Svētku noskaņojums

svētdiena, novembris 25, 2012

Man netrūkst sniegs. Man ļoti, ļoti nepatīk ziema. Vienīgais laiks, kad gribas svētkus katru dienu, ir pirms Ziemassvētkiem. Tieši par to ir šis meikapa stāsts  -  viens no svētku tēliem, kas tapa šajās brīvdienās. Meikaps, kas nav sarežģīts veidošanā, galvenais spēlēties ar krāsām, kas savā starpā saskan, un pieskaņot tam visam kontrastainu tērpu (šoreiz, gan darījām otrādi - modeles Ziemassvētku džemperim, pieskaņojām kontrastaini - zilo).

Vienkāršs meikaps - acīm, visa plakstiņa garuma tika izmantotas gaiši zilas Bourjois ēnas, vēlāk acs ārējo kaktiņu ieēnojot ar koši zilām MAC minerālajām ēnām ( mineral eye- shadow), un kārtīgi iztušējot. Apakšējais plakstiņš - zils Isa Dora acu zīmulis, un tās pašas MAC acu ēnas, lai fiksētu zīmuli, un tas nesmērētos.
Lūpas - Gosh Velvet touch lipstick No.5 ( par šo sekos atsevišķs apskats  jo tieši šī lūpu krasa ir mans visu laiku lielākais favorīts - piestāv visiem tipāžiem, vienmēr ir manā somā līdzi, un vismaz 3 jaunas mājās, lai tā nekad nebeigtos, un es ar to varētu krāsot lūpas vēl pensijas vecumā).
Seja - L 'oreal Lumi Magique foundation/ MUFE caurspīdīgais pūderis, MUFE konturēšanas pūderis, L'oreal True match vaigu sārtums 120.

Modele: Elena
Makeup/ Style/ Photo : Rose Louxembourg

Svētku noskaņojumu nav jāgaida. Tas ir jārada. Sev un citiem. Pamēģināsiet?

You Might Also Like

0 komentāri