Izlietotie produkti par martu/aprīli

piektdiena, maijs 03, 2013

Atskaite par to, kas lietots un izlietots martā un aprīlī. Esmu čakla uz spontāno pirkšanu, taču izlietojas līdz galam, katru mēnesi, tikai daži no tiem. Tātad pēc kārtas ( no kreisās):
1) Травяной настой для принятия ванн №38 «Сладкий сон» - šis ir manā vannošanās rituālā jau gadu ( šī pēc kārtas ir 10. pudelīte). Neteiktu, ka ir lielas iespējas aizmigt vannā, bet smaržo pasakaini.
2) Felce Azzura Ritualia vannas putas ( jā, esmu vannošanās maniaks - nespēju iedomāties dzīvot tikai ar dušu - kur tad paliek ilgās pārdomas un grāmatu lasīšanas putu vannā?) Ļoti jaukas putas- stingras, ilgi nepazūd un ļoti ekonomiskas lietošanā. Vienīgi - smarža ne pārāk - nākošreiz jāņem pierastā lavanda.
3)Cliven saules aizsardzības krēms sejai SPF 25 - jā, ja tonālajos līdzekļos nav SPF - šo, plānā kārtiņā, lietoju visu cauru gadu. Lieliski sader ar tonālajiem līdzekļiem un aizsargā no saules, kas man kā bālģīmītim nav mazsvarīgi.
4) Soap&Glory The Righteous body butter - mans favorīts jau vairākus gadus ( ko minēju arī savā pagājušā gada top produktu sarakstā šeit) Nevaru vien sagaidīt, kad no Lielbritānijas atceļos mana, nu, jau 18. pēc kārtas, šī krēma burciņa.
5) Lumene Basic Blue day cream - joprojām favorīts un joprojām daudz lietots - gan sev, gan citiem. Lieliski mitrina un sagatavo ādu meikapam. Ir jauns jau nopirkts vietā ( sestais pēc kārtas, ja nemaldos )
6) Garnier Youthful radiance nakts krēms - Jauks, pamata nakts krēms ar augļu ekstraktiem - nekādas graujošas izmaiņas sejas ādā nemanīju, taču mitrināja lieliski un ātri iesūcās.
7) The Body Shop Hand sanitizer - Antibakteriāla želeja rokām ar spēcīgu, izteiktu greipfrūtu aromātu. Patika lietošanā galvenokārt konsistences un smaržas dēļ  -iepriekšējā antibakteriālā želeja smaržoja pēc opja pēcskūšanās odekolona un atstāja uz rokām pūderainu kārtu - šī labi tika ar galā ar mikrobu nogalināšanu, atmodinot visus ar citrusaugļu smaržu. Ir jau jauna ( citronu) nopirkta vietā.
8) Essence eyeliner pen - īpaši noturīgais laineris pirkts foto sesijai, svētā ticībā, ka arī lēts var būt labs. Izrādījās - ne šoreiz. Laineris klājas kā ūdeņaina, pelēka strīpa bez pigmentācijas. " Īpašo noturību" pamanīju tikai mazgājot nost - kad produkts daļēji noberzās un daļēji ne pa kam negāja nost - veidojot netīrumiem līdzīgums, pelēkus pleķus. Izžuva arī mega ātri. Nē, nē - Essence ir labāki laineri - šo - nekad vairs!
9) H&M Lipgloss - nelietots lūpu spīdums iepakojumā, kas parādījās kārtojot kosmētikas krājumus. Visdrīzāk pirkts dzīvojot Skandināvijā. Ekstra krēmīgs un ekstra mitrinošs. Arī tonis universāls, neuzkrītošs - izlietojās 3 nedēļu laikā. Tagad gribu vēl...
10)Pupa Milano No transfer foundation  (atsauksme te) - patika ļoti, izlietojās ātri un ekonomiski. Pirkšu vēl - noteikti!
11) Gosh High Gloss lipstick 05  - mana top lūpukrāsa - liekas, ka piestāv visiem un vienmēr, atsvaidzina sejas toni. Blogā iepriekš paradījās pie šī  ieraksta). Ir jau nopirkta jauna vietā un man būs lielas sēras, ja viņu beigs ražot.

You Might Also Like

3 komentāri

  1. Pastāsti, lūdzu, vairāk par to krēmu, kuram tik daudz ķobīšus esi izzieķējusi. ;)

    AtbildētDzēst
  2. Kā es gribu pamēģināt Soap & Glory produkciju - tik kārdinoša :) Būs jāmēģina sarunāt ar UK dzīvojošu draudzeni, lai atsūta.

    AtbildētDzēst
  3. Soap and Glory ir tā vērts - neviens produkts nav licis vilties. Par savu mīļāko ķermeņa krēmu raksts noteikti būs! :)

    AtbildētDzēst