Too faced dūmakainā palete/ Too faced Smoky eye palette

sestdiena, decembris 22, 2012


 Manā dāvanu saraksta augšgalā pašai sev, jau sen bija Too Faced " Smoky eye". Jā, jā - tieši šī vecā versija, nevis jaunā. Pēc neilgiem meklējumiem ebay un pāris nedēļām, nu, esmu priecīgi uzlikusi ķepiņas uz vienas no, savulaik, populārākajām Too faced acu paletēm.


Noformējums un kvalitāte- burvīga - magnētiskā aizdare, ciku - caku atvēršanas lentītes, un citas ekstras. Bet, galvenais, piesātinātas un kvalitatīvas krāsas, kas dažu minūšu laikā ļauj izveidot vairāku veidu smokey - eye. Līdz ar to atrisinot vienu no top jautājumiem vizāžistiem - " Kā pareizi krāsot smokey- eye?"

 Kā jau visās , šāda veida Too faced paletēs, krāsas dalās pamattonī, un divos papildtoņos, kas domāti acs izcelšanai un konturēšanai. Šī palete dalās 3 smokey - eye, jeb dūmakaino acu variantos - Day smoke, Fashion smoke un Classic smoke, kur lielākais tonis ir domāts visam acs plakstiņami, līdz pat uzacij, un pārējie tiek stratēģiski izkārtoti uz kustīgā plakstiņa, un uz globa līnijas ( t.i. - plakstiņa krokā). Klāt nāk arī 3 paskaidrojumu kartiņas iesācējiem - kā pareizi un profesionāli veidot dūmakainās acis, kā arī otiņas ( kas , manuprāt, nav derīgas nekam)

 Šī nav mana pirmā saskarsme ar Too faced ēnām. Manuprāt, tām ir viena no labākajām kvalitātēm un pigmentācijām, kas atrodamas pusprofesionālās kosmētikas tirgū. Un, pats galvenais, ar ēnām ir ļoti viegli strādāt - viegli iztušēt, viegli panākt fotoaparātam draudzīgu efektu, un acu izteiksmīgumu.
Man visinteresantākais šķiet tieši Fashion smoke variants. Ļoti žēl, ka jaunajā paletes versijā, tas vairs nav atrodams. Ideāls variants nebanālam vakara meikapam.
Bet, tā kā šodien visi darbi tika darīti dienā, izvēlejos Day smoke. Redz, kas sanāca:

Ideāls meikaps dienām un darbiem. Taču, tuvākajā laikā plānoju dzīvoties vien pa piesātinātajiem zilajiem un zaļajiem no Fashion smoke, jo, BEIZOT!, brīvdienas, ko Jums vēlu pavadīt drosmīgi un piesātināti!

Mua! :*

You Might Also Like

2 komentāri

  1. jauks komplektiņš, kur tādu var nopirkt un cik izmaksāja? Jaukas brīvdienas!

    AtbildētDzēst
  2. Pasūtīju ebay.com, no Amerikas. Ar visu sūtīšanu sanāca 13LVL, kas ir samērā izdevīgi, jo mūsu pašu " Douglas" šāda veida paletes maksā apmēram 25LVL.
    Jaukas un gaišas brīvdienas Tev ar'! :)

    AtbildētDzēst