Pasaules gala teātris

pirmdiena, decembris 03, 2012

Visi par to vien runā, sākot no babiņām pagalmā ( kas uzbarojušas pagalma kaķus līdz meteorītu izmēriem), beidzot ar amerikāņu ģimeni, ko noskatīju TV, kamēr viesojāmies pie brūtgāna radiem. Ģimene, kas izbūvējusi sev betona bunkuru un tagad taisās tur ievākties, ar munīciju un 5 tonnām pārtikas, aizbetonējot ieeju.
Tāpēc, kad mani uzaicināja veidot stilu, grimu un ideju Fomo decembra kalendāra mēnesim, kuram tēma bija  " Pasaules gals" , apjuku, jo man tas neraisīja kaut kāda vajadzīgās raudulīgi draudīgās mēs visi mirsim!  asociācijas. Man drīzāk gadu mija saistās ar mistiku un kosmisko spēku, kas pievelk. Tapat kā skaistas sievietes. Tad, nu, apvienoju šos divus, papildinot tēlu ar lieliskā Aigara Novika kleitu un pārdesmit metriem striķu.




Domāsiet, kur te kosmiskais, mistiskais un viss pārējais?  Meitene ar dzeltenu, gumijas bumbu. Nē, nē - es neteikšu, lai Jūs iedomājaties zemeslodi. Zemeslode bija. Pēcaptrādē. Bilde pirms :
Bilde pēc:
Kā redzat, nekādas drastiskas izmaiņas modeles acu/ matu krāsai nav notikušas ( mēs neaizraujamies ar nedabisku, fotošopētu seju veidošanu, kur, nu, vēl tik simpātiskai modelei). Fotošops reizēm ir labs palīglīdzeklis fantāzijas realizācijai. Noskaņojuma zīmēšanai. Atmosfēras radīšanai.
Un, kamēr, tā Zemeslode tiek tik cieši turēta, viss būs vislabākajā kārtībā!

Foto: Bravostudio
Pēcapstrāde : Gatis Ignāts
Ideja/ makeup/ mati/ stils: Rose Louxembourg
Tērps : Aigars Noviks
Modele : Santa Dreimane

You Might Also Like

2 komentāri

  1. Skaista kleita, un laba kompozīcija kopumā, pēdējā bilde - darba rezultāts sanācis ļoti skaists..

    AtbildētDzēst