Eļļainā nācija/ L' oreal Elvital Extraordinary oil apskats

otrdiena, decembris 11, 2012


Pēdējā laikā ražotāji, iedvesmojušies no seno nāciju receptēm, sākt nākt klajā ar produktiem uz eļļas bāzes, gan ķermenim, gan matiem. Tā kā eļļainu ķermeni es pati fiziski nevaru paciest ( lai arī cik sausa man tā āda būtu), tad mans lauciņš ir mati, kas jau 13 gadus tiek krāsoti visās varavīksnes krasās. Iepriekš - visas variācijas - sākot no šokolādes brūniem, līdz koši rozā. Līdz šim, mati īpaši neprotestēja, līdz gandrīz 2 gadus atpakaļ, kļuvu par blondīni.
Blondā man kopšanā izrādījās visgrūtākā krāsa. Mati sausi, galiņi šķeļas, garus gribas, bet tiek šņikāts pa centimetram vien, katru mēnesi.
Gadu atpakaļ,mans toreizējais frizieris ieteica eļļu. Šo :

Biju stāvā sajūsmā. Mati zīdaini, kupli, smaržo pēc vaniļas, krustnagliņām un Austrumu Ziemassvētkiem. Iekļauj sevī argāna, linsēklu un kamēlijas eļļas. Multifunkcionāls produkts - var gan pirms matu mazgāšanas, gan pēc( bet pirms žāvēšanas, lai nogludinātu matus), gan kā beigu produktu, kas dod matiem "reklāmisku" spīdumu, un miljons dollāru vērtas beibes pašsajūtu.
Viss jau būtu skaisti un labi, ja ne cena ( apmēram 50$ - ebay.com, par saloniem Latvijā nemaz nerunājot). Par 125ml. Eļļa man gāja ātri. Pāris mēnešos pudelīte bija cauri. Ka sāku domāt un pētīt budžeta variantus - tieši uz to laiku L' oreal nāca klajā ar šo.

Izlasot internetā atsauksmes - likās -būs īstais aizvietotājs.Tilpums  - tas pats, izmantošanas veidi - tie paši, cena 3-4 reizes mazāka. Jau ar prieku iedomājos, kā nebūs jātrīc pie katra eļļas piliena, varēs tagad visiem skaistos matus veidot - gan modelēm, gan sev, gan visai pasaulei.
Nopirku. Pamēģināju. Sapriecājos un vīlos, vienlaikus.
Eļļa pēc konsistences atgādina Kerastase eļļu.  Jauki smaržo ( mana ir krāsotiem matiem, kas smaržo mazliet asāk, nekā otrā, oriģinālā Elvital eļļa) Arī matus tā padara gludus un spīdīgus un viegli savaldāmus, taču tikai uz brīdi. Pēc mazgāšanas ieliekot matos, viss tiešām skaisti un gludi un spīdīgi. Fantastisks izskats un vieglas, gaisīgas tekstūras mati, kas izskatās kā nekad mūžā nekrāsoti un nebalināti. Taču - dienas laikā  (hm, pat pāris stundu laikā), eļļa sasūcas, mati paliek cieti un tādi šķipsnaini, un taisni ( es esmu apjoma piekritējs). Nākošajā dienā, vēl dramatiskāk - tādi makšķerauklas tekstūras mati. Spīdums ir zudis, gribas likt eļļu vēl, taču ieliekot, mati dramatiski sataukojas ( lai arī pati formula nav taukaina, nu, nemaz).
Abās eļļās ir silikoni, tas mani tā kā neuztrauc, sastāvs gana līdzīgs abām, taču šī eļļa , nez kādēļ, gluži nav brīnumprodukts.
Verdikts : Noteikti izmantošu fotosesijām, kad modelēm tikko izmazgāti, izfēnoti mati, jo eļļa labi izceļ matu griezumu un padara tos tādus " fotošopiskus" :) Sev lietošu kā viena vakara variantu - iezied, izfēno, ballējies, izgulies, un mazgā matus atkal.
Kā ikdienas produkts, šī eļļa ir par smagu, un redzamus uzlabojumus saviem matiem neredzēju.

Kāda no Jums meitenes  šo brīnumu ir mēģinājusi? Kādas atsauksmes?

You Might Also Like

3 komentāri

  1. Es esmu mēģinājusi šo
    http://www.boots.com/en/Lee-Stafford-Argan-Oil-50ml_1162705/
    man šķiet tīri ok :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O! Es sen uz šo skatos! Kā ir?Nepaliek smagi, taukaini mati? Kādu tekstūru veido?

      Dzēst
  2. Man piemeram patik si ella man ir loti gari mati nezeligi gari loti laba si ella

    AtbildētDzēst