Hugo naturals essential mist - universāls sprejs.

otrdiena, augusts 27, 2013

Sakarā ar rudens lēno iestāšanos, un darbu patīkamu samazināšanos, centīšos atsākt produktu un lietu, kas mani ir ieinteresējuši un pārsteiguši ( labā vai sliktā nozīmē) šeit.
Šoreiz, apskats par Hugo naturals - Essential mist. Man šis sprejs ir divos veidos - Vanilla & Sweet orange (comforting) un French lavender (calming). Vienu no šiem sprejiem dabūju veicot kārtējo pasūtījumu no iherb.com, otru mini versiju pasūtīju pati - dikti man iepatikās pirmais, gribējās vēl.
Ražotājs šo apraksta kā universālu, izsmidzināmu līdzekli, ko var lietot gan sejas atsvaidzināšanai, gan kā pamatu pirms grima uzklāšanas, gan aromatizēt gultasveļu, mēbeles un paklājus mājās. Esmu mēģinājusi visu - nav licis vilties.
Smaržo abi spreji ļoti patīkami - vaniļas smaržo saldi citrusīgi, lavandas- smaržo pēc lavandas un, mazliet, rozmarīna. Vienīgais mīnuss ( kas manā gadījumā, varbūt, nav mīnuss) ir smaržas noturība- tā līdzinās nullei. Sprejs lieliski atsvaidzināja seju fotosesiju laikā, karstās vasaras dienās ( gan pirms grima uzklāšanas, lai tonizētu seju, gan starplaikos- kad sejai, kurai uzklāta bieza foto grima kārta, nepieciešama papildus mitrināšana). Uzpūšot spreju - tas smaržo, taču smarža izgaro apmēram minūtes laikā. Labi, ja šo spreju lieto uz citiem cilvēkiem, un nevar paredzēt, vai smarža patiks, slikti - ja spreju smarža dikti patīk, un gribas tos izmantot arī kā vieglu parfimēto ūdeni, jo tas lieliski atsvaidzina un, mazliet, mitrina arī pēc dušas. Tieši nenoturības dēļ, neredzu īpašu jēgu izmantot šos gultasveļas aromatizēšanai - izpūtu trešdaļu spilvenos - smarža turējās maksimums 20 minūtes.
Sastāvs - brīvs no glutēna, organisks un vegānisks, kas, viennozīmīgi priecē.
Šobrīd, abus šos sprejus joprojām izmantoju, gan sev, gan citiem. Vēl viens lielisks laiks, kad šos lietot, ir ilgi sēžot pie datora - burvīgi atsvaidzina seju, dod svaiguma sajūtu.
Vērtējums - 4/5  (mīnus viens punkts par smaržas nenoturību, jo smaržo abi līdzekļi pasakaini)

Ja ir interese pasūtīt kādus no šiem no iherb.com - varu piedāvāt arī savu atlaižu kodu, kas dod 5-10$ atlaidi pirmajam pasūtījumam - MVG105


You Might Also Like

4 komentāri

  1. Ielikt to pulksteni - tā ir nežēlība augstākajā pakāpē! :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. pulkstenis ir tikai izmēru salīdzināšanai. Tilpums- 60ml :) Uz pulksteni gāju ilgi - gandrīz 6 mēnešus, un, beidzot, rokā.:)

      Dzēst
  2. Man ir lavandas. Ari dabūju par brīvu no Iherb :)))
    Kad saņēmu, sapratu, ka labāk būtu ņēmusi auduma somu. Smarža galigi nepatīk. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ir, ir tā smarža specifiska, taču man patīk viss, kas saistīts ar lavandu. šis arī patīk.

      Dzēst