Pirkumu drudzis, jeb ilgas pēc pavasara

trešdiena, janvāris 23, 2013

Kā jau kārtējo gadu - izpārdošanos sasniegušas savu kulmināciju. Kā jau prasījāt - atrādu daļu savu ieguvumu ( otra daļa sekos īpašā stila postā - mani jau otro sezonu velk uz kniedēm - neko nevar darīt, tad, nu, kādā no nākamajiem postiem izklāstīšu savu kniežu teoriju arī Jums). Taču, šoreiz, citi labumi, kas ir nonākuši manā īpašumā pavisam nesen:

Pirmais piegājiens - Reserved mikijpeles krekliņš ( nekad neesmu bijusi apdruku un sloganu fane, taču šis paķēra tā nopietni), ebay,com šņorzābaki - apbūra ne tikai augstais papēdis, bet arī graciozais papēža izliekums - uz kājas izskatās kā 35. izmēra imperatoru zābaciņi, lai arī mans apavu izmērs ir par 5 izmēriem lielāks.
Un aksesuāri - ebay.com zelta kalumu aproce - masīva un jauki izskatās uz rokas, jau otrā tāda manā kolekcijā. Pārējais- Accesorize - zelta aproce ar melniem akmeņiem, 10 dažādi auskari ( tais skaitā arī apbrīnojama mini truša kopija ar dimanta aci un ozolzīle - atpakaļ bērnībā, tā gan!), ko kombinēt ar maniem citiem nagliņu auskariem un burtiņa piekariņa kaklarota. Jā, man šķiet oriģināli likt ap kaklu nevis vārda vai skatuves pseidonīma pirmo burtu, bet kaut ko nesakarīgu, kas tomēr ir alfabēta un personības sastāvdaļa.
Un otrais iepirkumu komplektiņš - balta, mežģīņu Vila Lux kleita ( t/c Stockmann, ar pasakainu atlaidi) - gaisīga, divslāņaina, ar kuplām piedurknēm - gaisīgām vasaras naktīm un ballītēm no kurām atgriezties pelēkā, taču siltā vasaras rītā. H&M kaklarota - perfekta sudraba un koraļļu saspēle par mazām naudiņām un H&M klasiskie, melnie zābaciņi - jābūt katrā lēdijas garderobē - ies labi gan pie biksēm, gan rakstainām zeķbiksēm un kupliem svārkiem.
Es ļoti gaidu pavasari...un Jūs?

You Might Also Like

3 komentāri

  1. Jā, redzams, ka dāmai izkopts, pārdomāts stiliņš, visnotaļ ar "odziņu".. ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Man tas stiliņš dikti svārstās no 50- to gadu kuplajām kleitam, līdz pat kniežu zābakiem. Nāks pavasaris - būs arī stila bloga ieraksti - pierādījumiem :)

      Dzēst
  2. Gaidu ar nepacietību! :)

    AtbildētDzēst