Dienas grims/ NYX produktu apskats

piektdiena, augusts 30, 2013

Šodienas acu grims, mazliet iedvesmojoties no sešdesmitajiem un  izmantojot divus jaunumus, kas pārvesti no Lietuvas ( minēti arī šeit ) NYX Jumbo acu zīmuli tonī  Milk, kā arī NYX  full coverage konsīleri.
Par NYX Jumbo zīmuļiem dzirdēts daudz, kā par ideālām acu ēnu bāzēm. Konkrētais tonis, vispār, ir ārzemju blogeru bestselleru vidū.
Spilgti balts, krēmīgs, matēts tonis. Labi klājas, labi iztušējas, ļoti pigmentēts. Ideāls kā gaišu, matētu ēnu bāze, kas padara ēnas spilgtākas -  gan augšējam plakstiņam, gan apakšējā plakstiņa iekšējam stūrītim - man ēnas turas visu dienu. Derēs arī kā "agresīvs" sejas izgaismotājs, ko labi iztušēt un, pēc tam, fiksēt ar birstošo pūderi ( piemērs būs nākošajā postā). Universāls produkts. Taču, lietojot, svarīgi ir atcerēties visu grimētāju knifu, ka jebkuru krēmveida produktu ir jāfiksē ar pūderveida, kas ne tikai paildzina noturību, bet arī nodrošina produkta sākotnējo izskatu visā dienas garumā ( nesaveļas, neizsmērējas, nesaiet plakstiņu rieviņās). Vienu pašu šo zīmuli lietot neieteiktu - tik krēmīgs, ka liels risks, pēc pāris stundām dabūt to visapkārt acīm.
Runājot par NYX konsīleri - ļoti labs, krēmīgs un noturīgs budžeta klases konsīleris ar vidēju/ pilnu sedzamību. Viegli lietojams ( man patīk to lietot ar pirkstiem vai grima sūkli). Vidēja noturība- 7-8 stundas (man ir sausa āda), izturīgs pret sviedriem, karstumu un studijas karstajām gaismām. Nesaveļas, ja to labi iztušē un fiksē ar birstošo pūderi ( "zemacu" zonas konsīleri ar pūderi fiksē pirmo, tikai tad tonālo līdzkeli uz sejas). Nepieciešams izmantot ļoti maz produkta, lai nosegtu visu "zemacu" zonu. Lieliski klājas, pat vairākās kārtās.
Kopumā- esmu apmierināta ar abiem šiem produktiem. Te ir visi produkti, kas izmantoti acu grimam, izpaliek tikai Inglot gēlveida acu laineris, kas jau bija iepakots grima somā:
NYX full coverage concealer, Inglot Freedom system eyeshadow palette, Makeupmania acu ēnu palete, ArtDeco skropstu tuša, NYX Jumbo pencil Milk.

Kādas ir jūsu atsauksmes par NYX produktiem? Ko vēl varētu ieteikt izmēģināt?

You Might Also Like

7 komentāri

  1. Man diemžēl nezidevās sadraudzēties ar Milk, bija pārāk daudz tas krēmīgums.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mēģināji labi tušēt un fiksēt ar sausajām tekstūrām?

      Dzēst
    2. Visādi izmēģinājos, varbūt man plakstiņi par taukainu, nezinu.

      Dzēst
  2. No NYX neko neesmu mēģinājusi, bet Milk zīmulis pirmais sarakstā.

    Ļoti skaists grims sanācis! :)

    AtbildētDzēst
  3. kas pa skatienu! :)
    Grims skaists!

    AtbildētDzēst