Šarāde/ spiegu filmas scenārijs

ceturtdiena, decembris 06, 2012

Jau solīju, ka ķiršu kleitas (šis brīnums) stāsts nebūs pēdējais ( varu pačukstēt pa draugam, ka tajā dienā tapa četri, pilnīgi dažādi retro tēli, ar minimālām meikapa izmaiņām un maksimālu mana skapja izārdīšanu, tautā sauktu par stila veidošanu).
Nerunāšu daudz, skatieties paši :

 
Ķiršu sarkanās lūpas nomainīja miesakrāsas Gosh Highshine lūpukrāsa ( ah, kā man viņa patīk!!!), mazliet bronzera....un viss. Pārējais ir Aigara Novika retro filmu iedvesmotā kleita, un mana skapja saturs (autentiskā 50' to gadu lakata, Norvēģijā ražotas ādas 60' to gadu somas, un Stokholmas krāmu tirgū pirkto "laķeņu" t.i. lakādas kurpju rezultāts). Starp citu, šī soma bija dāvana vēl toreiz jaunai meitenei no brūtgāna, kura tēvam piederēja somu fabrika, un kas, beigās, viņu arī apprecēja ( brūtgāns, ne brūtgāna tēvs). Man šo somu uzdāvināja, nu, jau kundze gados, kas dzīvoja kaimiņos, Oslo, un grasījās svinēt zelta kāzu jubileju.
Klauvējiens pie slēgtām durvīm kaimiņos. Māja jau sen kā ciet. Tur saimnieko kaķi.

Tēls netika īpaši iedvesmots, taču, izveidojot, radās asociācijas ar vienu no Odrijas Hepbernas populārākajām un , manuprāt, stilistiski un saturiski interesantajām filmām : " Šarāde" ( 1963), par intrigām, noslepkavotu vīru, no kura ir doma šķirties, krimināļiem, un citiem dzīves ziediem.
Saldus sapņus! :)

Makeup/ Style/ Hair - Rose Louxembourg
Photo - Gatis Ignāts
Dress: Aigars Noviks

You Might Also Like

3 komentāri

  1. Ha, atpazinu savu bijušo kāpņu telpu!

    AtbildētDzēst
  2. Ou, pasaule ir maza. Lai gan ļoti centrēto namu kāpņu telpas brīžiem izkatās ļoti līdzīgas. Kurā stāvā dzīvoji?

    AtbildētDzēst
  3. Nē, nē, šo grūti sajaukt -- pat improvizētais pelnu trauks vietā :) Veselus desmit gadus dzīvoju trešajā stāvā. Ai, nostalģija :)

    AtbildētDzēst