70-to krāsu revolūcijas

otrdiena, janvāris 15, 2013

Šoreiz atkal meikap pārvērtības retro stilā. Izskatās, ka šajā ziemā man gribas dzīvot tikai pagātnē - ar spilgtiem tēliem, vecajiem, labajiem hītiem un kino, kas iedvesmojis vairākas paaudzes.
70- to gadu sabiedrības locekļi - izslāpuši pēc spilgtākām krāsām, reālākām kaislībām, nekā tikai hipiju protesti ar puķēm matos, spēcīgākiem bītiem ( kas parādās kā funk un disco mūzika), griezīgākām ģitārām
(hello, klasiskais roks, kas aizsākās jau 70-tajos), un seksuālās revolūcijas.
Man pašai septiņdesmitie asociējas ar diviem virzieniem - britu glemroks un funk disco. Abos, meikapā, dominē spilgtums, spīguļi, vinila lūpas un vispārēja teatralitāte ( britu glemrokā vīrieši ne tikai krāsojas, bet arī velk apspīlētus topiņus un skaisti kustas, bet tas jau ir pavisam cits stāsts, ar kuru smalkāk var iepazīties visu laiku labākajā filmā par glemroka kultu - "Velvet goldmine").
Manis veidotais tēls ir mikslis starp funk afro frizūrām, un jau minētā glemroka meikapu. Skatieties paši:

Seja izmantota kā neitrāla bāze spilgtajām acīm ar XXL pieliekamajām skropstām.
Spīdumi uz acīm turas pateicoties Kyolan gliteru līmei. Paši gliteri parastākie, atrodami arī "Drogās" - pie nagu kopšanas.
Lūpām tika izmantots tumša, klājoša lūpu krāsa + Make up forever lūpu vinila virskārta ( biezs, caurspīdīgs, līmes konsistencei līdzīgs lūpu pārklājums, kas liek lūpām spīdēt kā vinila platēm).
Tā kā janvāris jau pusē, un nāk februāris, kas vienmēr ir bijis karnevālu mēnesis - šis varētu būt viens potenciāls tēls, kurš nepaliks nepamanīts.
Papildinot ar atbilstošiem spīdīgiem aksesuāriem un tērpu ( ko, starp citu, nemaz nebūs tik grūti atrast - glitteri, tāpat kā kniedes, šosezon atkal modē - tie dzīvojas visur - sākot no blūžu atlokiem, beidzot uz zeķubiksēm un zābakiem) - ballīte būs izdevusies.
Modele: Marina
Meikaps/mati/stils/foto : Rose Louxembourg

You Might Also Like

5 komentāri

  1. Atbildes
    1. Prieks, ka patīk! Iesaku izmēģināt - jautrība garantēta jau krāsojoties vien! :)

      Dzēst
  2. jā, īstenībā jau nodomāju, ka vajadzētu ko līdzīgu pamēģināt ;) paldies par iedvesmu :)

    AtbildētDzēst