzēst
  2. Man visu izmet māte, bet kaut ko jau dabūn saglabāt. Vispār, salīdzinot ar pārējiem, esmu ļoti lēns lietotājs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par lēno lietotāju - es arī neesmu ātrais lietotājs, salīdzinot ar citiem. Bet, galvenais, jau produktus izbaudīt, nevis, vienkārši, ātri savākt materiālu tukšās taras postam :)

      Dzēst